Bebeklerimiz ve Biz

ya kızlar benim cadı makyaj ürünlerine sardı fena haldee
rujlarımın canına okudu kendisi, aynayı alıp sürüpsürüp duruyooo, hiç bana çekmemiş
pudarmı falan parçapinçik ettiii

çocuklar için makyaj setleri varya alanınız varmı ,yaşı için küçük ama galiba demi yaaa

ya bide çocuk şarkıları öğrenmem lazım benimmm
kıza her gün söylüyorlar galiba dün akşam car carr şarkı sölüyodu ama bişeyb anlaşılmıyordu söylediğinden

neler yapıyosunuz bakalım cadıların ve paşaların zeka gelişimleri için hadi söleyin bakem

off o topik ne öleee :) bir tane patates püreli ve kaşarlı köfte tarifi var denemk istiyorum çok güzel görünüyor

Valıderesıdence bende gelcem bana ne bana ne...
Ortadan daldım konuya :)
nımıcan kokoŞ kızını yeım ben senın..
O makyaj setlerının ıÇınde boya olmayan bÜyÜk parÇalı olanları var..kolyelı toklaı falan..
Onlardan alabılırsınn bencee

selaaam kızlar herkese mutlu aksamlar

oglen 1 de kalktık kuzu ile,akşam oluwermis hemen , uykuya tutturdum orucu

nasilsiniz?

bizimki kreşte oyun hamuruna başladı eve alsam mı acabaaaa
bide ütü merakı saldı , yoksa doğumgününde ütü mü alsam onaa

ya oyun hamuru bende çok istiyorum ama yer mi nasıl oluyr bilemiyorum...
Mele daha önce görmüş..alabilirsin bence..

Bu arada bizim var ruzenin ütüsü..
Bulduğu herşeyi ütülemeye çalışıyor..

oyun hamuru bende istiyorum ama ağzına atarmı onu bilemiyorum.
tenzile hoşgeldin caanım uykunuzu almışsınızdır ne güzel.bizler iyiyiz çok şükür eve gitmek için dakika sayıyorum:))

nimicim ben oyun hamuru henuz dusunmuyorum

bence sende dusunme ,okulda oynuyor nasilsa,baska alternatif dusun,utu we masası oluyor , onlar cazip baaak

Son düzenleyen: Moderatör:
selamm oyun hamurunu benim cadı kesin yer dün bir ucuzluk paarında gördüm masaıyla beraber ütüyü alıcaktım odası için baktığım resimliğe sipariş verdim eşim o gelince alırız dedi benimkide meraklı ütüye ve masasına önünde dolanıp duruyor yaparken ellemek istiyor

tenzile hoşgeldin canım hakketen uykuya tutturmuşun orucu hehe:) neyse olsun zaman geçmiştir en azından

ütü mantıklı bencedeee
bitane çamaşır makinasi var içine bebklerinin kıyafetleirni atıp yıkıyoruzzz

yaw hakketen o topiğe bakmamak gerekkkkkkkkk, karın acıktıryor resmen yaaa
ne güzell bende 1 e kadar uyumak istiyorum tenzileeeeeeeeeeeeeee

ayakkabı hastası hanfendii, bütün ayakabbı dükkanların önündeee ağaç oluyoruz anne alayımmı giyeyim mi diye soruyooo
kime çekti bu kız yaaaaaaaaaaa

kokoşun önde gideni mi ne olcakkk yaaaaaaaa

Selam fıstıklar...
Merak edenler olmuş Allah razı olsun çok iyiyiz. Ramazan mahmurluğu ve iftara yakın saatli bomba halimi saymazsak...
Haftasonu iftar davetlerinde gezdim. Cumartesi halamda, pazar ablamdaydım dünde kociş izinliydi evde geçirdik. Kuzu iyi son sürat yaramazlıklara devam. Ama bana hiç huzur vermiyor. Sürekli birlikte olacağız ondan başka hiç bir şeyle ilgilenmiyceğim. Çokda sinirli istediği olmayınca çığlık çığlığa bağırıyor ağlıyor. Umarım geçici bir süreçtir.
Şuan uyuyor ve rahatım ama uyanıkken asla buraya oturtmuyor. Sabah bir ara girdim anca okudum cevap bile yazacak fırsatı vermedi. Önce anne anne diye bağırıyor dikkatime çekemezse anne çişşşş diyor. Götürüyorum yapıyor çıkıyor buseferde su istiyor onu veriyorum anne yine çiş diyor. Anlayacağınız beni bana bırakmamak için elinden ne geliyorsa ardına koymuyor benim zilloşum.
Ne diyelim sağlığı yerinde olsunda bunada şikir herşey gibi buda geçecek inşallah...
ılerlere baktığım kadarı ile kimsede bir sorun yok. Birtek betülün başı ağrıyormuş. Geçmiş olsun canım. Oruç ağız hiç birşeye benzemiyor baş ağrısı. Cuma günüde benim öyleydi başımı yerden kaldıramadım.
Nimetim iyi olmanıza çok sevindim. Dahada iyi olacak Allahın izniyle.. Alışacak o kriz anlarıda geçecek inşallah... Heyt be Mili kimin kızı...
Yelizim yine haftasonun dopdolu geçmiş Ne güzel bu arada ben bayılır Grup Yorum'a... Çok zevk aldığınızdan hiç şüphem yok. Demek Denomun gece kaçakları devam ediyor:)
Zehram hamarat hatunum benim. Yetişemiyorum hızına vallahi... Rabbim sofrandan berekti hiç eksik etmez inşallah... Bu arada Emirimde tez zamanda korkularını yener inşallah...
Varsa atladığım unuttuğum afola...

ayakkabı hastası hanfendii, bütün ayakabbı dükkanların önündeee ağaç oluyoruz anne alayımmı giyeyim mi diye soruyooo
kime çekti bu kız yaaaaaaaaaaa

kokoşun önde gideni mi ne olcakkk yaaaaaaaa

Gelin kaynana toprağımı derler. Demeseler bile ben dedim. Kimin gelini:)))
Olacak okadar...
Dur daha bu iyi günlerin yakında kıyafetleri dolaplardan taşar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…