Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın nimocum

izindeyken başlamaya karar verdin galiba bu uzun ve zor süreçte kolaylıklar canım sabırlar diliyorum
geceleri sıvı alımı nasıl canım
bilerek tutuyor olabilirmi acaba ?

nimet kolay gelsin canım.
bende haftaya perşembe için cerrahpaşadan bu konunun uzmanı bir proftan randevu aldım.bi de o görsün bakalım.
kaadis menün güzelmiş arkadaşım.gece kalkmadım ya bugün acıktım yahu

nimi kolay gele bacım...
allah sabır versin..kolayca atlatırsın inşallah bu işi..
dün arda için kreş araştırmasına başladık..
bi tanesine görüşmeye ben gittim..
kadın çiş eğitimine kadar verdiklerini söyledi..
bi ara kreşe vermeyi bile düşündük vallahi..
en fazla bu kışı da babannesiyle geçirir ruze..
sonrasında kreşe kesin vermeyi düşünüyorum

Sağol canım thanksss kalkamadınmı ayy çok zor ya senin bu kaçıncı kuzu huzursuzdu galiba uyuyup kaldınmı yoksa allah sabır versin beni açlık etkilemiyorda susuzluk zorluyor

başımdada hafif bir ağrı başladı inş. çoğalmaz :bbo:

hayırlı kandıller kızlarallah gunaha sokmasın ama bır ınsan ıçın bugun hakkımı helal etmıyorum ve öteki dunyada hesaplasıcaz dıyorum demeyede devam edıcem....

selamlar kızlar..
nasılsınız..
herbirinizin kandili müb. olsun..
dualarınız kabul olsun inş..
dualarda unutulmamak dileğiyle. öpüldünüz..

Cümleten selaaaaaaaaam

Kandilimiz mübarek, dualarımız kabul olsun inşallahhh

Ancak gelebildim sabahdan beri kendimi selincağlayan.com sitesinden alamadım.ınanılmaz değişik tarifleri var bayram sabahı için patatesli omlet, çatal tarifi. Misafirler için kurabiye, çörek ve boğaça tarifi aldım, dünkü tepsi böreğinide burdan yayınlamıştım. Anladımına adım adım resimlemesini beğendim. Tavsiye ederim. :)

Şimdi şöyle bir geçmişe bakayııımmmmm

*Zehracım Halıların arasında tatlıyı yapmışsın, ellerine sağlık güzel dimi :)

*Betülcüm Çok geçmiş olsun canım dr unu arayıp sorsan acı veren bir ilaçmı diye..?

*Sevilim iremciğe çok geçmiş canım , sen prensesini bayrama kadar turp gibi yaparsın.

*Kadis gelininiz hamilemi??

*Nimicim hadi bakalım, kazasız bu eğitimi tamamlaman dileğiyle :)

Eee nasılsınız bakalım?
KK Pro Üye*mavili*+, KADıS+, KK Pro ÜyeT&S kılıç+, zeybennep+

Çok iyi yapmışsın betülcüm, gördün tabi.

Sağlık olsun ne yapalım,allah dayanma gücü versin cnm. Ama bende ilk hafta açlık hissi vardı
şimdi ne susuyor nede acıkıyorum, -ki önceki akşam 10 dk kala uyandım son kalan tatlımı hızlı hızlı yiyip dişimi fırçaladıkdan sonra suyu zor içtim. :)

kadiscimgece pek uyumadık uyuduğum tek vakit sahur vakti olmuş bu yıl çok oldu böyle.
canımcım bi bakayım o siteye.yeliz senle bir akrabalığı var mı site sahibinin??:)
sibel facede de yazmışsın bişeyler biriler kızdırmışş galiba seni.
zeynep sende hoşgeldin cnm

slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun.dualarımız kabul olsun inşallah.
nimet kolay gelsin bacım.zor süreç başladı desene

sevilcim geçmiş olsun ireme
betül zeynepte huzursuz bir gece geçirmiş.çok zor oluyor kendimden biliyorum.

mavili ne güzel kreşmiş o öyle.

kadis davetlilerini atlatmışsın menüde güzelmiş.

yelizcim çok dalma öyle sitelere.yapıp yiyesi geliyor insanın ve sonuç kilolar geri dönüyorrr:)))

Keşke olsaymış Betül :).

Semihacım ben en çok yedirmeyi seviyorum, özellikle yediklerinde yüz ifadelerine bakmaya bayılıyorum :).

selammm

yeliz siteye bakıcam en kısa sürede soyadı benzeliği var ama tanıdıkmı
yok canım hamile değil yezdanın kafasında ne kalmışsa öle dedi cadım :)

biz iyiyiz sen nasılsın kara gözlüm nasıl

semihacım hoşgeldin balım sarı papatya nasıl huzursuzluğu geçti dimi daha iyi
sen nasılsın canım

evet güzeldi beğendiler hepsini sağolsunlar

sagol yelızcımıyıolmaya calışıyoruz ıştehaksızlıga hıçgelemedıgım ıçınsınırlıyım sadecegerısı vızzz zatenama sureklıkonuşup dertlesmek ıhtıyacı duyuyorum nedense

:)) gerçekten güzel bir site.
bende çok seviyorrum evimde misafir ağırlamayı.dediğin gibi beğenildiğinde çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…