Bebeklerimiz ve Biz

saol cnm benim..............
harkaydı hakket..
insanın yakın çevresinde herşeyini paylaşabileceği bi arkadaşı olması şart valla...

doğum günü nasıl geçti..
yeni inciler varmı?
mele güzel hediyeler geldi mi

Tünaydınlarrrrrrr herkese
bizimde hafta sonumuz cumartesi evdeydik kuzuyla babamız mesai yaptı biryere gidemedik kuzuda çok huysuzdu sadece evi süpürebildim okadar rahatsızlığından dolayı ağladı durdu burnu arada olsa akıyor
öksürükde hala devam ilaçlarımızı kullanıyoruz geçmezse doktora gidicez

dünde kapalı bir hava vardı pendiğe indik kuzunun pastasını sipariş ettik ama gününe karar veremedim değişebilir yani ayın 9 veya 10nuda olabilir siparişi verdik ama günümüzü vermedik kuzenimi istemeye gelicekler bu hafta sonu annemler olamayacğından dolayı erteleyebiliriz birde işten arkadaşla dönüşümlü geliyoruz 3d max kursuna başlayacak hafta içine alırsa bu hafta işe gelir öbür hafta yapma şansı var bakalım değişebilir

sonra kuzuya kışlık bişeyler aldık ve çekirdek aile olarak yemek yedik ve evimize geldikk

küçük meleğim yorulmuştu gündüz yatmayınca 8 olmadan uyudu akşam sabaha kadarda uyanmadı otobüste okadar soru sorduki bişey düşüyor yere düttümü anne evet düştü diyorum 10kere soruyor aynısını belki sorarkende çok şeker oluyor ama dilleri maşallah açıldı iyice .

bizden bu kadar sabah 6'da bi baş ağrısıyla uyandım ilaçta içtim ama fayda etmedi sinüzitten sanırım

Son düzenleme:
nimocum günaydınnn

insan çalışmaya alıştınmı ev çok boş geliyor
demek nilin doğum gününü yaptık heee foto olsaydı güzel olurdu nası geçti güzel hediyeler geldimi kuzuna .)

güzeldi, annemler öğlen geldiler
bi teyzem oyuncak bebek arabası almış, evi turluyor arabayla
bi teyzem güzle bir hırka almış
annem yağmurluk almış
teyzesi çanta ve ayakkabı almış( annem ve teyzesi daha önce hediye parası diyede vermişlerdi)
babanne ve halada para verdiler sen daha iyi bilirsin diye
o kadeerrrr
güzel geçti yaaa, 2 çeişt börek yaptım bi tuzlu kurabiye( çok güzel oldu herkes tarifini istedi)
bi tatlı kurabiye( görümcem bayıldı kız nasıl yağtın bunu olduu hehhe uydurmaydı ama güzel oldu)
zeyinyağlı dolma amerikan salata ve pastamız işte
babanne ve hala geç geldi, ohnları bekledik. zillii koca pasta dilimini eline alıp yemeği denedi.
dünde biz bişeyler aldık işte
bugünde anne işe gitme diye ağladı arkamdan
carcar konuşuyor zaten, yok bu çocuk konuşmucak derken herşeyi papağan gibi tekararlıyor öyle yaniii
bende işe geldim nefes aldım biraz işte
çalışmak ne güzle şeymişşşşşşşş

ve elifcimmmmm fotolar süperrrrrrr çok şeker çıkmışsınız dostluğunuz daim olsun canımm nasıl eda kilomu almış sanki banamı öle geldi

çocukların anlaşmasınada sevindim canım demek kardeş dedi he ruziş yerim onun dillerini ben
herşeyin güzel geçmesine sevinim canımm:1hug:

nimetcim kayınvalideme vermeyi son çare olarak düşünüyordum.eksileri çok fazla çünkü.kreşe vermeyi daha çok istiyorum ben.eşimde ikisindende yana değil.eline az para kalacak.çektiklerine değmez biraz daha zamanınız var diyoo.ama bende evde geçen günlerim için çok üzülüyorum.

elifcim resimler harika.mutluluğunuz yansımış resmen.ne güzel işte insanın candan dostlaro olması...

selam kzılarrr
okullar açıldı benim koşturmaca başladı
işlerimi hallettim şimdi ezgiyi okula hazırlıycammm

elifcim süpersinizzzzzzzzzzz bayıldım vallahii
allah dostluğunuzu daim etsinnn

Selammmmm ben geldim

amanın aman ne kadar mutlu ve güzel çıkmışsınız maşallah size maşallah 41,5 kere ruze yi öp benim için canım ya çok tatlı sıpam :), sende her zamanki gibi çok hoşsun, edaya selamlar :)

semihacım, hakkında hayırlısı olsun canım. iyi düşün taşın. Çok çalışmak istiyorsan baksın k.waliden, sonuçda çoğumuzun annesi veya k.walidesi bakıyor. Belli bir süre sonra verirsin kreşe. Ben Max.2 yıl sonra vericem kreşe, belki seneyede verebilirim.

merhaba herkese
mutlu umutlu haftalar diliyorum

elif fotolar gercekten guzel,maşallah arkadasliginiz dostlugunuz daim olsun

nimicim is basi we kres basiniz hayirli olsun arkadasim:)melek ciclerini iyi gunlerde giysin kullansin

kadiscim sizede gecmis olsun insallah doktora gerek kalmaz

semiha seninde hakkinda hayirlisi olsun,ama ewde gecirdigin zamana uzulme bence,ki biliyorsun bende calismiyorum ama ewde kuzumla beraber olabildigim icin kendimi cok sanslı hissediyorum,cunku zaman cok hizli akiyor we biz bu gunlere istesekte donemeyecegiz,benim icin hayatimdaki en kiymetli saatler saniyeler bunlar,hic bir zaman ooofff demedim,aksine iyiki boyle....benim dusuncelerim bunlar ama sen kendini nasil mutlu hissedeceksen onu tercih etmelisin , cunku sen mutlu olmalısın ki cocugunu esini mutlu edebilesin.su konuda elbette haklisin''kendi parani harcayabilme ozgurlugu''...ama eline kalacak 300*400 liraya şu konfor gider mi?

sağol tenzilecim
ama şimdi bizim gelinle konuştum uyutmuş ama uykuda çok öksürüyormuş ve uyandırıyor o denli yani
dün akşamda uykuda çok öksürdü izin alıp yarın sabahtan götürcem doktora geçen ayda oldu aynısı
bronşit başlangıcı dedi doktoru gözüm korktu o yüzden götürcem

bu arada yelizcim sticker almissin sende benim gibi:)ben pazardan 3.5 tl ye bunu aldim heryerde war artik bunlardan gerci:))
nasil olmus sizce

anladi kadiscim
ama artik kalici bi tedawi wersin doktor,surekli diken ustunde olmayın sizde
gerekiyorsa bagisiklik kuwwetlendirici felan wersin,

bu arada buda yeni yaptigim kolyelerden biri,gecen dernegin iftar yemeginde taktım hatta..:)

bir de guzel haber weryim;bi arkadasin giyim magazasinda takilarimi satmaya baslayacagim,koleksiyon hazirligindayim:))

saol canım benim...
eda ramazanda 1-2 kilo almış..
ama çok değil...
bu daha zayıflamış hali hatta..
metehan bütün kotlarını mahvedince benimkini giydi..o da biraz kilolu gösterdi...

elifcim resimler harika.mutluluğunuz yansımış resmen.ne güzel işte insanın candan dostlaro olması...

teşekkür ederim cnm gerçekten çok güzel....

iş konusunda allah gönlüne göre versin cnm...
evet çalışmak çok güzel ama imkanın varken önce kuzuna bak derim bende...

selam kzılarrr
okullar açıldı benim koşturmaca başladı
işlerimi hallettim şimdi ezgiyi okula hazırlıycammm

elifcim süpersinizzzzzzzzzzz bayıldım vallahii
allah dostluğunuzu daim etsinnn

allah kolaylık versin cnm...
okula hazırl okuldan al..dersler...

ayrıuca teşekür ederim..
edanın da hepinize çok selamı var..

saol canım..
valla çok mutluydukya..
alıştık bide gidince kötü oldu
öperim ısrırım hiç merak etme...
ee sırada ne var...
bekle bizi istanbullllllllllllllllll
zehra hatunu niye gelmedi hala acaba

kadisim kıyamam..inşallah ilerlemez..
sabah hemen haber ver bizede gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…