Bebeklerimiz ve Biz

maşşalalh efeye güzl dillenmiş.
zehracım bizim kızda tvde mi gördü ne okula gidiom diomuş..hele bide bi kurdele asıyormuş boynuna.sanırım dedesi kravatla okula gidiyorum dio ondan özeniyor.
nimetim senin kıza inşallah biranönce alışır kreşe.sem nasıl vereceksin canım tuvalet eğitimini çalışırkn.bende düşünüyorum ama fırsat yok.
bu arada bayramı dörtgözle bekliyorum inşallah balıkesire ailemin yanına gidicez bi aksilik olmazsa

MAŞALLAH EFEYE CANIM

efede bugun bıraz keyıfsiz dr göturcem 4 te gece bışı yoktu gule gule uyudu 15 dk sonra aglayarak kalktı ya bogazı acıyor yada dışı anlamadım

valla inşallah alışırrrrrrr
betülcümm gitsen bi türlü gitmesen bi türlüüü
bayramda veririsin olmadı kız eğitimii
ama ben bilemiyom yaaa nasıl vercem nasıl olcek bu iş
sinirlerim sürekli tepemede çünkü
herşeyi bi düzene oturtabilsem

yezda fotda süper çıkmış maaşllahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
emirin korkuları varmış galibaaaaaaaaa, inşallah bir an önce hallolur
efeyede maaşllahhh dillere bakk süper

sevil nerde yaaaaaaaaaaaa

yaa kızlar kaçgundur hem esım hem bençok kötuyum 3 ay önce vajınamda mantar oluştu haşla gecmedı sanırım ıçınde yara var çok acıyor ve kasınıyor ayrıca esımede gecmış guleyımmı aglayımmı bılemedım mantar aılesı gıbı olduk

sağol nimo teyzesi teşekkürler

şimdi siteye girmeden önce sevil geçti aklımdan gelmedi kaç gündür acep nerelerde iremle savaşıyordur kesin :) inş. rahatsız falan değillerdir.

sibelcim o bende doğumda sonra oldu ama bu mantar başladığında keşke hemen gitseydin doktora eşine geçmesi normal sonuçta şimdi beraber gitmeniz gerekecek beraber ilaç kullanacaksınız bende yezda 5-6 aylıktı oldu sağlık ocağına gittim canesten fitil ve merhem verdi kızartı varsa onun içinde trosyd kullan hatta bende 15 gün önceye kadar yine tekrarladı baktım var hemen gecikmeden önlem aldım canesten merhem aldım 3- gün içinde geçti çamaşırı hergün değiştir canım

cnm hergun tam 4 defa degıştırıyorum iç çamasırımıacayıp şişti kasıyınca ve kanıyorda benım arkadas var burda kadın dogumda ona gıdıcem tek alttan muayene yaptırtcam yanlız ben ama esımı göturmucem sadece esımede gectı dıvcem offf ya ıgrenç bışı bıktım artık

Nimicim siz önce şu kreş işini bir rayına sokun, sonra ablalarıyla beraber halledersin.

Son durum nedir ikinizde iyisiniz dimi..?

yelizcim iyiyiz canım, dün kreşte kahvaltısını, yemeğini güzel yemiş, çok şükür ishali de düzeldi ama arada midesi bulanıyor herhalde anne diye ağlamaya başlıyo öksürür gibi olıuyo anlıyorum hemen

ay inşallah yelizcim.
neyse 4 saat kaldı yolda uyuduğum için anlamıyorum zaten de .akşamda evdeyim büyük ihtimalle

Biz herzamanki gibi valideresidence dayız :) görümcemin eşide geldi dün gemiden kim bilir nasıl bir sofra bekliyor akşam bizi :))))

valideresidence :)))
bizimkiler iftara davetliler ya eve gidicem yemek ne yapsam acaba.eşimde yok.kuzuyla ikimiz olacağız

bende açlıktan bayılırım diye bakamıyorum yelizcim tutsam hayra geçerdi sevap alırdım bende döle aç beğil aç dolaşıyom:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…