Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar evdeyimm
betülcüm, içini ferah tut, opeasyon şart olmuş, fıstık daha iyi olacaksa mecburen katlanılıcakk
gelininizede allah şifa versin, allh uzun ömürler versin

cnm benim çok geçmiş olsun zeynebimize, korkma cnm, emirde 2.5 yaşındayken almıştı narkoz, bende çok korkmuştum her anne gibi ama çok şükür atlatmıştık
allahın izniyle zeynepte atlatır kolaylıkla:Saruboceq:

kuzeninizede çok üzüldüm, çok gençmiş daha, rabbim acısın, şifasını versin inşallah:Saruboceq:

selam arkadaşlar nasılsınız

şimdi sizler benden daha kıdemli anneler olarak bana yardımcı olursanız sevinirim bebeğim 9buçuk aylık oldu ALLAH'ıma şükür ama ceviz vermeyii denedim yemiyor meyve püresinde sevmedi başka nasıl verebilirim birde sizce neler vermeliyim daha başka yardımcı olursanız sevinirim kızlar

Günaydınnnnnnnnnnnn

Güzel bir gün-güzel hayırlı bir hafta diliyorum hepimiz için.

Keyifler yerindedir umarım.?

Kesinlikle elifcim, çok beğendim, çok beğenildi. sanada tavsiye ederiz zehracım :).

cnm yapıcam bugün, birazdan çıkıp malzemeleri alıcam, size güveniyorum:lepi:
günaydın kızlar
bende haftasonu annemleri aldım iftara.
yoğundu ama güzeldi.
cnm cidden yorucu oluyo ama değiyo herşeye, bitti zaten kaç gün kaldıki, ramazanları çok seviyorum ben , aile birliği , yakınlık dostluk gelişiyo, çocuklar kaynaşıyo:1hug:
selam kızlar evdeyimm

cnm nbr, ne yaptın nili, gittimi kreşe, sen ve eşin izindesiniz değil mi

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.bir yere daha götürüceğim.ama orası da aynı şeyi diyecek büyük ihtimalle içimde kalmasın maksat.
geçmişe bi göz attımda yeliz tatlı süper görünüyo ilk fırsatta deneyeceğim.
zehram zeynoya maşallah.darısı başımıza inşallah.azminizden dolayı ana-oğul kutluyorum sizi:)
nimetim hayırlısı olsun canım inşallah biranönce yoluna girer herşey.
sibel çok geçmiş olsun cnm.
atladığım varsa affola:)

Bize güven , tadını çıkar diyorum zehracım :):))))

Betülcüm çok geçmiş olsun canım fıstık iyi olucak rahat edicekse yapacak bişey yok, sen yine göster başka dr larada ne oluuur ne olmazzz, Burası Türkiye.

Nimicim ne haber şekerim..?? melek nasıl??

selam burayı çok ihmal ediyorum bu aralar affedin beni, çok kısa süreliğine giriyorum, mesaj bırakıp kaçmak da istemiyorum, geriye dönük mesaj yazamıyorum çünkü o konu çoktan kapanmış oluyor. amam hep aklımdasınız, arada girip okuyorum takip ediyorum topiği

yelizim tatlın harika, ben de deneyeceğim en kısa zamanda, bugun benim menümde damla sakızlı muhallebi var

betülcüm çok geçmiş olsun tatlım...kuzenine de rabim acil şifalar versin...

nimetcim, mavilim özüm umarım sizlerde herşey yolundadır...

ekinnazım kolay gelsin canım,

bizde ise evde kavga gürültü eksik olmuyor, paylaşılamayan oyuncaklar-yiyecekler, paylaşılamayan anne baba, sürekli ekşınnn halindeyiz

kızlar işte benim bebemde bu maaşallah lütfen diyelim :ecrin_bebek:

Maşallah canım çok tatlı Allah bağışlasın.
Ceviz demişsin ben oğluma yediremedim, 2 yaşında hala sevmiyo ama meyveye bayılır, 6 aylıktan sonra cam rendeden geçirip vermiştim, cam rende kullanmıyorsan onu dene, daha pütürsüz yapıyo, öyle meyve yer belki.

Canım ben de hep kaçmış gibi oluyorum ama takipteyim forumu. Bizler iyiyiz okula git-gel şu ara, haftaya maraton başlıyo bakalım öğrencisiz pek anlamıyoz bu ara malum .

Selam Çokocum, Evde sürekli bir aksiyon diyorsun :). ıyi olsunlarda boşver gerisini.

Sende dene canım deneyen pişman denemeyen binpişman :)

Canım ben de hep kaçmış gibi oluyorum ama takipteyim forumu. Bizler iyiyiz okula git-gel şu ara, haftaya maraton başlıyo bakalım öğrencisiz pek anlamıyoz bu ara malum .

aynen tatlım, okula gidip geliyoruz bizde, ben öğlene geliyorum 2 çocukla pek kalamıyorum okulda, eşim 5 e kadar bekliyor, müdürümüz öyle istedi bu sene, mesai 8-5 dedi

okullar açılsa artık, seminer dönemi çok uzun sürdü

oğluşun nasıl, kim bakacak bu sene, ardaya ev sahibimiz bakacak, içim çok rahat ilk defa...

gülden hamile mi....aaaa....inanmıyorum....

Son düzenleme:
Selam özümm, :) Nasılsınız. ?

Kevser Maşallah 41,5 kere kuzuna

iyiyiz canım, mert çok sıkılıyo evde hava da soğuk, seneye 3 yaşında olacak hiç durmak istemiycek kreş meselesini düşünüyom naapsam. Kışın sıcacık yatağından kaldırım yollara düşürmek olmasa seneye hiç düşünmem veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…