Bebeklerimiz ve Biz

ooooooo efe felaket gecenaz daha krız gecırıyorduk esımlebı seyı 40 defa tekrarlıyor bıde hıç susmuyor.ınanın delırtıyor bızı.gecen doktora göturmuştum efeyı acmış kapıyı kokkor dıye bır bagırışı var görmenız lazım gulmekten öldurdu.kuş aldık yıne ona mavış dıcek ya dıyemıyor maniş sus mama ye bu iç dıyor hep emırlı konuşuyor napıcam bılmıyorum...bu arada efe çişini söyleyelı 2 ay bıttı hastaneye işe girme ihtimalim var efeyı kresemı versem bakıcımı tutarım gırersem işe dıye duşunup duruyorum

Selam zehracım, naber nasılsınız? çalışan anne olmanın ayrıcalığı sanırım bu.! ? . Denizi hergün halası çağırsa hergün gider ,
akşamları arabadan inmemiz işkenceye dönüştü.Halama gidicem diye arabanın koltuğuna yapışıyor .

Sizin nasıl geçti haftasonunuz?

Ben adaptör kullanıyorum kadis, Rüyanda hayırlara çıksın inşallah....

Kevser sibel merhabalarrrrr

amin kızlar amin yahu ben birkere oturttum klozete ağladıda ondan almadım ama birtane alalım bakalım deniyelim şimdi ne alırsam iki tane aıcam 1 tane annem 1 tane bana ama banada adaptör daha iyi olur gibi geliyor

hay allah koca delikanlı oldu emir aslında izledikleri şeylerin etkisinde kalıyorlar yada düşünüp senaryo yazıyorlar kafalarında inş. çabucak atlatırda bu geceleriniz son bulur canım

hayatım sıradan bi haftasonuydu bizimkisi
lise arkadaşım gelcek demiştim ya bende kaldı 2 gece , dünde alışverişe falan gittik öle zaman geçirdik, oruçluyken yapacak fazla şey bulamıyoruz

olsun sen yinede ölçülü yap bacımm erkeklerin işi belli olmaz heeeeee:))

hay allah koca delikanlı oldu emir aslında izledikleri şeylerin etkisinde kalıyorlar yada düşünüp senaryo yazıyorlar kafalarında inş. çabucak atlatırda bu geceleriniz son bulur canım

cnm koca delikanlı oldu derken daha 7 yaşını yeni bitirdi
hatırlıyorum da bende küçükken çok korkar annemle babmın yanıda yatardım:)
hayaletlerden falan çok korkardım bende, yorganı kafama geçirir yatardım ama korkudan uyku tutmazdı emirde aynı öle şu ana da
tam korku çağları aslında

kızlar akşama yemeğiniz varmıı ne yapacaksınız

ben semizotunun yemeğini yapmayı düşünüyorum yanına ne gider bilmiyorum ama fikri olan varsa paylaşsın

hadiya 7 mi ben daha büyük biliyordum resimde görünce gözüme büyük geldi galiba maşallah emire ee ozaman normal
ee sana çekmiş bacım :) oğluşun baksana neyse inş. çabucak atlatır

zehram emirin korkması normal bende hatırlıyorumda kocamndım giderdim anamla babamın arasına:)izlediklerinden etkileniyordur.bide bu çağda çocukarl birbirini de çok korkutur.
kadisim ben semiz otunun yanıda genelde bulgur pilavı yaparım ama sen bilürsün bacım:)

ooy oyyy kıyamam ona ya demek banyoda sabah olmasını beklemiş, onlineterapi diye sitenin reklamlarını görüyorum pedegoglara bir sorsana canım ne diyecekler.??

zehram emirin korkması normal bende hatırlıyorumda kocamndım giderdim anamla babamın arasına:)izlediklerinden etkileniyordur.bide bu çağda çocukarl birbirini de çok korkutur.
evet cnm ya aynen seyrettiklerinden çok etkileniyodelikafadulden
seyrettirmek istemiyorum ama dinlemiyo da-tatlicadiarzu-

ooy oyyy kıyamam ona ya demek banyoda sabah olmasını beklemiş, onlineterapi diye sitenin reklamlarını görüyorum pedegoglara bir sorsana canım ne diyecekler.??

sorayım cnm ya bende götürmek istiyorum aslında bayramdan sonra falan ilk fırsatta
hem pedagog a hemde diyetisyene
acayip kilo aldı emir, göbeği çıktı iyicene
çok hamurişi yemeyi seviyo, yemekle pek arası yok, varsa yoksa tatlı, hamur işi birde meyva yiyor, çok üzülüyorum bu şekilde beslenmesine, kesin götürmem lazım bi diyetisyene falan:gitme:

Çocuğada yeme demek çok zor, Allah kolaylığını versin canım inşallahhh. Önlemini alman çok iyi tabi canım ama babada iri, onuda göz önünde bulundur.!

Çocuğada yeme demek çok zor, Allah kolaylığını versin canım inşallahhh. Önlemini alman çok iyi tabi canım ama babada iri, onuda göz önünde bulundur.!
evet cnm aynen baba da iri kıyım
bende 3 kilo almışım bu aralar çok moralim bozuluyo
göbek bende de çıktı
tabi sürekli davet verdim, davete gittim kaçınılmaz sondu böle olması
hemn spor yapmaya başladım evde yapıyorum
aşagıdaki parka inip aletlerle yapmak istiyorum ama baklım çocuklardan fırsat bulabilecekmiyimCADIARZU

çocuğa yeme denmez evvet ancak görmeyecek ki aklına gelmesin.Allah kolaylık versin canım.önlemini almak gerekir ama ben birçok tombiş çocuk biliyorum ki daha sonraları kendiliğinden veriyorlar.birde okulunda sportif faaliyetlere katılması için teşvik et bence.belkide yapıyorsundur benimki deneyimsiz bir annenin nacizane önerileri:))

betülcüm bende bulgur pilavi düşündüm uzun zamandır yapmıyordum

ama sademi sebzelimi karar veremedim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…