- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.081
Ben adaptör kullanıyorum kadis, Rüyanda hayırlara çıksın inşallah....
Kevser sibel merhabalarrrrr
yelizcim haftasonunuz çok dolu geçmiş ne güzel valla gece gezmelerini o kadar özledikkiama bizim için hayal oldu artık çünkü bizim çocukları bırakabileceğimiz hiç ama hiç kimse yok zaten asla ikiside ayrı kalmazlar
alıştıramadık biz yaaaaaaa(
kadişim rüyan hayırlara çıksın, bende çok görürüm hamile olduğumu dediğin gibi insan çok etkileniyoo
bu arada bak sana kaç kere yazdım yezda hazır bi adaptör al başlasınlar öğretmeye, hemen öğrenir herhalde , öle zannediyorumm
kevser hoşgeldin cnmm kızın nasıl
sibel sende hoşgeldin, kavuştun kocişinle ne güzel, efe nasıl yaramazlıklara devam mı?
ekinim nazım daha iyiyimiş sanırım çok şükür
demek naz seni atıyo artık yataktan, sen dit miş:))
bizimde her gece yataklar değişiyo canım yaa
sorma hele emirde bu son 2 aydır falan acayip korkular oluyo
yatağında sürekli ağlıyo geceleri, korkuyomuş
seyrediyo adnalı vs.. dizileri sonra ya hırsızlar gelip onu kaçırırlarsa imiş,
her gece tantana evde bende uyuyamıyorum dolayısı ile
gece de çok kalkıyoühatta geçen gece kalktı yatağından
anne dedi ben ses vermedim uyuyomuş gibi
baba dedi babası zaten uyanmaz
emirde girdi banyoya baya bi zaman geçti çıkmadı
gidip bakıyım ki ne göreyim
oturmuş banyonun paspasının üstüne bekliyo sabah olmasını
çok korkuyomuş
en güvenli yer orasıymış, bizim odaya yakınmış onu ordan kaçıramazlarmışş
kafayı yiyecem artık
ne kendi uyuyo ne bizi uyutuyo
zombi gibi oldumm
yat deyince 10 da falan yatmıyo 12 de biz yatarken ben korkuyorumlara başlıyo
ya ben her gece onunla yatıcam ya da babası
hayatım sıradan bi haftasonuydu bizimkisiSelam zehracım, naber nasılsınız? çalışan anne olmanın ayrıcalığı sanırım bu.! ? . Denizi hergün halası çağırsa hergün gider ,
akşamları arabadan inmemiz işkenceye dönüştü.Halama gidicem diye arabanın koltuğuna yapışıyor.
Sizin nasıl geçti haftasonunuz?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sizde bi alemsiniz ya la edfırt nere ben nere bizimkide bostan korkuluğu değil herhalde ama şuuda ii bilir öle saçma sapan kıskançlık triplerine felan karnım tok benim aslada çekmem ve gıcık olurum oda bunu ii öğrendi.. kıskançlığın ben sevgi emaresi olduğuna inanmıyorum ve hiç bir kuvvette beni buna inandıramaz kıskanan insanı ya kendine güveni yoktur yada karşısındakine bahsettiğim kıskançlık öyle ufak tefek tatlı çekişmeler değil mesela bu yaptığım resimden dolayı bana tavır koyacaksa tavırın alasını görür.... yanee:1closedeyes:
hay allah koca delikanlı oldu emir aslında izledikleri şeylerin etkisinde kalıyorlar yada düşünüp senaryo yazıyorlar kafalarında inş. çabucak atlatırda bu geceleriniz son bulur canım
cnm koca delikanlı oldu derken daha 7 yaşını yeni bitirdi
hatırlıyorum da bende küçükken çok korkar annemle babmın yanıda yatardım:)
hayaletlerden falan çok korkardım bende, yorganı kafama geçirir yatardım ama korkudan uyku tutmazdı emirde aynı öle şu ana da
tam korku çağları aslında
evet cnm ya aynen seyrettiklerinden çok etkileniyodelikafaduldenzehram emirin korkması normal bende hatırlıyorumda kocamndım giderdim anamla babamın arasına:)izlediklerinden etkileniyordur.bide bu çağda çocukarl birbirini de çok korkutur.
ooy oyyy kıyamam ona ya demek banyoda sabah olmasını beklemiş, onlineterapi diye sitenin reklamlarını görüyorum pedegoglara bir sorsana canım ne diyecekler.??
evet cnm aynen baba da iri kıyımÇocuğada yeme demek çok zor, Allah kolaylığını versin canım inşallahhh. Önlemini alman çok iyi tabi canım ama babada iri, onuda göz önünde bulundur.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?