Bebeklerimiz ve Biz

teşekkürler tenzile..
sende stickerlarını güle güle kullan...
evet artık her yerde satılıyor bunlar...

kızlar
kuzuya öncelik vermem konusunda haklısınız galiba.
eşimde aynı şeyleri söyledi.o söylerken ben bu tarz düşünmemiştim hatta tartışmaya döndü konuşmamız ama şimdi dediğim gibi kuzumla rahata alıştım.imkanım varken onun keyfini bozmak istemiyorum.bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek.

annem çalışmıyor olsa hiç sorun değil direkt bakar ama işte
sağolun canlarım desteğiniz için...

Aynen tenzile bende pazardan aldım ama tanesi 2,5 liraya :) kediliden de aldım ama henüz yer belirlemedim :). çok şık üstelik ucuz. sıkıldığında sök at.

ıstanbul ve biz bekliyoruz sizi Elifff :)

Kadis, aktara boya almak için uğradığımda bi müşteri bal-polen-arı sütü karışımını aldı çocuğuna, ve aktara teşekkür etti tavsiyeleri için, bende müşteriye sordum faydasını gördünüzmü diye kesinlikle dedi bu ikinci alışıymış, aktardanda bilgi aldım, çocuk gelişimi bağışıklık için çok faydalıymış ve birsürü vitamin mineral varmış içinde. bir kavanoz 15 liraydı galiba , dr unuza bir bakalım.

anlaradan gelen misafirim gosterdi pazarda bana sticker'i yoksa hic dikkatimi cekmemişti o tarz tezgahlar,kendisi yapmiş cokta saglam olmuş,bende denemek istedim ,sonuc harika:)

sagol elifcim

semiha icinin rahatlamasina sewindim guzelim,yine de herseyin hayirlisi yasin da misait ,bulursun bir suru is merak etme , acele de etme

benden bu gunluk bu kadar kuzum uyandi,
optum herkesi

aktara girdiğimde sormuştum bende birkez ama doktoruna danışmadan almak istememiştim daha sonrasındada unuttum sormayı yarın gidince sorayım bakalım ne diycek parası önemli değil yeterki kuzum iyi olsunda yarın sorayım tavsiye ederse alırım

tavsiyen için sağol canım

kızlarr şimdi msn de ayşegülle konuştum hepinize selmaları var sizleri ve kuzuları öpüyor

alişin uyku düzeni bozulduğundan gelemiyormuş pek en kısa sürede uğruycakmış

selamlar canlar..
oo muhabbet baya bir iyiymiş..
Elif çim dostluğunuz daim olsun cnm. bütün kareler süper ötesi..
maşşallah 41 kere...

Kadiscim geçmiş olsun cnm.. umarım ilerlemeden atlatırsınız..

slmlar kızlar.
elif fotolar çok güzel.Allah daim etsin dostluğunuzu.
bende eğitime başladım çok sıkıcı işyerimi özledim valla.
akşamları takip edicem artık sizi.
kadisim yezda ma çok geçmiş olsun.
nimet başlamışın işe.hadi hayırlısı.
başka hasta bebiş varsa çok geçmiş olsun atladığım varsa affola

A.selam kadis, bekliyoruz ayşeyi en kısa sürede,

Heker kolaylıklar diliyorum ciddi anlamda, zor olsa gerek. Belli bir süre sonra çok rahat edeceğin kesin.
Öpücükler miniklere.

Selam Zeynepcim naber ??

Betülcüm kolay gelsin canım, sıkılma. Sonunu düşün.

ben kaçırdım sanırım cnm. ne eğitimi anlıyamadım..
ama kolaylıklar diliyorum cnmm..

cnm hoşgeldin aramıza..
kolaylıklar diliyorum sanaa...
öpüyorum bebişlerini..

sağols cnm iyidir senden naber..
kuzuyu uyudu bende fırsattan istifade bi bakim deim..
sticerler çok hoş cnm..
5 liraya evin havasını değiştirmişin:)).. ellerine sağlık cnm..

Teşekkürler Zeynep :) bizde iyiyiz çok şükür.
Aynen, bir posta çamaşır yıkadım beyazları bastırdım , bu akşamlık yeter dedim :)

Çok saol canım dimi, bizimde hoşumuza gitti, hatta salona bir dalındanda elektrik düğmesinin üstüne yapıştırdım :).
Sizin ordaki pazarlardada vardır muhakkak sende değiştir hawasını , değişiklik iyi oluyor .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…