Bebeklerimiz ve Biz

iyiyiz canım ya çok şükür.
dediğim gibi şaşırdım o kadar ısrarlıydı ki dedim olur mu öle şey.bugün biraz zor geçiyor bana.biran önce akşam olsa da eve gitsem

bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü size söylemeyi unutmuşum.
akşam için sofra hazırlamayı düşünüyordum ama iftara davetliydik onu yapamadım.vardiyalı çalıştığı içinde gündüz uyudu az öncede işe gitti.bu sene benden yana pek süprizli geçemedi maalesef ama eşim unutmamış beni.geçenlerde elbise beğenmiştim o zaman alamamıştım onu almış bana sağolsun.hiç beklemezdim çünkü bu tarz şeyleri beceremez genelde para vereyimde sen ne istersen al kendine benden olsun diyordu klava:

Günaydın herkese güzel bir gün diliyorum

dün akşam iftarımızı yaptıktan sonra neomarine gittik alışverişe hem kuzuya bişeyler ,hemde evdeki eksikleri aldık hafta sonu arife olacağından kalabalık olur diye düşündük hemde evde hallolması gereken işler olur yetişeremem dünden hallediverdik.

kuzuya lcw dan bayramlık ve uzun kollu penyeler eşofman takımı ve kot pantolon aldım .
birde ayakkabı aldık 2 çift biri kış için kapalı diğerinide bayramda giydirmek için önü kapalı üstü açık bir model aldık iyi günlerde giyer inş. yavru kuşum

bılıyorum şaşıracaksınız ama eşimle ayrılma kararı aldım şimdi bunu ona açıklıcam allahım sen yardımet

sibelcim niye böle bir ani karar aldın özel değilse sebebini anlat canım böle şeyler birden olmaz aniden sen eşini seviyorsun dünyalar güzeli birde oğlun var bence fevri davranma eşinle konuş çözülmüycek sorun yoktur.

canım nice senelere sağlıklı ve huzur dolu bir ömürle beraber yaşlanın
olsun düşünüp veriyor en azından okadar nezaketli olmayanlarda var :)

Günaydın güzeller, mutlu bir gün diliyorummm.

Semihacım ewlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım eşinle fıstığınla nice senelere

Kadiscim kuşun cicilerini iyi günlerde giyinsin,

zehracım sende güneş gibi parlıyorsun vallahi, maşallah :)

Bu arada Münewerin katili cem garipoğlu gün gece teslim olmuş, nasıl sewindim anlatamam...

nasılsınız?
benim uykum var, bu kız beni ne gece uyutuyor ne de sabah
evimi sildim süpürdüm bu saatte düşünün, perdelerimi , koltuk takımının yüzlerinin yıkayım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…