Bebeklerimiz ve Biz

maşallah denoyla ruzişe helal olsun kuzulara yezda kızkardeşimin oğlundan çekiyor ama halamın torunu var 4 yaşında kız onun saçlarını çekiyor

Durduk yere savunmaya geçmesi veya darp uygulamasına bende çok karşıyım, bütün günde koyun koyunalarmış, ama biz eve gidince barış çok değişiyor, sürekli çelme takmalar, itip kakmalar oluyor.
Denizinde bu gibi durumlarda depara kalkıp kendini savunması hoşuma gidiyor haliyle.

hepinize günaydınlar kızlarrrrrrrrrr

elifcim doğum günün kutlu olsun canım .eşinle kızınla sağlıklı mutlu senelere inşallahh
bu aradada hediyelerinide güle güle kullan canımm

kızlar yarın ben istanbula gidicemya vazmı geçsem cuma cumartesi uyarı verdiler ya
2 çocukla yollarda sefil olmıyım sonra diyorum napsam ki acaba

doğum günün kutlu olsun bebişim, nice mutlu yıllara çıtır anne
bu arada hediyelerin kıskanılmayacak gibi değilsengözlerimebaksanab
hiç görmedim ben ne görümcemden ne kaynanamdan öle hediye, düşünce:gitme:

delikafadulden denomda barışın hakkından gelmeye başladı, görümcem koruma tutucakmış seneye :)))))))

geçmişin intikamını yavaş yavaş alıyolar bence:1ninca:

kızlar yarın ben istanbula gidicemya vazmı geçsem cuma cumartesi uyarı verdiler ya
2 çocukla yollarda sefil olmıyım sonra diyorum napsam ki acaba

evet cnm sağnak yağacakmış, havaya da hiç belli olmuyo ki bi sağnak bi güneş
istanbulun havasına suyuna karısına kızına güven olmaz d,ye boşuna dememişlerCADIARZU

benim görümcemin oğlu ilk geldiğinde (bizim kızla yaşıt)durup durup sıkıştırıyordu bizimkini bizimki de basıyordu çığlığı başlıyordu ağlamaya bende üzülüyordum haliyle niye savunmuyor kendini diye.sonra bunlar uzun kaldılar ya baktım bizim kız savunmaya başladı kendini artık sıkıştıramaz oldu çocuk bizim kızı.tabi hoşuma gitti.asla istemem gitsin başka çocuğa karışsın rahatsız etsin ama kendini savunsun muhakkak bence

ekincim ve zehracım hoşgeldiniz kızlar.bende yarın dünya gözden randevu aldım ama korktuım uyarıları görünce haftaya gidicem.
valla zehram bende görmedim canım öyle hediye falan görmedim henüz

Bende istemem durup duruken sataşmasını ama çocuk işte bazen ne yağacağı belli olmuyor ama kendini savunması öz güveni olması güzel tabikide

ekincim ve zehracım hoşgeldiniz kızlar.bende yarın dünya gözden randevu aldım ama korktuım uyarıları görünce haftaya gidicem.
valla zehram bende görmedim canım öyle hediye falan görmedim henüz

hoşbulduk cnmma.s.
bekleyelim cnm belki görürüz bi gün:tomato:
bu arada takvimimi dünürümden başka da beğenen olmadı galiba:umursamaz:

teşekkürler kızlar...daha iyileri sizin olsun inşallah...

ee yelizcim devran döndü diyeyim yani...
ama bu işin sonu kötüye gidiyor gibi..görümcemle kötü olacağız biz

zehracım hoşgeldin canım...
doğumgünü tebriğin için 3 kere teşekkür ederim..anladın sen onu..
bu arada eşin aradı az önce hallettik cnm..teşekkürler..

ekinnazcım sende hoşgeldin balım....çok teşekkür ederim..hepimiz nice yıllar görelim inşallah...
bence de gitme istanbula...
önümüzdeki haftaya ertele..
bu hafta böyle geçecekmiş..

zehra ben çok beğendim kıs imzanı..ama bence ortala..daha güzel durur..eline sağlık bebeişim...

ya valla çocuklarımızın kendini savunması öçnemli ama bizimki şuan savunmadan hariç sebepsiz dövme modunda...
biri gelip çocuğuma kızarsa kavga çıkar ondan korkuyorum

zehracım bende beğendim imzanı çok güzel hemen dikkatimi çekti ama yazışınca oruç kafayla unutuvermişim canm

slm kızlar
kaç gündür sadece okuyup çıkmak zorunda kalıyorum.iftra misafir alıyorum.bu akşamda misafirlerim var.ama biraz dinleneyim dedim.

elifcim güzel arkadaşım tekrardan doğum günün kutlu olsun.hediyelerinide iyi günlerde kullan.

zehracım ilk gözüme çarpanda avatarın oldu.çok güzel olmuş canım.

Nice mutlu yıllara Elifim...
Kuzunla, eşinle, sevdiklerinle daha nice mutlu, sağlıklı seneler geçirirsin inşallah...
Hediyelerinide güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah...

çok saol cnm..teşekkür ederim....
daha iyileri senin olsun cnm

Nice mutlu yıllara Elifim...
Kuzunla, eşinle, sevdiklerinle daha nice mutlu, sağlıklı seneler geçirirsin inşallah...
Hediyelerinide güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah...

,
canım arkadaşım aminnnn inşallah...
inşallah hep böyle güzel yaşlar geçirirm..
ama hepimiz güzel yaşlar geçirelim inşallah...
saol tatlım..seninde daha güzelleri olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…