Bebeklerimiz ve Biz

canım tekrar geçmiş olsun allahj beterinden korusun
günün geri kalanını doya doya geçirmişiniz ne güzelll

nimocum hay allah ya kreştemi oldu acep hasta olan varsa mikrop çocuklarında bağışıklık sistemi kuvvetli değil tabi hemencik kapıyorlar

çok geçmiş olsun canım su basmasıda üstüne tuz biber olmuş hani yaa
neyse can sağlığı olsun nil düzelsinde iş yapılır

evet canım muz pirinç lapası patates haşlaması iyi gelir sütü kes ama verme etkiler çünkü
refloruda kullan yada bir doktora götür canım yaa kusmasıda var çünkü kıyamam kuzuya
:teselli:

haa bu arada ruzenin boyu 82 cm..
kilosu 12,2 kg..
boyu maşallah iyi uzamış..
kısaydı çünkü..
yaşıtlarına yetişmiş...

Günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar...
Elifcim çok geçmi olsun. İlaçlarını düzenli kullanırsınız Allah'ın izniyle hiç birşeyciği kalmaz kuzunun. Boyu kilosuda maşallah çok iyi annesi...

Kadişcim inşallah antibiyotik bıçak gibi keser öksürüğünü... Bu arada görünmez kaza atlatmışsınız. Çok geçmiş olsun. Rabbim korusun tüm kuzuları...

Nimetim sizede çok geçmiş olsun... Kuzum benim ya içi dışın çıkmıştır yavrumun. Allahdan haftasonu girdi. Annişi pazartesine kadar turp gibi yapar onu... Bol bol sıvı şeyler vermeye çalışda vücut susuz kalmasın...Pirinç püresi iyi gelir hemde içini tutar sevmezse yayla çorbası gibi verirsin...

haa bu arada ruzenin boyu 82 cm..
kilosu 12,2 kg..
boyu maşallah iyi uzamış..
kısaydı çünkü..
yaşıtlarına yetişmiş...

Maşallah Fıstığa

oyoyoyoyy kıyamam yaa,
Aman canım acil şifalar diliyorum durumunda düzelme olmazsa hemen acile götür nimicim,
su baskını içinde ayrıca geçmiş olsun hay allahım yaaa

Reflor hemen durduruyor canım,eğer iyi glemezse götür acile vakit kaybetmeden,

Çığlık atmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

yoğunluktan herhalde:))
bende bu akşam 40 yılda bir arkadaşımla(uzun süredir görüşmediğim) plan yapmıştım dışarıda iftar yapacaktık hastalanmış ooffff ya .çok hazırlamışım kendimi hayalkırıklığı olduu

inş. sevilim sağol teşekkürler amin amin hepimizin kuzularını

kusması gçti ama ishal ço kötü yaa
dün mısır yedirmişler haşlanmış
hep onlar tane tane çıkıyor

canım yezdad öyleydi bağırsakları bozulmuşya ondandır yezdada kaçgün taze fasüşye attı öle 1 haftadan fazla çekti kuzum

muz hemen kesiyor benimki sade yemiyor diye ben bisküviye katıp veriyordum

nımetçim gecmış olsun cnm bu arada haslanmış mısır çocukların mıgdesını hemen bozuyor keske vermeselermış onun ustunede sut verdılerse oyapmıştır cnm yanı gıda zehırlemesı çıkıyor ortaya sen bı dr götur bence

saolun kızlar...
yeliz noldu..sinirlendin sanırımmm

nimi mısır cidden çok fena yapıyor.
ruze de mısır yiyince gece kusuyor...
üstüne de su içince ishal oluyor..

betülcüm sıkma canını..vardır bi hayır başka bi zaman gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…