Bebeklerimiz ve Biz

sağol yelizcim ya zaten çok yorgunluk var bugün üstümde umarım çabuk geçer gün.
bu akşamda eşimin kuzeni iftara çağırdı eşimin başka yere sözü var beni katılmam gerekiyor ama hiç muhabbetimiz yok kalabalık olucaz ama hiç canım istemiyor.canımın istememesinin birssürü nedeni var aslında.3 yıllık evliyiz ne eevime geldiler ne bizi davet ettiler çok şaşırdım bu davete.birde çok patavatsızlar nezaman ne söyleyecekleri belli değil,ya ne yapsam da gitmesem

günaydın kızlar..
çok şükür ilaçlar fayda etti iyiyim.
akşam annemlere davetliydik..
bi elim yağda bi elim balda...ruze yanıma bile gelmiyor..
çok rahat anne evi...
gecemiz kötüydü ama...sanırım dişi patlattı..sabah uyuyordu bıraktığımda bakamadım..
çok sinirliydi..kafama biberon falan fırlattı..
huy değiştirdi ruze...feci bişey oldu..umarım en kısa zamanda düzelir

yezdaya maşallah....hala bandana mı takıyorsunuz kadis uzamadı mı saçları...
betülcüm allah sabır versin cnm...
sahursuz oruç zor..geceniz kötü geçmiş sizinde...ne olcak bizim bu halimiz

yelizim canım benim güzaydın arkadaşım..
dinlenmişsi ne iyi olmuş...
çiş olayını babaya devretmeyi nasıl başardın..
benim eşim asla kalkmaz.

günaydınlarrrrr
gü-nay-dın cnm

biz de evvelki gece uyanamadık, daha doğrusu 10 dakika kala kalktık, suyumuzu içip yattık
eşim nasıl olsa kalkıyor deyip kurmamış saatini

gitmek zorunda değilsen bence gitme, kendini iyi hissetmediğini söle, ama kayınvaliden de zeyneple orada olucaksa sabret ederim bi süreliğine

cnm iyileşmene sevindim
bu huy meselesi her hastalık sırasında ve sonrasında tüm çocuklarda olur
çingene ne demiş
çocuğumun hasta olduğuna değil huyunu değiştirmesine yanarım:bbo:
biraz daha sabırlı ol, düzelecektir bi süre sonra merak etme

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın Betül&Kadis

Maşallah Yezda'ya ne şirin gülmüş

günaydın zhracım..hoşgeldin..
nasılsın...
umarım dediğin gibi olur..bi süre sonra düzelir ama çabucak olsun lütfennn

yelizcim erkenden yatıp dinlenmen iyi olmuş uykunu almışsın deno sulama yapmış gene demek babada uyuyamı kalmış kaldıramamış

elifcim ne güzel akşam rahat etmişsin demekki ruze orda rahat ediyor senin yanına gelmediğine göre yoksa çekiştirirdi eteğinden hepsi aynı bu cadıların biberonmu fırlattı cimcimeye bak sen sinirli demek bayağı geçici bir süreçtir düzelir en kısa sürede inş.

betülcüm kayınvaliden gidicekmi gitme zorunluluğu duymuyorsan gitme ama eşin alınırsa onu kırmamak adına git iftardan sonra müsade iste zeynebin huysuz olduğunu kendinnde yorgun olduğunu söle kalk

dreamcim sanada günaydın nabersin misafir olayını bitirdin galiba nasıldı geceniz emir yine korktumu

günaydın elifcim, çocuklara tost yaptım, kahvaltılık koydum birde süt, beraberce kahvaltılarını yapıyolar abi kardeş, bende mutfağı toplayacağım, biraz spor yaptıktan sonra tabi, çünkü şu kiloyu yerleşmeden vermeliyim, kendimi hiç beğenmiyorum böle(

akşama da iftara misafirim var, emirin anasınıfından beri kankası ve ailesi geliyo, bizde tanışıyor ve görüşüyoruz ailecek, onları çağırdım
gene telaşlı olurum ben bugün:)

Son düzenleme:
dreamcim sanada günaydın nabersin misafir olayını bitirdin galiba nasıldı geceniz emir yine korktumu

günaydın cnma.s.
emirin korkuları öle bi gecede geçecek cinsten değil kadişim, her gece aynı olaylar
mutlaka babası ya da ben o uyuyana kadar yanında olmamızı istiyo, ah birde hemen uykuya dalabilse, çoğu zaman ondan önce biz uyuduğumuz için kalkıp yatağımızda bile yatamıyoruz
misafir olayını bitirmedim cnm, mübarek gün, ne kadar çok alırsam o kadar seviniyorum
bi süre daha alırım sanırım az kaldı zaten

kadism evvet canım kayınvalidem orda olacak cümbür cemaat bir iftar yani.eşimde git diyor ama neyse gitmek durumunda kalıcam herhalde.

Öle canım yerleşmiş içine demek kuzumun artık bu korkusunu yenene kadar mecbur yatıcaksınız napalım bende çoğu zaman yezdanın yanında uyuya kalıyorum beni yatırıyor kendi nezaman yatıyor bilmiyorum cadı

bende çok istiyorum almayı ama çalıştığım için zor hafta sonları alabilirsem alıyorum yada almayı düşünüyorum artık oda kimse davetli falan değilse denk gelirse iftar vermek kadar sevap bişey varmı allah kabul etsin hepimizin dileklerini

evet ya bugün 19 gün ne çabuk geçti 11 gün kaldı ben anlamadım hiç zamanın nasıl geçtiğini

kızlar 3 geceden beri zeynebin altını bağlamıyorum, yatağına muşamba koydum, aslında oda biraz terletiyo ama ne yapalım, yatağı sulamasın diye koydum işte
maşallah 3 gecedir kuru kalkıyo ve saat 11 e kadar falanda uyuduğu halde yapmıyo altına
sabah kalkınca hemen götürüyorum tuvalete yapıyo
biraz öncede kakasını yaptı tuvalete
aslını sölemek gerekirse kakam geldi demedi ben götürdüm hemen kahvaltısından sonra yaptı,
ellerimizi yıkadık hemen çikolata verdim ödül olarak

SELAM HATUNLAR
nasılsınızzz
dün akşam servisi bana dar etti zilli
önce car car car bi çene arkasından da ağlama krizi
millet oruç kafa dinlicek uyuyacak serviste
herkesters ters bakıyoo
sıyırdım resmen
evi zor ettik diyebilirm
minübüste herkes rahatsız oldu
çocuk analatmıyorsunkiii
sabah gene ben gitmem diye tutturdu ağladı falan ağlaya ağlaya bıraktık zilliyii
çok nazar değiyor bide ya
şirkete erken getirdim herkes mıncıklayıp duruyoo
bizimkide zıpır millete cilve cilveee , herkste abur cubur ne varsa verdi akşam yemek yemedi tabii
ya şu tuvalet eğitiminide bi başlayabilsem şu hastalığı kreşe alışma süreci bi geçse
artık şart olmaya başladı çünkü

gunaydın nasılsınız bugun esım işebasladı sabah bı kalktım yanımda yok efenınde arkadasları tatılden geldı bızdeler oynuyolar nasıl.oglanın adı furkan bızım oglan sabah sesını bı duydu nasıl uykudan klalktı görmenız lazım şimdide fuykan sen deldın dıyor oda evet geldım dıyor.hemen şimdi deldin dıyor gul gul öluyorum ayrıca efe babası gıttıgınden berı hemen şimdi kelımelerını çok kullanıyor

efenın sıze telefon konuşmasını anlatmak ıstıyorum dedesıyle olan dun oldu
efe::avoooo dede nappıon iyim(sorulmadan cvp verıyor kendısı)
dede:yyerım senı ben oglum
efe::ammm yaptınmı
dede::yaptım fılen bışıler dıyor
efe::babam deldi meyve aldı mu emma
dede::...............
efe::dede del hemen şimdi bekkiyom
nene nappio nene ver
(baya bı muhabbetten sonra hadı babayı ver dıyorum hemen)

dede by by öppüm seni çöşüüz baba al dede

okadar tatlı konuşuyorkı anlatamamya sureklı elınde tlf konuşmak istıyor çok sevıyor tlf konuşmayı konuşmak ısteyenler efe her daim hazır.

demek birbirine kattı he ortalığı cadı alışır nimocum ya zamanla çocuk içinde büyük değişiklik sonuçta napıcan

-Betülcüm valla rahatsızım de gitme canım, canın istemiyorsa.

-Elifcim daha iyimişsin sevindim, ooh annecikle iftarda yapılmış rahat rahat, Ruzenin huysuzluğunu ben kesinlikle dişe bağlıyorum canım, çıkarsın kuzun rahatlayacak.
Çiş olayını ramazan girmeden önce nöbetleşe yapıyorduk, ramazanda ben kalkıyorum diye ramazan sonrasına kaldı. Dün gece ben uyuyucam sen yatmadan tutarsın dedim,
10 da yattı 12 ye kadar ıslatmış. 12 den sahura kadarda ıslatmış, normalin dışına çıktı anlıyacağın babamızında bir suçu yok.

-Zehracım şairimsi bir ruh ile yazmışsın :) hüzün kapladığı besbelli :).
Maşallah Zeynoya canım maşallaaaaaaaaaaaaah

-Sibel Efe'yede Maşallahh :)

-Nimi Senin Kuzu neler yapıyor öyle servisde:), Kreşde nasılmış ablaları neler diyor, yemek işi felan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…