- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.241
ayyy çok mutlu oldum yaa...Günaydınlarrrrr
elifcimmmm doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım nice senelere eşinle ve ruzişle mutlu uzun nice yıllar diliyoruma.s.a.s.
anaaa bugün elifimin doğum günümü
Elifcim Doğum günün kutlu olsun Eşin-kızın ve tüm sevdiklerinle hayal ettiğin gibi yıl bir ömür geçirirsin inşallah. Bugün dileğin herşeyin gerçek olması dileğiyle. Öpüyorum gül yanaklarında Şeniz
ne güzel elif görünce ne şaşırcakk çok hoş bir süpriz olucakkk
elifim doğumgünün kutlu olsun Allah eşinle ve kuzunla nice mutlu sağlıklı yıllar göstersin inşallah.
iyiki doğdun eeeelliiiifff iyiiiiiiikiii doğdun eliiiiiiiiiffffff iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllllaaaaarrr saaaaannnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))
elifcim captionit te bacımm oraya girr çok güzel şeyler var
ne hediye aldın kııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
elifcimmmm başak burcusun süper süperrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün kuzeniminde doğum günü o da askerdeeeeeeeeeeee
ay ulaşabilrsek arayayım bari afganistanı
:) ooh iyi günlerde kullan hepsini şekercim,
elifcim özel değilse ne hediye aldın bacımmm
nimo maşallah nile meleğebülbül oldular iyice yezdada dün babası bırakmış anne anneye bizim geline demişki önce babam nerde sonrada mustafa nerde demiş hayret ettik diyo bide yağmuru görünce mağmur demiş cadımm bide bugünlerde babaanne deiyormuş biz söyküyoruz herhalde aklında tutuyor cadım gece sahura kalktı bizimle bişeyler yedi çayı görünce kriz tuttu çaçi çaçi diye tutturdu
akşamları bir görsen çayı demlediğimi görmesin çaç içimmi diyo geziniyor
birde çişolayını gerçekten sölemeye başladı ama birtürlü akşam giderken fırsat bulamadım adaptör almaya yağmurdan dolayı minübüsle çıkıyorum veya elim dolu oluyor ama hafta sonuna alıcam deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?