- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.941
merhaba herkese
mutlu umutlu haftalar diliyorum
elif fotolar gercekten guzel,maşallah arkadasliginiz dostlugunuz daim olsun
nimicim is basi we kres basiniz hayirli olsun arkadasim:)melek ciclerini iyi gunlerde giysin kullansin
kadiscim sizede gecmis olsun insallah doktora gerek kalmaz
semiha seninde hakkinda hayirlisi olsun,ama ewde gecirdigin zamana uzulme bence,ki biliyorsun bende calismiyorum ama ewde kuzumla beraber olabildigim icin kendimi cok sanslı hissediyorum,cunku zaman cok hizli akiyor we biz bu gunlere istesekte donemeyecegiz,benim icin hayatimdaki en kiymetli saatler saniyeler bunlar,hic bir zaman ooofff demedim,aksine iyiki boyle....benim dusuncelerim bunlar ama sen kendini nasil mutlu hissedeceksen onu tercih etmelisin , cunku sen mutlu olmalısın ki cocugunu esini mutlu edebilesin.su konuda elbette haklisin''kendi parani harcayabilme ozgurlugu''...ama eline kalacak 300*400 liraya şu konfor gider mi?
Kadis, aktara boya almak için uğradığımda bi müşteri bal-polen-arı sütü karışımını aldı çocuğuna, ve aktara teşekkür etti tavsiyeleri için, bende müşteriye sordum faydasını gördünüzmü diye kesinlikle dedi bu ikinci alışıymış, aktardanda bilgi aldım, çocuk gelişimi bağışıklık için çok faydalıymış ve birsürü vitamin mineral varmış içinde. bir kavanoz 15 liraydı galiba , dr unuza bir bakalım.
saol canım benim...
kadisim kıyamam..inşallah ilerlemez..
sabah hemen haber ver bizede gelince
slmlar kızlar.
elif fotolar çok güzel.Allah daim etsin dostluğunuzu.
bende eğitime başladım çok sıkıcı işyerimi özledim valla.
akşamları takip edicem artık sizi.
kadisim yezda ma çok geçmiş olsun.
nimet başlamışın işe.hadi hayırlısı.
başka hasta bebiş varsa çok geçmiş olsun atladığım varsa affola
zeynepin ishali düzelmedi bi türlü,antibiyotiğe başladık.
neşesi,iştahı yerinde allahtan.
pelinde kreşe başladık,sabah bayaa tatava yaptı,başka okul istiyom burası güzel değil diye,aynı kreşe
verdim,menunum.oda menunda işte,babasına illa bi şımarıklık yapacak..
umarım yarın sabah kolay gider,eşim hemen istemiyosa gitmesin,kendi uğraşmıyo tabi,
ana çocuğu değil,oyun istiyo,yaşıtlarını istiyo,gelde anlat.
kaç gündür saçımı kestiricem,bi bakiim kendime diyorum ne mümkün,gidemiyorum.
herkese kolaylıklar bebişleriyle.zor zanaat vesselam..
A.selam kadis, bekliyoruz ayşeyi en kısa sürede,
Heker kolaylıklar diliyorum ciddi anlamda, zor olsa gerek. Belli bir süre sonra çok rahat edeceğin kesin.
Öpücükler miniklere.
Selam Zeynepcim naber ??
Betülcüm kolay gelsin canım, sıkılma. Sonunu düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?