Bebeklerimiz ve Biz

yelizzz yelizzz.çok güldüm bacım be..
maşallah 41 kere kuzuma...
çok tatlı ya...

ruze de çok dilli..
bu kadar uzun cümleler kurmuyor ama 3 kelimeyi yanyana getiriyor ve kelime haznesi çok genişledi..
geçen arda itti bunu düşürdü..
hemen kaptım kucağıma aldım..
bi yandan ağlıyo bi yandan ardaya parmağını sallayarak "adi arda" diyo
kimden öğrendiyse artık aynen iade

maşallahhh
büyümüşde küçülmüşler sanki bu cadılarrr

:))) elifcim :))) komedi ayol bunlar, biz Barışla anlaşma yaptık, kötü kelime söylemiyecek, denize her güzel kelime öğrettiği için , ona süprizim olucak. Bakalım ne kadar faydalı olucak.

vallahi biizmkide akşama kadar söyleniyormuş anneme bıdı bıdı konuşuyormuş
açimmi, açıyonmu dayiii dileç lale kadi (kadiş ) demeye çalışıyor bitti park 3 cümle şöle
anne baba gitti peş peşe söylüyor

annemler öğretmiş sofradan alıp bardak kaşık götürüp dileğe veriyor birde sofra bezi toplaması var kuzumun görmelisiniz imekleyerek üst üste atıyor sonra toplayıp kaldırıyor dileçe götürüyor al diyor

:))) elifcim :))) komedi ayol bunlar, biz barışla anlaşma yaptık, kötü kelime söylemiyecek, denize her güzel kelime öğrettiği için , ona süprizim olucak. Bakalım ne kadar faydalı olucak.

komediki hem ne biçim
ardayla henüz anlaşma falan yapılmıyor..
O ruzeye bişey yaparsa ben kızımı aldığım gbi uzaklaşıyorum.o annesinden dayak yiyor..
Eskiye göre daha iyiler ama..
Arda bebekliğinden beri kızınca adi der hep..
Başka kötü kelime bilmiyor şimdilik
sizin anlaşma işe yarar umarım..

ruzede çok uzun zamandır bizimle sofra kurup akldırır..
Yeşile çeçil..
Babasına da salih yerine çali diyor..
Ama bir türlü elif demiyor sıpa..
Kendi adını da demiyor..
Zor mu ne

maşallah ruzeye elifcim

bizimkide benimkini söylüyor babasının ismini söyleyince babam diyor adını söyelemez zaten uzun gelir
mustafa

geçen hafta hala demeye başladı

yezdaya da maşallah cnm..
mustafa da uzunmuş cidden...
ruze hala demiyor
büyük halasına ayşeeeeeeeeeeeeeee
küçüğe de gu (gül) diyo

herekse iyi iftarlar ben kaçtım kızkardeşim ve eşi bizde tabi annecimlerde yemekleri ayten sultan yapıyor bakalım menüde ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…