Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bende kaçar...
yarın kaynanamın misafirleri var...
izinliyim...
kendinize ii bakın...
afiyet oldun şimdiden...

yeliz ben bu balıı yerimmmmmmmmmmmŞeniz

iyi geceler kızlar, iftara misafirlerim vardı yeni gittiler, bi bakıyım dedim yatmadan ama kimsecikler yok
yarında eşi vefat eden eltim gelicek iftara ama yarına çok işim yok, zaten sarmam ve zeytinyağlu barbunyadan baya bi kaldı, yeniden yapmama da gerek yok, sadece sıcakları yaparım artık

herkese iyi geceler yarın izmirden ayrılcam
tayinim burdura çıktı yani memlekete gidiyoz evden eve taşımaya vercez ama kendi eşyaları toplamak bile zor geldi oruçla
ev bakarkenki halimizi düşünemiyorum bile allah kolaylığını ve sabrını verir inşallah
yeniden düzen kurana kadar int ne zaman bağlanır bilmiyorum hepinizi özlicem hayırlı ramazanlar
ebrardan ve benden kocaman öpücüklerrrrrrr herkese selamlar

Günaydın iyi hafta sonları bn bu hafta sonuda işteyim 2 haftayıda düğün için izinli olarak kullandığım için
2 cumartesi çalışmış oluyorum ama haftaya yokumm:)

elifcim zehracım iftara misafirleriniz var kolaylıklar hayırlı iftarlar

fatmacım tayinin hayırlı olsun inş. iyi bir ev bulursun canım sahibinden olsunda ,emlakçı komisyon alıyor size tuzluya geliyor seni ve ebrarı özleyicez kendine ve ebrara iyi bak öptüm.

Biz bu hafta sonumuzu yine maltepede geçiricez eşimin abisi salı günü dönüyor parise

gitmeden görmek için gidiyoruz yoksa yeterince sık gittim kaynoşlara artık bayrama bayramdan sonrada bir iki ay gitmem herhalde :)

merhabalar
benim kızda gece ateşlendi kustu benim de mide sancılaarım tuttu zor bir gece geçirdik ama şimdi iyiyiz çok şükkür.akşama misafirler var hazırlık yapıyorum kız da uyuyor.bi bakayım dedim herkese iyi haftasonları

kolay gelsin betulcum
insallah guzel gecmistir,cok gecmis olsun ayrica,simdi nasilsiniz?

fatoscum hayirlisi olsun hakkinizda insallah sizde kendinize iyi bakin

tenzilecim sağol ben iyiyim ama çok yoruldum:))kızda iyi çok şükür çok iştahsız hiç yediremeiyoruz umarım en yakın zamanda düzelir. herkese iyi geceelr

selam kızlarr,
dün sabah 5 te bende maalesef hem istifra hemde ishalle güne merhaba dedim
nilde aynı şekilde devam etti
öğlen annem gelip bizi aldı ve hastaneye götürdü
kızda enfeksiyon, bende ise parazit çıktı
ikimizdede halen devam ediyor
bir sürü ilaç verdiler
işe gidecek halde değilim bayılacak gibiyim sürekli
merak edenler olmuştur diye kardeşimden yazayım dedim

MERAK ETMEZ MİYİZ nimocum
cok gecmisler olsun allah acil sifa wersin ,
ilaclari ihmal etmee sakin

sibel hadi gozun aydiiiiin

mewcan iyi gezmeler canim

we beeeen :) yarin yani pazartesi sabah 10 feribotu ile kadikoyde olacagim:)yeni sefer acildi mudanyadan direkt kadikoy kabatas:)cok mutluyum,ablamla buluşup biras gezip ablama gececegiz
opuyoruuum herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nimocum çok ama çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum,

Sibel gözün aydın cnm,

Tenzile iyi gezmeler,

Bizde c.tesi kuzmuzun yanına gittik, kuzu ile beraber kankamızın bebeğini görmeye gözaydınlığına gitti ve tekrar anneme döndük, çılgın grup toplandık bahçede geç saatlere kadar gırgır şamata, pazar da geçen hafta doğan minik kuzunun yanına gittik, tecrübeli bir anne olarak taze anneye birkaç bilgi verdik ve iftara k.walideye döndük. Dönüşte ille halama gidicem diye tutturdu deniz, kuzu halaya gitti, bu gece de oarada kalacak bizde eve döndük.Bu kadar erken yalnız kalacağımızı sanmıyordu edi ile büdü olarak :)

canım hayırlısıyla git inşallahkendine ve ebrarra iyi bak
bizdende öpücüklerrrrrrrrrrrr

herkesler gezmelerde galiba.bende memlekete tatile geldim..bol bol geziyorum..herkesi öptüm
ohh ne güzel canım iyi tatillerrrrrrrrrrr
kızlar çok mutluyum esım yarın gelıyor
hadi gözün aydın canımmm
canım ya çok geçmiş olsun
ilaçlarını ihmal etme

ohh ne güzel canım bende kısmet olursa ayın 12 dinde gidicem kızkardeşime
çokk mutluyummmmmmmmmmmmmmmm

canım ya ne kadar güzel bir hafta sonu geçirmişsin
denonun sürekli akrabalarla birlikte olması çok güzel
çok imreniyorum biz hep ayrıyız

bende de 2 gündür mide bulantısı baş ağrısı var oruçtan değil akşamlarıda aynıyım çünkü
bugünde boğaz ağrısıyla uyandım felaket ağırıyor boğazlarımm

Saol zeynepcim, aslında bu akşam kalmasını istemedim ama deniz çok istedi yapacak bişey yoktu. :)
Sende kızkardeşine gidiyormuşsun ne güzel :)

Bu arada çok ama çok geçmiş olsun,üşüttünmü.?.

benim oruç c.tesi iftara 3 saat kala gitti. .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…