Bebeklerimiz ve Biz

saol yelizcim
ramazana girmeden tenizlik yapmıştım halı felan yıkadım heralde o zman üşüttüm

tatildesin yani 3 saat kala çok sinir bozucu oluyor yaaa

geçmiş olsun zeynep, ilaç alıyor musun?

Yeliz bende ozendim bak şimdi. Bizde hala yenge felan yok.teyze desen uzak( bir babannede kaldı şu ana kadar 2 kez onda da zor ikna oldum. Ama kızım kendi kalmak istese durum değişir tabi:)

Günaydınlarrr

biz hafta sonunda kaynoşlatdaydık eşimin abisi yarın dönüyor parise son kez görmek için cumartesinden gittik gidip gideceğime pişman oldum görümcemin yüzünden kavga çıktı malesef
tam gitmelerine 2 gün kala giderek ayak insanlara yapacağını yaptı allah ıslah etsin

çok üzüldüm ama olan oldu işte neye çıkarken konuştum onlar misafir göüllerini hoş tut dedim mübarek günde birbirinizi kırmayın inş. düzelir araları dün iftar olmadan evimize döndük eşim ve küçük meleğimle

babamız hala izinde kuzuyla evdeler beraber :)

betülcüm kuzuya geçmiş olsun canım acil şifalar

nimocum sizde geçmiş oldun canım yaa sanada bulaştı hee hay allah yaaa acil şifalar canım ilaçlarını kullan canım ihmal etme sende nilde

sibelcim gözün aydın canım

yelizcim hafta sonunuz yeni dünya melekleri ile geçmiş denoda halasında kalmak istemiş ne güzel

tenzile istanbul yollarına düşmüşsün iyi gezmeler bakalım

ekinim sanada geçmiş olsun canım soğukmu aldın bu ara herkeste bir boğaz ağrısı var zaten

günaydın herkese...
çok süper bi hafta sonu..ve yine iş başı...
cumartesi 16,00 ya kadar kuzumla evimizdeydik..
sonra kaynanama yardıma gittik...
misafirlerimiz geldi..çok eğlenceliydi..
gece 01,00 da gitti misafirler..
ordan hep beraber bize geçtik..
03,00 e kadar okey oynadık..eğlendik..
sonrada sahurumuzu yapıp yattık..
pazar günüde biraz alışveriş..sonrada iftara davetliydik...
dolu dolu çok güzel geçti..
umarım herkes böyle güzel günler geçirir..

nimocum sana ve nile çok geçmiş olsun cnm benim..
ilaçların umarım faydasını görürüsünüz..

ekinnazcım sana da geçmiş olsun cnm benim...
kötü üşütmüşsün..

sibel gözün aydın..

yelizcim seninde hafta sonun süper geçmiş..
ama deniz iyi alışmış valla...
ben bırakmazdım sanırım...,,

betülcüm sana da geçmiş olsun cnm..kuzuna da..
bune böyle topik dökülüyorrr

kadiscim sana da günaydın cnm...
allah kavuştursun kaynınlarla...

slm kızlarr
uzun zamandır bakamıyorum, çok yoğun bir şekilde iftara miafir ağırlıyorum
bugün sevilim gelicek iftara, dünden kıymalı mantı açtım, şimdide sarma pişiriyorum, yavaş yavaş mezeleri dizicem, günler uzun olmasına rağmen zor yetiştiriyorum valla(

nimetim ve nilim meleğim hasta olmuşlar , çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin diyorum her ikisine de

ekinim sana da geçmiş olsun cnmcım

mutfaktan fırsat bulursam arada bakmaya çalışacağım, herkesi öpüyorum, geçmişi okuyamadım canlarım idare edin bugünlerde:))
yarında tüm apartman sakinlerini iftara alıyorum nerdeyse 18 kişi falan, allah kolaylık versin deyin olur mu, zor oluyo ama mübarek gün sevap işte:))

bu arada çok güzel mantı açtım, ben bile bu kadara güzel yapacağımı tahmin etmiyodum, ramazan sonrası mantı yapıcam size:)))

Günaydın canlarım...
Herkese mutlu sağlıklı bir hafta dilerim.
Betülcüm geçmiş olsun kuzuna inşallah önemli birşey değildir.
Elif, Yeliz maşallah haftasonu süper geçmiş. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Böyle aile saadetlerine bayılırım ben... ınşallah bizim kuzularımızda böyle büyük mutlu aileler içinde büyürler...
Kadişim sizinde hafta sonu küçük tatsızlığı saymazsak güzelmiş. Olur arada öyle sivri tipler. ınşallah gitmeden 2 kardeş barışırda küslük girmez aralarına...
Tenzile sanada iyi gezmeler...
Ekincim sanada çok geçmiş olsun... ılaç almayı ihmal etme de kardeşindeki güzel buluşmanızın tadı kaçmasın...
Sibelcim seninde gözün aydın. ınşallah en uzun ayrılığınız bu olur.
Nimetle konuştum. ıkiside aynı sayılırlarmış. Kusmaları azalmış ama ishalleri devam ediyormuş. ınşallah tez zamanda ilaçlar etkisini gösterirde biran önce iyileşirler. Dualarım sizinle canımcım...
Varsa unuttuğum sizleride en kocamanından öpüyorum...
Bizde iyiyiz çok şükür... Kociş gün aşırı iftara geldiği için onun olmadığı günler bende sağa sola kaçıyorum. Tek başına iftar yapmak çok zor geliyor. Bir iki yer kaldı onlarıda bitirirsem ben iftar davetlerine başlıyacağım.

Selam hamarat arkadaşım benim...
Allah kolaylıklar versin, rabbim sofrandan bereketi eksik etmesin...
Ramazan sonra sendeyim haberin olsun. O güzel mamaların hepsinden bende istiyorum.....

Herkese Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Keyifler yerindedir inşallahh.

Zehra Sewil bizim sewilmi ???
Kolay gelsin canım allah kabul etsin oruçlarınızı ve iftarlarınızı.

Sewilcim naber tatlım?.

C.tesi sizin oralardaydık, IMKB nin orada kankamız oturuyor, Onlara gittik bebek görmeye.
Seni andım :) çınladımı kulakalrın

betülün kızının neyi var yaa? okuyamadım geçmişi
ona da geçmiş olsun diyorum
yok yelizcim bizim sevil değil gene k k dan ırmak2004 nickli arkadaşım var onlar gelicek, eşlerimiz kanka çocukluk arkadaşı, bizde samimiyiz

bizim sevil inşallah ramazandan sonra gelicek cumartesi olsunda kadişle sende gelebil, size mantı açıcam sözüm olsun:))

sevilim yeterki gelin size sarmalar, dolmalar, mantılar feda olsun:))

slm kızlar saatler kaldı esımın gelmesıne ama dayanamıyorum vakıt gecmıcek gıbı gelıyor.karsılama törenı oluyorçokguzel ılkkavusma anı anlatımaz....efeye asker kıyafetı gıydırdım babasını görcem dıye gece hıç uyumadı sımdı uyuyorartık

inş canım arkadaşım tatlı dilin güler yüzün yeter mantıya gerek bile yok opuyorumnanaktan

sagol cnm egecen gece 4 te kalktı anne kalk dıyo bana ne oldu oglum dedım baba gelsın gelcek annecım dedım ınanırmısın 4 ten 6 ya kdar oturdu pencereden babasınla konuşuyor sözde videoya çektım konuşmasını çoktatlı ya

Heeeeeeeeee yoksam dedim benden habersiz bir org.mu söz konusu :), ırmak olduğunu tahmin ettim :).
Saol canım benim,

Sibel az kalmış ne güzel.

gözün aydın sibelcimmmmmmmmmmm:sm_cool:

yelizcim senden hbaresiz organizasyon yapmak mı???lmaz:
böle bişiyin imkı-anı varmı kankimm:1hug:Şeniz

selamlar hatunlar, zar zor oturuyorumm
hepinize selamlarrr
biz aynıyızz
ilaçlara devam
yatışa devamm
hiçbirşey yemiyorrr nil
delircem
çocuada gına geldi lapadan patatesten muzdannn
açmıyor kilitliyor ağzını
kilo verdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…