Bebeklerimiz ve Biz

Sewilim gelmiş hoşgelmiş, ırem sultan tam tahmin ettiğim gibi nefes aldırmıyor sana. Dediğin gii sağlık olsun tatlım, Demek Yorumu sende seviyorsun bende buna sewindim :),

Öpüyorum tatlım ikinizide kendinize iyi bakınn.

Ben kaçar kızlar hayırlı iftarlar , iyi akşamlaaar

kızlar aksam vaktı cnmımz sıkıldı sureklı helıkopterler gıdıp gelıyor siirtte çatısma çıkmış şuan 5 askerımız şehit olmuş ama şuan kaç bilmiyorum çok uzuldum bıkacgundur burası çok yogun hep çatışma çıkıyor kımbılır hangı aılenın ocagına ates duştu şuan hatta daha bılmıyordur bıle esımde daha gelmedı emır beklıyolarmış insallah takvıye amaclı gıtmezler

oooof ne diyorsuuuun sibel ya
allah rahmet eylesin ailelerine sabir wersin, cok aci...diyecek birsey bulamiyorum

Çok ama çok acı Sibelcim:1no2:
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerinede rabbim sabırlar versin...:Saruboceq:
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm askerlerimizi korusun içinden senin eşinide eksik etmesin....:Saruboceq:

kızlar sehıt sayısı aksam 10 ama ınsallah daha fazla yukselmemıştır habıre helıkopterler yaralı ve sehıt tasıyor cenazeler geldı buraya çok üzgünüm hala bıtmedı çatışma

evet akşam şehit haberlerini bende izledim çok üzüldüm şu mübarek günlerde rahat durmuyorlar askere uzatııkları silahlar gelir kendilerini bulur inş. rabbim aillerine ve yakınlarına sabır versin allah rahmet eylesin hepsine tüm askerlerimizin yardımcısı olsun allahım

çok üzüldüm yine şehit haberlerine ,nasıl ateş düşmüştür o ocaklara.
sel felaketi de çok korkunç boyutta insanların herşeyi gitmiş bundan öte ölenlerde var.Allah afetlerden korusun.
günaydın bu arada herkese

Günaydın demeden dalıverdim konuyaaa güzel bir diliyorum trakya tamamen sele kapıldı zor durumda kalanların allah yar ve yardımcısı olsun

istanbuldada yağış çok olmuş dün kartaldada bayağı yağdı hatta sabahtan elektrikler bile gitti yaklaşık 1 saat boş oturduk dün

benim kuzu geceleri uyanıp yanıma geliyor yataktan kalkar kalkmaz geliyor hop bizim yatağa ne yapıcaz bakalım bu cimcimeyle

günaydın kızlar...

şehitlerimize allah rahmet eylesin..rabbim ailelerine sabır versin inşallah..ne acı yarabbim...

sel felaketi de çok kötü...
insan ne yazacağınu bilemiyor...

ankaraya damla yağmur yağmadı henüz...
ruze ve ben iyiyiz şükür..

günaydın kızlarrr
şehitlerimizin yakınlarına allah sabırlarversin, can alanların canları alınsın inşallahhhh
her taraf yağmur, kzıı zor bıraktım kreşe
bu çocuk hiç sevmediğim çocuk haline büründü, sürekli zırlayan sürekli anne anne anne diye beni çekiştiren, sürekli aynı tondaaa bir ağlama sesi . çıldırıcak gibi oluyorum bazen

bugün allahın izniyle niyetliyim, sabah sabah oruçlu bi arkadaş ya şirket açık büfe yapsa şöle tatlı açık büfeee oof falan filan diye saymaya başladı ağzımın suları aktı resmen,akşam yemeği yedirmedi kız sahurda yapmadım , bakalım akşamı nasıl etcez bugün

nimocum hastalıktan sonra genelde böle mızmız bir hal alıyorlar yezdada öyleydi olmadık şeyelere ağlıyor mızıldanıyor sabrımızın taşdığı zamanlar olutyor ama geçici bir süreçtir sabırlı olmaya çalış canımcım

allah kabul etsin niyetini yatırdıktan sonra bişeyler atıştırsaydın canım veya babasına verseydin yemedende olmazki sahura kalkmamışsın allah dayanma gücü versin nimocum

şehit düşen vatan evlatlarımıza allahtan rahmet diliyorum, mekanları cennet olur inşallah
ailelerine de sabırlar versin rabbim, çok acı çokk içim yanıyo, şimdiden bende oğlumu düşünüyorum askerliğine 13 yıl kaldı diye, rabbim korusun hepsini, düşmanlarımıza fırsat vermesin

sel felaketide çok üzücü idi, hatta burdan bi arkadaşında evini su başmış, tüm eşyaları yatak yorgan ne varsa mahvolmuş, allah yardımcıları olsun

betülcüm takvimi yaptıktan sonra url ile başlayan yazıyı kopyala yap kullanıcı paneline gir profil düzenleye tıkla ve kilo doğum yazan yere yapıştırıp kaydet

Aynen zehracım geliyorum gidiyorum kimse yokkk bende kaçıyomm

akşam semizotunu yemeğini yaptım çokta güzel oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…