Bebeklerimiz ve Biz

geçmişti elifcim.o krem mantar kremi yanlış hatırlamıyorsam.ara ara oluyordu tekrardan ama sürünce geçiyordu.

tamam cnm anladım..
bakalım bize ne krem verecekler..
inşallah bizimde geçer

hg. cnm...
yapma bugünde iş..
dinlen..
bende kızı dr.a götürdükten sonra eve geçip işlerimi yapacağım..yapabilirsem..

Sevilim Naber Tatlım.? Bitmedimi Geçmiş :)

Selam canlarım:1hug:
:))) Çok iyi ya... Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...
İremle birlikte iyi bile okudun. Arada kapatıyor pc'yi, arada geliyor açıyor başka şeyleri...
Herkes de keyifler yerinde... Maşallah yemek tarifleri döktürülmüş. Hepsini kaydettim. Bayılırım mezeli sofralara özelliklede ramazanda. Önden bir çorba arkadan mezelikler.
Dün annişimle kuzuyuda alıp Eminönüne gittik. Haftaiçi olduğu için sakin sakin gezindik. Özellikle irem için gittik aslında... Tahta beşik istiyordu onu aldık. Tabi oraya gidip başka şeylerde almadan dönülmüyor.

:) Amin cnm Allah hepimizi güldürsün inşallahhh.

Tahmin ettim cnm. Ohh Eminönü gezmesi he ne güzel anneme yakınken çok giderdim, ama şimdi gidemiyorum. Güle güle kullansın fıstığın.

ay sabahtan beri sıkıntı sinir stres.sinir oldum birsürü kişiye
zeynep yapma boşver iş bitmiyor .
sevil hoşgeldin cnm sende.bu arada eminönüne gelen bana uğrasınlar yahu kızlar malum oradayım:))

selammmm herkese merhabalar

sabahtan bakıyorum ama birtürlü yazamadım okudum şöle kısaca

elifcim ruzişe geçmiş olsun ne olaki acep sen götür doktor geçmiş olsun canım şimdidem

semiha ve sevilin kuzularının cicileri hayırlı olsun iyi günlerde kullansınlar

sibelcim gözün aydın canım hadi bakalım su gibi geçsin günler çabucak kavuş eşine

yelizcim denoyu yollamışsın sevinmiş anlattığına göre denoyada değişiklik olur ne güzel sende gidersin hafta sonuna kuzunu alırsın iftarınıda yaparsın :)))))

zeynepcim bugünde iş yapamayı ver dinlen canım

betülcüm kuzunun yeni ayı kutlu olsun canımm bizimkinede az kaldı

tunaydiiiiiiiiiiiiin kocaman:)

temizligimi yaptim , makineye camasır attim,kuzumla oynastim,kuzumu uyuttum we geldim..
herkes iyidir umarim , gecmise bi gozgezdirip geliyorum

gecmisolsun nasil bir sey ?
haberdar et bizi de gelince

selam kızlarrrrrrrrrr

ayy bütün işlerim duruyor çok halsizim bugün

yelizcim demek deno anneannesine gitti ne mutlu ona
naz 4 aydır göremiyor anneanneseini

selam sekerim,boşwer dursun işler ya,yap yap bitiyo mu sanki

4 aydir mi ,neden ki cnm annende tuzla(yoksa gebze miydi) da degil mi?cokta uzak degil gitsenize haftasonlari felan

sibeel hadi gozun aydin,icin ferahlamistir...

semiha gorumcenler gule gule kullansinlar arabalari, kazasiz belasiz cezasız insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…