Bebeklerimiz ve Biz

bu kreşe ve anaokuluna ilk başlangıçta muhakkak olan birşey böyle böyle bünye bağoşıklık kazanacak nimetçim çok şükür ki haftasonuna geldi.sen kuzunu iyi edersin 2 günde Allahın izniyle.

sevilcim hg. canım...
teşekkür ederim....
sen nasılsın?
ne var ne yok

mavilim maşşallah ruzeme
sevil hoşgeldin canım gitmişsin galiba.
bugün herkes yoğun galiba

Hoşbulduk fıstıklar:1hug:a.s.
Orucu bir gün tutup ara vermiştim. Dün yeniden başladım acayip hırpaladı ama açlık değilde çay ve çok arıyorum.
Sizin nasl gidiyor oruçlar???

alıştık gibi sevilcim ama bende bugün yarın bi 5-6 günlük ara vermek durumunda kalıcam tekrar oruca başlarken yine bir alışma süresi olunca kötü oluyor

selam arkadaşlar herkeze hayırlı cumalar dilerim

kızım bugün tam 9 aylık oldu maaşallah yavruma

sanada hayırlı cumalar Kevsercim...
Maşallah prensesine... Şuan onun en güzel zamanlarıdır. Sağlıkla, sıhatle daha nice aylarını, yaşlarınıda görürsün inşallah...

sen nasılsın sevil irem nasıl canımm
al benden de o kadar yeliz.ortalık o insanlarla kaynıyooor.dün benim de sinirim tepemdeydi

Tabiki sinirden kadisss,

O kadar boş ve gereksiz iki yüzlü insanlar varki, midem almıyooor, ıııııııııııyyyy.

Her iş yerinde mutlaka vardır böyle tipler hayatım. Hiç bir iş yapmadan sağda solda yalakalık yapar dururlar. Takma diyeceğim ama zordur bilirim
Nasıl geçti bakalım denosuz gece??? Bugün mü büyük buluşma...

hoşbulduk fıstıklar:1hug:a.s.
Orucu bir gün tutup ara vermiştim. Dün yeniden başladım acayip hırpaladı ama açlık değilde çay ve çok arıyorum.

benim fena değil canım..
Helede geçen seneye göre bu sene kendimi daha iyi hissediyorum..
Benim tek aradığım şey su...
Onun dışında iyiyiz bakalım..
Ara vermeme çok var beimmm

tabiki sinirden kadisss,

o kadar boş ve gereksiz iki yüzlü insanlar varki, midem almıyooor, ıııııııııııyyyy.

relax bebeişim relax...
Allaha havale ettt

Tabiki sinirden kadisss,

O kadar boş ve gereksiz iki yüzlü insanlar varki, midem almıyooor, ıııııııııııyyyy.

Yelizcim mutlaka her işyerinde böle insanlar oluyor malesef bazen bizdede oluyor böle patlıyorum ama yinede sakin ol canım boşver it ürür kervan yürür.

ınsan olanın midesi almaz böyle şeyleri, gördükçe için kalkıyor.
Sinekte küçük ama mide bulandırıyor hesabı.

Amannnnnnnn neyseeee

valla gece çok geç geldik, büyük buluşma yarın , Sabahda deniz'i aradığımda " annecim sen nerdesin gece kalktım yatağına baktım yoktuk, köpeğin vardı yatağında çok korktum seni göremeyince" dedim
güldüü :) ananemdeyim annee dedi. Sıpamın keyfi yerinde, pazara gideceklermiş şimdi.
Annemde düğün resmimizi gördüş " anne Sen bunları giyindin babamla nereye gittin" diyooo :))))))
özledim yahuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
Hoşbulduk fıstıklar:1hug:a.s.

benim iyi sayılır açlık değilde susuzluk zorluyor benide malesef :1closedeyes:
bende 3-5 güne kadar ara vericem 6-7 gün kadar

yerim onun dillerini bennnnnn maşallah sünhanallah yeliz kuzuna böle apaçık söylüyor dimi .oklu denoo :)))))

Ewet kadis o kadar net söylüyorki " yazıklar olsun sana babanne oyuncağımı neden attın çöpe" yi tek seferde anlayabiliyorsun :)))))))))). Yazıklar olsun Barış ın hediyesi, babaneside oyuncağını kırık olduğu için atmış :)))

Yerim ben onun dillerini yaaa. Çok tatlılar çok....
İremde iyice konuşmaya başladı bıdı bıdı herşeyi anlatıyor. Anlatamazsa tutup elimden götürüyor. Şimdi daha bir tatlı geliyor. Bunların her ayları her yaşları daha bir güzel...
Özlenmezmi? Evlat başka hiçbirşeye benzemiyor.

Geçen akşamda marketten dönüyoruz, pide istedi verdim, yere düştü
Eğildi aldı , Elinden aldım hemen " annecim sana kaç kere söylicem yere düşen şey yenilmez diye".
Durdu yolda " anne yeden sabahdan beri bana kızıyorsun, yeden anne?" dedi, güliyimi ağlıyayımmı bilemedim, işten geleli 15 dk olmuş,sabahdan beri kızıyormuşum, o laflarından sonra içim gıcıklandı, elini sıktım sevgiden," anne sana demedimmi elimi sıkma, yeden söylediklerimi yapmıyorsun kaç kere söylicem sana anne" dedi, güldüm ve söyledikleri bana çok tanıdık geldi :))))))))))

Kızlar efeyı dr gÖturdum 1.5 aydır dudagının ust kısmı pıŞıktı gecmıyordu egzamaya donmemesı ıÇın travozal verdı bırde kuzummun 1.5 ayda 2 cm boyu artmıŞ 91 cm 11.050 kılosuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…