- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.441
günaydınlar
dr dan geldim operasyon şart diyor.bi ilaç verdi 15 gün damlatıcaz gözünü rahatlatsın diyor.önemsiz birşey korkma dedi ama içim çok kötü oldu sonuçta çok küçük ve narkoz alacak.
Ama diyorum ki Allah beterinden korusun.
dün akşam iftara giderken ablam aradı kuzenimin bayram sonrası düğünü vardı 2 gün önce gelinde lenf kanseri olduğu ortaya çıkmış.çok acı.çok üzüldük.gelinliğk davetiye herşeyleri hazır.
Allah gençliğine acısın.Şu mübarek günlerde dualarımız kabul etsin.
Günaydınnnnnnnnnnnn
Güzel bir gün-güzel hayırlı bir hafta diliyorum hepimiz için.
Keyifler yerindedir umarım.?
Kesinlikle elifcim, çok beğendim, çok beğenildi.sanada tavsiye ederiz zehracım :).
cnm cidden yorucu oluyo ama değiyo herşeye, bitti zaten kaç gün kaldıki, ramazanları çok seviyorum ben , aile birliği , yakınlık dostluk gelişiyo, çocuklar kaynaşıyo:1hug:günaydın kızlar
bende haftasonu annemleri aldım iftara.
yoğundu ama güzeldi.
selam kızlar evdeyimm
kızlar işte benim bebemde bu maaşallah lütfen diyelim :ecrin_bebek:
selam burayı çok ihmal ediyorum bu aralar affedin beni, çok kısa süreliğine giriyorum, mesaj bırakıp kaçmak da istemiyorum, geriye dönük mesaj yazamıyorum çünkü o konu çoktan kapanmış oluyor. amam hep aklımdasınız, arada girip okuyorum takip ediyorum topiği
yelizim tatlın harika, ben de deneyeceğim en kısa zamanda, bugun benim menümde damla sakızlı muhallebi var
betülcüm çok geçmiş olsun tatlım...kuzenine de rabim acil şifalar versin...
nimetcim, mavilim özüm umarım sizlerde herşey yolundadır...
ekinnazım kolay gelsin canım,
bizde ise evde kavga gürültü eksik olmuyor, paylaşılamayan oyuncaklar-yiyecekler, paylaşılamayan anne baba, sürekli ekşınnn halindeyiz
Canım ben de hep kaçmış gibi oluyorum ama takipteyim forumu. Bizler iyiyiz okula git-gel şu ara, haftaya maraton başlıyo bakalım öğrencisiz pek anlamıyoz bu ara malum .
kızlar güldeni hatırlarsını hamileymiş 2. ye
Selam özümm, :) Nasılsınız. ?
Kevser Maşallah 41,5 kere kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?