Bebeklerimiz ve Biz

bu akşam iftara davetliyiz.yemek derdim yok:)).
cumartesi akşamıda 15 kişi misaifimiz var..
hazırlığından çok nasıl sığılacak onu düşünüyormm
.....

tenzile hoşgeldin güle güle kirlet evini
zehra sende güle güle kullan canım kartını
benim başım ağrıyorrr çok

can sıkınntısı canım.,

eşimi işyeri yurtdışına göndermek istiyor ama 2-3 yıllık birsüre .hem kariyeri hem maddi açıdan kaçırılmaz.ama ben devlet memuruyum istifa edemem onla gidemem.kuzu onsuz nasıl dayanır.ama geleceği açısından iyi olur.ben onsuz ne ederim o bensiz napar......böyle sorular gidiyor tenzilecim

ılk resme bakıldığında gayet normal gözüken bu otobüs durağı aslında Norveç'te bir Fitness Merkezinin reklamı. Reklam özelliğini ise yolcular otobüs durağında oturduklarında kazanıyor. Yolcuların kilolarını billboard'da gösteren bu reklam, kilo sorunu çekenlerin artık kilo vermesinin zamanının geldiğini, kötü bir yolla da olsa (toplumla paylaşarak) hatırlatıyor. Fikir kimileri için itici, kimileri için akıllıca, ama yaratıcı olduğu kesin.

aaaa btulcum ciddi misin?hay allah
sehirdisi da degil yurt disi,
dedigin gibi kariyer we maddi acidan superdir eminim ama manewi acidan cok sey koparir gibime geliyor
bir arkadasim ogretmen bursada we esi ilac firmasinda ,
onu da Ankaraya yolladilar adami,kadin tayin alamadi,cocukta war.
we babaya cok duskun
adam gitti ankaraya kadin kaldi bursdaa ama her hafta cuma gelip pazartesi sabaa karsı gidiyo cok zor oluyo,cocuk babayı gormeden edemiyo,8 aydir boyleler
allah yardimciniz olsun hakkınızda hayırlısı nasılsa oyle olsun

ya ne kal diyebiliyorum ne git tuhaf bir durum anlayacağın .haklı olarak gitmak istiyor bir yandan da sizi bırakamam diyor o da şaşırmış durumda ani

eftuncum zor işiniz cidden, hakkınızda hayırlısı ne ise öle olsun diyelim cnmm
bu mübarek günlere bol bol dua et allahtan hayırlısı ne ise onu karşımıza çıkar diye dua et gülüm
bende dua edicem sizin için ve minik zeynep için

Son düzenleme:
zeynepcim zeynebin yaşını doldurmasına az kaldı, bayramın ilk günü doğumgünü
emiri de tam bu zamanda yaşına 1 ay kala alıştırmıştım 1 hafta içinde ama bu cadı baya bi zorlu çıktı
ama bizde emirle bay bi zorluyuzz
yaptırcaz başka yolu yok bu aşamada bırakırsam belki bir daha bu kadar yaklaşamayız

bir az önce yaptırdım gene tuvalete yaptı hemen:))
arada kaçırıyo arada yaptırıyorum
ama onunda içinde baya bi yer etmiş demek ki yataken bile anne kakak dokk diyo cadımm

zeynepcim yalancı işkembe çorbasının tarifini istemiştin burdan vereyimki belki diğer arkadşlarda denemek ister: tavuk haşlanır ama tavuğun istediğin kısmından yapabilirsin, iyice haşlandıktan sonra, sudan çıkarıp didikleyeceksin, diğer tarafta başka bi tencerede 3 kaşık unu yağda biraz çevireceksin, ama ölçüyü kendin ayarla belki daha fazla yapmak istersin
yağda unu kavurduktan sonra biraz soğuk su ekle, iyice karıştır ki topaklanmasın, sonrasında haşlanmış tavuk suyunuda ekle , karıştırmaya devam et ve kıyılmış tavuk etlerini de ekle , 1 diş sarımsak dövüp ekle birde, çorba koyulaşıp kıvamını alınca altını kapatıp, üstüne kırmızı biberli yağlı sos yap cnm, arzuya göre tuzunu da koy, unutmuşum ben yazmayı
afiyet olsunn

Herkese Merhabaaaaaaaaaa

Betülcüm, Rabbim hayırlısı ne ise onu versin size cnm, git-gelli bir durum gerçekten

Zehracım çorba tarifi bir harika, ımmm açıktım galiba :)

Görümcemin k.walidesine davetliyiz bu akşam, k.walidemin ev dandini olduğu için siz uğraşmayın bana gelin demiş, sağolsun. Birde güzel mamalar yaparkii ooof diyorum.

betülcüm hakkınızda hayırlısı olsun cnm..
gerçekten zor bir durum...vereceğiniz karar sizin için en hayırlısı olur inş.

zehracım çok tşk ederim cnm tarif için..

yani sen daha iyi bilirsin tabi durumunu cnm.. inat yapmasında..
en kısa zamanda öğrenir inş. annesi..öpüyorum prensesi..

kızlar birde bu tarie istenirse sirke ilave edersiniz tabaklara tabi:)) çok yakışıyo unutmuşum yazmayı

yelizcim ne şanslısınız , davet demek :))))

dediğin gibi zeynep inatlaşmaz inşallah

betulcum çok zor senın durumunu ben anlıyorum bak 1.5 aydır esımden ayrıyız özlem mafettı bızı yemekten kesıldım efe desen babasının foytosunu alıyor baba gel artık dıyor kapıya gıdıyıor acıyor yok dıyor en çokta dun ıçım kıyıldı ılk defa babasıyla konuşurken baba gel dıye agladı ınanırmısınız pc de babasının resmını göruyor sarılıyor ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…