- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.741
Geçen akşamda marketten dönüyoruz, pide istedi verdim, yere düştü
Eğildi aldı , Elinden aldım hemen " annecim sana kaç kere söylicem yere düşen şey yenilmez diye".
Durdu yolda " anne yeden sabahdan beri bana kızıyorsun, yeden anne?" dedi, güliyimi ağlıyayımmı bilemedim, işten geleli 15 dk olmuş,sabahdan beri kızıyormuşum, o laflarından sonra içim gıcıklandı, elini sıktım sevgiden," anne sana demedimmi elimi sıkma, yeden söylediklerimi yapmıyorsun kaç kere söylicem sana anne" dedi, güldüm ve söyledikleri bana çok tanıdık geldi :))))))))))
canım hayırlısıyla git inşallahkendine ve ebrarra iyi bakherkese iyi geceler yarın izmirden ayrılcam
tayinim burdura çıktı yani memlekete gidiyoz evden eve taşımaya vercez ama kendi eşyaları toplamak bile zor geldi oruçla
ev bakarkenki halimizi düşünemiyorum bile allah kolaylığını ve sabrını verir inşallah
yeniden düzen kurana kadar int ne zaman bağlanır bilmiyorum hepinizi özlicem hayırlı ramazanlar
ebrardan ve benden kocaman öpücüklerrrrrrr herkese selamlar
ohh ne güzel canım iyi tatillerrrrrrrrrrrherkesler gezmelerde galiba.bende memlekete tatile geldim..bol bol geziyorum..herkesi öptüm
hadi gözün aydın canımmmkızlar çok mutluyum esım yarın gelıyor
canım ya çok geçmiş olsunselam kızlarr,
dün sabah 5 te bende maalesef hem istifra hemde ishalle güne merhaba dedim
nilde aynı şekilde devam etti
öğlen annem gelip bizi aldı ve hastaneye götürdü
kızda enfeksiyon, bende ise parazit çıktı
ikimizdede halen devam ediyor
bir sürü ilaç verdiler
işe gidecek halde değilim bayılacak gibiyim sürekli
merak edenler olmuştur diye kardeşimden yazayım dedim
MERAK ETMEZ MİYİZ nimocum
cok gecmisler olsun allah acil sifa wersin ,
ilaclari ihmal etmee sakin
sibel hadi gozun aydiiiiin
mewcan iyi gezmeler canim
we beeeen :) yarin yani pazartesi sabah 10 feribotu ile kadikoyde olacagim:)yeni sefer acildi mudanyadan direkt kadikoy kabatas:)cok mutluyum,ablamla buluşup biras gezip ablama gececegiz
opuyoruuum herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nimocum çok ama çok geçmiş olsun cnm acil şifalar diliyorum,
Sibel gözün aydın cnm,
Tenzile iyi gezmeler,
Bizde c.tesi kuzmuzun yanına gittik, kuzu ile beraber kankamızın bebeğini görmeye gözaydınlığına gitti ve tekrar anneme döndük, çılgın grup toplandık bahçede geç saatlere kadar gırgır şamata, pazar da geçen hafta doğan minik kuzunun yanına gittik, tecrübeli bir anne olarak taze anneye birkaç bilgi verdik ve iftara k.walideye döndük. Dönüşte ille halama gidicem diye tutturdu deniz, kuzu halaya gitti, bu gece de oarada kalacak bizde eve döndük.Bu kadar erken yalnız kalacağımızı sanmıyordu edi ile büdü olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?