Bebeklerimiz ve Biz

alışverişe gittim akşam için bişeyler aldım geldim

çamaşırları astım ama inşallah hemen yağmaz, hava bi kapıyo bi açıyo

birazdan koyulucam yemek yapmaya

sağol canım şimdi aradı olumlu geçmiş işi iş başı yapıcakmış ayrıldığı yerdeki maaşı 250 lira düşük ama varsın olsun sağlam en azından parası firmada büyük

hadiya yeni evli ve boşandılar he yazık yaaa inş. çabucak bir kiracı bulursunuz
zehracım benim kuzu büyük olsaydı sizin evi kiralardık eşimede yakın olurdu işyeri heeh güzel olurdu he ama yezdanın küçük olması ve bakım olayı bizi mecbur kaynarcada oturmaya itiyor

kızlar ben geldim tekrardan biraz yoğun birgün oldu bugün.
kadis eşin ve sizin için hayırlısı olsun canım.bu arada bende dayanamıyorum yakıyorum birtane iftardan sonra:jeyyar:
tezile neye 10 gün var ben kaçırdım galiba

Halletmeye çalışıyorum ama sel baskınından dolayı bölgeye ulaşım olanaksız. Beklemedeyim.

Eşinin yeni işi hayırlı olsun kadiscim, Allah utandırmasın.

Zehracım, kiracıların boşanmasınamı üzülsem, evin boş kalmasınamı bilemedim. Hayırlı bir kiracı tez zamanda kapınızı çalar inşallah

Menünde ne var zehra sultan gene döktürmüşsündüralkisalkisalkis

bugün fazla bişiy yok çünkü bi babnne birde emirin arkadaşı var kalabalık değil yani
mercimek çorba
tavuk nugget, pilav, zeytinyağlı barbunya, güveçte etli pataes birde dünden fırında püreli kaşarlı köftemden kalmıştı, tatlı olarakta güllaç ve keşkül var cnm, salata da yapıcam tabi

saol yelizcim hayırlısı cnm yaa

yelzimi bidenem çok yorgunum çok işim var...
bakıyorum ama yazamıyorum bi türlü..
kolay gelsin sana da hayatım..selden sizde mağdur olmuşsunuz...

kızz ekin sen ne iyi hatunsun öle
aşağıya bakmamıştım senin geldiğini görmeden yazdım, belki gelirsin görürsün diye
sende burdaymışsın:)
ne zaman geliyonuz cnmmmm ??
hee çok iyiyimdirr canımm
nasipse cuma sabah gelicem canımm

saoll canımm evet oraya geliyorumm
bayramıda orda geçiririm sanırsam zati sonra okullar açılıyor kolay kolay biryere çıkamam

iyi geceler kızlar..berfe sayesinde gece kuşu oldum çıktım..eşim laptop aldı rahat ederim derken tam aksine berfe yi durduramaz oldum..ne zaman laptopu elime alsam başlıyo mo mo mo aç..açana kadar çığlık çığlığa.(molfix reklamını kastediyor.)kapağını kapatıyor sırtıma hopluyor..bu yüzden gündüzleri hiç nete giremez oldum..geçte olsa sizieri takip eidyorum..zehram takviminde çok hoş bu arada..

Günaydınlarrrrr

elifcimmmm doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım nice senelere eşinle ve ruzişle mutlu uzun nice yıllar diliyoruma.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…