Bebeklerimiz ve Biz

Selam canlarım...
ırem bu aralar çok yoruyor beni en önemliside sinirlerimi çok fazla hırpalıyor. Yemek yemiyor, sürekli ağlıyor, en önemliside ne altını bağlatıyor nede wc ye yapıyor. Günümüzün yarısından fazlası wcde geçiyor çıkıyor yine altına yapıyor. Sürekli yıkayıp asıyorum. Aslında 2-3 gün öncesine kadar kaka hariç çiş olayını ciddi olarak atlatmıştık. Bunlara ek olarakda gece uykusuzluğu başladı saat 1-2 den önce uyumuyor. Uyumasa yine iyi yatıyor, kalkıyor, ağlıyor, katılana kadar gülüyor. Düşünün siz benim ruh halimi((
ınşallah geçici bir süreçtir yoksa benim sonumu hiç iyi görmüyorum.
Varmı bir fikri önerisi olan???

offf aynı durumdayız sevilim ya...
hep aynı şeyler...ben çiş faslını kapttım..
ama bezi bağlatmıyor bizimde...
geçecek bu süreç diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum..ama çok zor gerçekten..
2 yaş sendromu diyorum bende..
dua et canım.. oku bol bol ben öyle yapıyorum elimden başka hiç bişey gelmiyooo

Maşallah kuzuma...
Allah nazarlardan saklasın o güzel dillerini... Herşey çok daha güzel olacak eminim ben hergün senden Nille ilgili süper haberler alacağız. Sende oda çokdan hak ettiniz bunu...
Kimseye dr. konusunda cevap vermemişsin ama lütfen ilk fırsat da git ihmal etme sen kendine bakmazsan kimse bakmaz sana...

slmlar
öğle arası bol koşturmalı geçti.eminönüne ineyim dedim ince mont bakmaya.neyse indim mont denerken benim üzerimdeki bluzz fermuara takıldı yırtıldı gitti.değişik bir kumaştandı zaten.
akşamda eşimin işyerinin iftarı var şık olayım demiştim sabah.neyse ara ara mahvoldum eminönünde sonunda siyah bir gömlekte karar kıldım ama havada sıcak susuzluk mahvetti beni.

sevilcim bunlar geçici süreçler, üzülme bu kadar:teselli:
aynılarını hatta daha fazlasını bende yaşadım ve yaşıyorum a.s

tuvalete götürdüğümde yapıyo ama kendisi halen söylemiyo ramazanın başından beri uğraşıyorum aslında tamda ilgilenemedim çünkü misafirim falan geleceği zamanlar unutuyodum bile, o yüzden yani:umursamaz:

eftuncum akşam eve gidince bakarsın takvimime ordan göremiyosan
eskiden akşamları ne kadar çok sohber ederdik senlen msn den
ama artık fırsat bulamıyoruz

sevilim hoşgeldin canım valla bizde de durumlar çok farklı değil.geceleri uyumak istemiyor zorla uyutuyorum sonra uykuzlar bölük bölük ağlıyor süreklı başında beni istiyor.bişey istedimi hayır dedik mi kıyameti koparıyor.

eftuncum akşam eve gidince bakarsın takvimime ordan göremiyosan
eskiden akşamları ne kadar çok sohber ederdik senlen msn den
ama artık fırsat bulamıyoruz
he ya canım benim, gerçekten akşamları hep sohbet ederdik.bi de senle ilk yazışmamızı hatırlıyorum şu takvim olayını sormuştun hamileydik o zaman,ondan sonra muhabbete başlamıştık :)şimdi vakit bulamıyoruzr dediğin gibi.ama tlflar sağollsun:))

eftuncum yeni gömleğin hayırlı olsun, hatırlamazmıyım cnmm hatırlıyorum tabi sormuştum sana takvimi:))

dediğin gibi çok sıcak hava, parka indirdim çocukları bnede biraz spor aletleriyle çalıştım, şimdi zeynebi uyutucam işlere başlıycam

ben buluşmayı bekliyorum heyecanla kızlar
çok iyi organize olalım, az fire verelim, kış gelmeden şöle bi toplaşalım yaffffffffff
mamalarımızı yiyelim, sohbetler edelim
çocuklar bi oynar bi ağlar dururlar iştekaydirigubbakcemile
ohhh ne güzel olurdu demi ama:icecream:

saol mevcanım:1hug:, hiçmi fırsat vermiyo berfe sultan , yoksun artık

valla bende bekliyorum dörtgözle.bir aksilik olmazsa geleceğiz kuzumla inşallah.akşamada iftara gidicez ,şirket iftarı işten direk geçicez..biraz önce kuzumla konuştum anne çabuk gel dio(

selamlar
Güle güle giy gömleğini betül cüm
Sevil allah kolaylık versin çok zor ama atlatırsın kısa sürede.kendini de çok yıpratma
Zehra buluşma ne zaman

nimi maşallah dillerine kuzunun
Bizde ki diyolog larda şahane:)

Betül cüm sağol güzelim bizde iyiyiz uyuyor drn uyanınca avm ve sonra kuzenlere gidecegiz yine-

SELAMLAR KIZLAR..
nasılsınız.gerilere bakamadım umarım keyifler yerindedir..
bu aralar yoğunum misaifr ağırlıyorum..
dün akşamdan beride aksilikler üstüste geliyor..
dün iftara yakın sağnak yağmur yağdı ve elektrikler kesildi..
fırında ısıtılacak yemekleri tencerelere aktarıp ısıtmak zorunda kaldım.. mum ışığındada yemek yedik:))
buakşamda misafirim var ve sular kesildi..şimdi ince ince akıyor...neyse bunada şükür..
Albinada çok huysuz..
neyse ben kaçar kızlar.. yığınla iş beni bekliyor.. int biriki bişey baktım sizede selam vereyim dedim..
öpüldünüz..

nimi maşallah dillerine kuzunun
Bizde ki diyolog larda şahane:)

Betül cüm sağol güzelim bizde iyiyiz uyuyor drn uyanınca avm ve sonra kuzenlere gidecegiz yine-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…