- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.281
dün zilliii soruyorlar bişeylerrr iş yerindkeiler
bana bişey sorma dedi zilli yaaaa
kurduğu cümleleree bazen hayretle kalıyoruzzz
bak sus sen otur burda ben gelcem bekle diyo bana
benim dediğim lafları bana satıyocadııı
kreş işe yaradı galiba çenesi açıldı çocuğunn
akşamları saatlerce oyun oynamak istiyo bizimle
oynuyoruz el mahkummmmm
Selam canlarım...
İrem bu aralar çok yoruyor beni en önemliside sinirlerimi çok fazla hırpalıyor. Yemek yemiyor, sürekli ağlıyor, en önemliside ne altını bağlatıyor nede wc ye yapıyor. Günümüzün yarısından fazlası wcde geçiyor çıkıyor yine altına yapıyor. Sürekli yıkayıp asıyorum. Aslında 2-3 gün öncesine kadar kaka hariç çiş olayını ciddi olarak atlatmıştık. Bunlara ek olarakda gece uykusuzluğu başladı saat 1-2 den önce uyumuyor. Uyumasa yine iyi yatıyor, kalkıyor, ağlıyor, katılana kadar gülüyor. Düşünün siz benim ruh halimi((
İnşallah geçici bir süreçtir yoksa benim sonumu hiç iyi görmüyorum.
Varmı bir fikri önerisi olan???
he ya canım benim, gerçekten akşamları hep sohbet ederdik.bi de senle ilk yazışmamızı hatırlıyorum şu takvim olayını sormuştun hamileydik o zaman,ondan sonra muhabbete başlamıştık :)şimdi vakit bulamıyoruzr dediğin gibi.ama tlflar sağollsun:))eftuncum akşam eve gidince bakarsın takvimime ordan göremiyosan
eskiden akşamları ne kadar çok sohber ederdik senlen msn den
ama artık fırsat bulamıyoruz
iyi geceler kızlar..berfe sayesinde gece kuşu oldum çıktım..eşim laptop aldı rahat ederim derken tam aksine berfe yi durduramaz oldum..ne zaman laptopu elime alsam başlıyo mo mo mo aç..açana kadar çığlık çığlığa.(molfix reklamını kastediyor.)kapağını kapatıyor sırtıma hopluyor..bu yüzden gündüzleri hiç nete giremez oldum..geçte olsa sizieri takip eidyorum..zehram takviminde çok hoş bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?