- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.701
sevilcim hg. canım...
teşekkür ederim....
sen nasılsın?
ne var ne yok
mavilim maşşallah ruzeme
sevil hoşgeldin canım gitmişsin galiba.
bugün herkes yoğun galiba
selam arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar dilerim
kızım bugün tam 9 aylık oldu maaşallah yavruma
Tabiki sinirden kadisss,
O kadar boş ve gereksiz iki yüzlü insanlar varki, midem almıyooor, ıııııııııııyyyy.
hoşbulduk fıstıklar:1hug:a.s.
Orucu bir gün tutup ara vermiştim. Dün yeniden başladım acayip hırpaladı ama açlık değilde çay veçok arıyorum.
Sizin nasl gidiyor oruçlar???
tabiki sinirden kadisss,
o kadar boş ve gereksiz iki yüzlü insanlar varki, midem almıyooor, ıııııııııııyyyy.
Tabiki sinirden kadisss,
O kadar boş ve gereksiz iki yüzlü insanlar varki, midem almıyooor, ıııııııııııyyyy.
Her iş yerinde mutlaka vardır böyle tipler hayatım. Hiç bir iş yapmadan sağda solda yalakalık yapar dururlar. Takma diyeceğim ama zordur bilirim
Nasıl geçti bakalım denosuz gece??? Bugün mü büyük buluşma...
Hoşbulduk fıstıklar:1hug:a.s.
Orucu bir gün tutup ara vermiştim. Dün yeniden başladım acayip hırpaladı ama açlık değilde çay veçok arıyorum.
Sizin nasl gidiyor oruçlar???
İnsan olanın midesi almaz böyle şeyleri, gördükçe için kalkıyor.
Sinekte küçük ama mide bulandırıyor hesabı.
Amannnnnnnn neyseeee
valla gece çok geç geldik, büyük buluşma yarın , Sabahda deniz'i aradığımda " annecim sen nerdesin gece kalktım yatağına baktım yoktuk, köpeğin vardı yatağında çok korktum seni göremeyince" dedim
güldüü :) ananemdeyim annee dedi. Sıpamın keyfi yerinde, pazara gideceklermiş şimdi.
Annemde düğün resmimizi gördüş " anne ben bunları giyindin babamla nereye gittin" diyooo :))))))
özledim yahuuuuuuuuuuuu
İnsan olanın midesi almaz böyle şeyleri, gördükçe için kalkıyor.
Sinekte küçük ama mide bulandırıyor hesabı.
Amannnnnnnn neyseeee
valla gece çok geç geldik, büyük buluşma yarın , Sabahda deniz'i aradığımda " annecim sen nerdesin gece kalktım yatağına baktım yoktuk, köpeğin vardı yatağında çok korktum seni göremeyince" dedim
güldüü :) ananemdeyim annee dedi. Sıpamın keyfi yerinde, pazara gideceklermiş şimdi.
Annemde düğün resmimizi gördüş " anne ben bunları giyindin babamla nereye gittin" diyooo :))))))
özledim yahuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?