- Konu Sahibi DreamLover
-
- #28.921
günaydın hatunlar
iş başı
kreş başıı
ağlayarak bıraktık ama biraz önce aradım iyiymiş
tuvalet eğitimimizde rayına girmeye başladı. söylüyor, arada kaçakalarımız oluyor tabii
fabrika bomboş, bi tuhaf
evde oturamam gibi geliyor bana, çalışma hayatına çok alışmışım
baklalım görücez neler getirecek hayat
semihacım, bir sene sonra bu iş teklifi gelmiş olsaydı eminim dahaiçin rahat kreşe verirdin.
eline çok fazla bi miktar kalmadıkatan sonra bence fazla bir anlamı yok ama genede sen bilirsin
evde olmak çok bunlatıcı çünkü, heleki benim gibi çevrede çokfazla gezecek insan yoksa
kayınvalidene bırakmana gerek yok yeni bi düzen, huyu değişit çocuğun emin ol. kreş daha uygun ama eline bu sefer bişey kalmıyor, eğitim açısından kreş kesinlikle dahaiyi ezilme diye bişey yok, merak etme 2 yaş gurubunda en fazla 3-5 çocuk oluyor. bizimkincde 3 kişiler bir öğretmen başlarında güzlece ilgileniyor
emeinimçok bunalmışımdır ama bi düşün iyice tart, eşinde pek atraftar değil gibi çalışmana
ve elifcimmmmm fotolar süperrrrrrr çok şeker çıkmışsınız dostluğunuz daim olsun canımm nasıl eda kilomu almış sanki banamı öle geldi
çocukların anlaşmasınada sevindim canım demek kardeş dedi he ruziş yerim onun dillerini ben
herşeyin güzel geçmesine sevinim canımm:1hug:
elifcim resimler harika.mutluluğunuz yansımış resmen.ne güzel işte insanın candan dostlaro olması...
selam kzılarrr
okullar açıldı benim koşturmaca başladı
işlerimi hallettim şimdi ezgiyi okula hazırlıycammm
elifcim süpersinizzzzzzzzzzz bayıldım vallahii
allah dostluğunuzu daim etsinnn
Selammmmm ben geldim
amanın aman ne kadar mutlu ve güzel çıkmışsınız maşallah size maşallah 41,5 kere ruze yi öp benim için canım ya çok tatlı sıpam :), sende her zamanki gibi çok hoşsun, edaya selamlar :)
semihacım, hakkında hayırlısı olsun canım. iyi düşün taşın. Çok çalışmak istiyorsan baksın k.waliden, sonuçda çoğumuzun annesi veya k.walidesi bakıyor. Belli bir süre sonra verirsin kreşe. Ben Max.2 yıl sonra vericem kreşe, belki seneyede verebilirim.
sağol tenzilecim
ama şimdi bizim gelinle konuştum uyutmuş ama uykuda çok öksürüyormuş ve uyandırıyor o denli yani
dün akşamda uykuda çok öksürdü izin alıp yarın sabahtan götürcem doktora geçen ayda oldu aynısı
bronşit başlangıcı dedi doktoru gözüm korktu o yüzden götürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?