- Konu Sahibi DreamLover
-
- #27.761
slm kızlarr
uzun zamandır bakamıyorum, çok yoğun bir şekilde iftara miafir ağırlıyorum
bugün sevilim gelicek iftara, dünden kıymalı mantı açtım, şimdide sarma pişiriyorum, yavaş yavaş mezeleri dizicem, günler uzun olmasına rağmen zor yetiştiriyorum valla(
nimetim ve nilim meleğim hasta olmuşlar , çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin diyorum her ikisine de
ekinim sana da geçmiş olsun cnmcım
mutfaktan fırsat bulursam arada bakmaya çalışacağım, herkesi öpüyorum, geçmişi okuyamadım canlarım idare edin bugünlerde:))
yarında tüm apartman sakinlerini iftara alıyorum nerdeyse 18 kişi falan, allah kolaylık versin deyin olur mu, zor oluyo ama mübarek gün sevap işte:))
bu arada çok güzel mantı açtım, ben bile bu kadara güzel yapacağımı tahmin etmiyodum, ramazan sonrası mantı yapıcam size:)))
betülün kızının neyi var yaa? okuyamadım geçmişi
ona da geçmiş olsun diyorum
yok yelizcim bizim sevil değil gene k k dan ırmak2004 nickli arkadaşım var onlar gelicek, eşlerimiz kanka çocukluk arkadaşı, bizde samimiyiz
bizim sevil inşallah ramazandan sonra gelicek cumartesi olsunda kadişle sende gelebil, size mantı açıcam sözüm olsun:))
sevilim yeterki gelin size sarmalar, dolmalar, mantılar feda olsun:))
gözün aydın sibelcimmmmmmmmmmm:sm_cool:slm kızlar saatler kaldı esımın gelmesıne ama dayanamıyorum vakıt gecmıcek gıbı gelıyor.karsılama törenı oluyorçokguzel ılkkavusma anı anlatımaz....efeye asker kıyafetı gıydırdım babasını görcem dıye gece hıç uyumadı sımdı uyuyorartık
saol cnm benimm:asigim:inş canım arkadaşım tatlı dilin güler yüzün yeter mantıya gerek bile yok opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?