- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.461
Aaa ciddimisin, İsteyerekmi kalmış.?
Daha kızı 2.yaşını yeni doldurdu diye biliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun inşallahh
Kreşi bende önümüzdeki sezon düşünüyorum özümcüm, sen e hülya bir eğitimci olarak daha iyi bilirsin. Bizi bilgilendirirsiniz bu konuda. :)
Evet canımcım zaten istiyodu o, facebooka yazmış. doğurcak valla aslında tam zamanı çalışmasam ya da annemin yakınında olsam hemen yapardım çok özendiiimmm. aralarında 3 yaş olması en ideali ama gurbette bir çocukla zorluk çekiyosun, kimse yok burda yapamam.
Yelizcim aslında bizim sıpalar için seneye kreş gerekli bence. Şimdi bakıcımıza mert hayran, çok seviyo ama eminim ki evde kışın durmak istemiycek artık oyun-arkadaş istiyo. Beni düşündüren ben kreş için okulumu, evimi, kısaca hayatımı değiştiricem çünkü ilçeden ile taşınmam lazım, burası küçük yer sıkıcı ama güvenilir, seneye benim atandığım okul neresi olacak, ev oraya yakın olmalı, kreş de çok uzak olmamalı, bi de beni düşündüren şey saatler öğretmenlere uygun değil, 8.30 da kreşler başlıyo 7.50 ya da 8 gibi bursada okullar başlıyo, çıkışta da bi yarım saat erken bırakıyo kreşler, onlar kafamı karıştırıyo, bi de şu domuz gribi falan gözümü korkuttu, malum kreşte daha çabuk hasta oluyolar. bakalım mayısta tayin dönemi bi araştırıcam...
aynen tatlım, okula gidip geliyoruz bizde, ben öğlene geliyorum 2 çocukla pek kalamıyorum okulda, eşim 5 e kadar bekliyor, müdürümüz öyle istedi bu sene, mesai 8-5 dedi
okullar açılsa artık, seminer dönemi çok uzun sürdü
oğluşun nasıl, kim bakacak bu sene, ardaya ev sahibimiz bakacak, içim çok rahat ilk defa...
gülden hamile mi....aaaa....inanmıyorum....
Kesinlikle bencede şart şüphesiz, bende mutlu olduğunu biliyorum kuzumun babanesi ve dedesiyle ama eğitim.?
Saatleri kreşle konuşup halledebiliyorsun diye biliyorum canım ben. Şimdi bu engelleri görüp sıkılıyorsun ama iş o raddeye gelince çorap söküğü gibi halloluyor işler :)
Bize güven , tadını çıkar diyorum zehracım :):))))
selam burayı çok ihmal ediyorum bu aralar affedin beni, çok kısa süreliğine giriyorum, mesaj bırakıp kaçmak da istemiyorum, geriye dönük mesaj yazamıyorum çünkü o konu çoktan kapanmış oluyor. amam hep aklımdasınız, arada girip okuyorum takip ediyorum topiği
yelizim tatlın harika, ben de deneyeceğim en kısa zamanda, bugun benim menümde damla sakızlı muhallebi var
betülcüm çok geçmiş olsun tatlım...kuzenine de rabim acil şifalar versin...
nimetcim, mavilim özüm umarım sizlerde herşey yolundadır...
ekinnazım kolay gelsin canım,
bizde ise evde kavga gürültü eksik olmuyor, paylaşılamayan oyuncaklar-yiyecekler, paylaşılamayan anne baba, sürekli ekşınnn halindeyiz
kızlar güldeni hatırlarsını hamileymiş 2. ye
ya bende isterim muhakkak ikinciyi ama şuan zor geliyor hayırlısı olsun hakkımızda
slm kızlar nasılsınız çok yogunum bakamıyorum sureklı amasyadan arkadaslarımız vardı bırının tayını mardıne bırınınkı dıyarbakıra çıkmıştı belkı sıteden bılen bılır nıckı ruyanaz o gelcek bıze c.tesı gunu çok mutluyum hazırlık ıçındeyızhepınızı öpuyorum
ayrıca guldene bu ne acele dedım oda bana acelemı gec bıle kaldım sıbelcım demiş
özümcüm gelmiş hoşgelmişİnşallah canım ya, Millet nasıl yapıyo diyorum sonra, o kadar insan var çalışan çocuklarını kreşe bırakan. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?