Bebeklerimiz ve Biz

herkese günaydın..bugün çok yoğunum...
kızım ve ben iyiyiz çok şükür...
o kadar uykusuzluğun ardından dün akşam 22,00 de yattık sabah 9,00 da uyandım hala uyku yetmemişti bana...
yelizcim bayıldım stickerlarına seninkiler çok hoşuma gitti..
yarın bende bakayım pazara belki vardır

günaydın kızlarr, stickerler süper tnzle,yelizim
bende isterim ama yapamam kira ev nede olsaaa

dün akşam bizim cadıyı aldık servis gene birbiirne girdi tabii, neyse yolda eyübe yürüken kucağımda uyudu, bu aralar huy belleid illa kucağımda ve ben ayaktayken uyuyacak neyse ev girdik uyandııbir ağlama nöbeti, neyse biraz sakinleşti bişeyler yedirdim gene ağlama nöbeti, gene gene ve geneeeeeeesonra burunları akmaya başladı, gece burnu tıkandı gene ağlama nöbeti sabah uyurken kaldırdım giydirdim kucağımda geldi işe uyuyarak işe gelince anladı tabi gene bi ağlama nöbetii, burunları aka aka kreşe götürdüm peditus koydum çantasına versinler diye, o kadarda dedik görümcemin oğluna hastasın öpme diye, çocuğa bulaştı işte

bakalım inşallah fazla ilerlemeden durur yoksa kreşe gönderemem iyileşene kadar genee of anacım ooffffff

günaydın bayanlar epey zaman oldu görüşmeyeli
iş yogunlugu bayram derken

geçmiş olsun bebişlerinize

bizde bronşiti ii ce kaptık
ve bir çözüm arıyorum
ilaç değilde dogal yolla bunu kaybetmenin bir yolu olmalı ama ne

Günaydınnnnnnnnnnn
Güzel annelerime kendileri gibi güzel bir gün diliyorum,

Teşekkür elifcim, bak bakalım yoksa yollarım sana burdan

Teşekkür nimim, kıyamam nilime çok geçmiş olsun ablasına söyleseydin bir ıhlamur kaynatsalardı.

ah bu görümce oğulları iyice sinirlerimi bozuyorlar.Dün çok gıcık oldum, sürekli küfür ediyor ve denizde ondan duyup söylüyor. Annesi babasıda buna duyarsız kalıyor.Paşa sinirlenince oğullarını uyarıcaklarına denizi kaçırıyorlar zarar vermesin diye, gıcığım hemde çok.

selam kızlarrrrrrrr

kahvaltımızı yaptık etrafı topladım bulaşık derken bu saat oldu
şimdi ezgiyle çarpım tablosu çalışıcazz
bu sene işimiz daha zor olacak galiba naz hanım herşeye burnunu sokuyor banada sor
a b 1 2 deyip duruyor zillii

nimetcim nile geçmiş olsun.
kadis hoşgeldin seninde oğluşa geçmiş olsun.
yeliz çok tahammül ediyorsunuz yinede.bana göre çook sabırlısınız..
ekinim nazım ne çok güldüm nazın yaptıklarına.gözümde canlandıda...

b.kadis gelmemiş. daha.doktora gideceklerdi değilmi?
bizde akşam üzeri aldık randevuyu.berra görünüşte gündüz hasta değil gibi.gece öksürmekten uyuyamıyor.iki gecedir nöbetteyiz eşimle.
bakalım hepatit A aşısıda vurunacaktı.onuda vurur mu akşama.

doktora gitmektende çok korkuyorum.berra çok ağlıyor.muayene edemiyor doktor.ağlarken kendini kusturuyor.sizdede böylemi???

walla semiha öyle olmak zorundayım aramızın açılmaması için, bazen kendimi tutamayıp çok sert bakıyorum barışa, dünde annesi farketi bakışlarımı,aramızı bozulacak senin yüzünden dedi oğluna.

k.walidem hastalık gece gelir der, götür muhakkak, ahhh canım ne kadar sıkıyor kim bilir kendini kusuyor.

heker canım üzme kendini.bunalman çok normal ki.ben bir çocukla yeri geliyor bunalıyorum.sinirlenip yıpranıyorum.kaldıki sende üç tane var.hepside ilgi alaka zamanındalar.bir süre sonra rahata ereceksin merak etme.sen sıranı toptan savdın...

evet ya haklısın.aranızın açılmaması gerek.yüzyüze bakıyorsunuz sonuçta.belki bende etrafımızda böyle sorun yaratacak çocuklar yok diye bu kadar rahat konuştum.ama yinede zor zanaat sizinkisi.
berra yıda sorma.mahvediyor kendini ağlarken.oyuncak doktor setlerinden aldım ona alışsın oynayarak diye.evde çok iyiyiz.hatta doktorun kapısından çıktığımız anda iyileşiyoruz.ağzıma baktı göbüşüme baktı diye muhabbete çeviriyor işi.ama o an canımıza okuyor...

Heker allahdan bol bol sabır dile canım, kendini üzme. Eşinin anlayışlı olması çok önemli. Gerekirse destek al. Anın keyfini çıkar derim ben hayat çok kısa ve zaman hızla işliyor.

Walla semiha şöyle deniz 1 yaş daha büyüsün diye dört gözle bekliyorum o zaman görürler, nasıl hakkından geliyor. bunu söylemek istemezdim ama çok üzüyor beni kızıma olan davranışları.

Dr alıştırmalarına devam edin bence korkusunu yenmesi lazım netten videolar ara çocukların muayne olduğu, hoşuna gider belki, zamanlara yener korkusunu.

Selam canlarım...
Hasta bebişlere çok geçmiş olsun tez zamanda şifalarını bulurlar inşalllah...
Bu aralar bu öksürük salgın galiba kimle konuşsam öksürükden şikayetçi... Kuzuları en çok hırpalayanda bu kuru öksürük oluyor(

Bizde dün bir akrabanın babası hastaydı ona geçmiş olsuna gittik kaynoş ve görümcemle... Kuzu canımızdan bezdirdi hepimizi... Kayınvalidem Allah yardımcın olsun ben bunu hiç böyle bilmezdim dediğin kadar varmış dedi...

Saat 5 gibi eve geldik orda uyumadığı için huysuzlandı sonrada ben namaz kılarken yerde uyudu kaldı. Tabi uyanması saat 9'u buldu. Birdahada 1 gibi bizimle birlikte uyudu. Onu uyutayım derken bende dalmışım. Saat 4 de bir uyandımki işemiş yatağa yatak yorgan batmış. Yatarken çok su içmişti koca bir bardakda süt böyle olacağı beliydi. O saatden sonra yatak yorgan değiştir. Şimdi o koca yorganı ben nerde yıkayıp kurutacağım bilmiyorum. Halıları yıkamaya verecektim olmazsa onuda verceğim yapacak birşey yok...

Yelizcim çok güzel olmuş duvarların... Bende pazarda görmüştüm ama ne olduğunu sormamıştım. Şekercim ya istediğin zaman sökebiliyormusun bunları???

Ekincim yerim ben onun 1 2 diyen dillerini kimbilir ne tatlıdır. Öp o güzel yanaklarından benim için sarı papatyanı...

Elifcim bu arada resimler süper ötesi... Rabbim arkadaşlığınızı daim eder inşallah... Böyle bir dostuğu bulmanız gerçekten çok ama çok güzel eşlerin ve kuzuların uyumu dahada güzel...

Hekercim işin gerçekden çok zor ama birde şöyle düşün sen toptan hallettin... 2 bilemedin 3 sene sonra gül gibi 3 tane evladın ortaya çıkacaklar...Sende ozaman bu yılların acısını çıkartacaksın. Biraz sabır...

Son düzenleme:
selamlarrr

bend geldim sabah kahvaltımızı yapıp doktor ablamıza gittik hastane çok doluydu hepte küçük çocuklar yezdanın doktoru yine dopdoluydu 1 saatten fazla bekledim hemen hemen beklerken kuzu biryerde durmadı milletin çocuğu muayne olmak istemez ağlar bizimkide doktorların odasına dalıyordu
açık kapı görünce anne girimmi diye bağırdı cadı..

neyse girdik doktor ablamız muayene etti sırtını dinledi. üst solunum yollarını üşütmüş kuzum burnu kapalı dedi boğazındada kızarıklık varmış gripal bir durum yani öksürüğünün broşitiyle bağlantısı yok dedi sadece geçen ayki rahatsızlığı yeni atlattığından yeniden hava yollarını kapatmıştır tekrarlamıştır dedi doktorumuz kötü değil dedi ama dikkat etmek lazımmış

bağışıklık sistemi zayıf ondanmı bukadar çabuk tekrarlıyor dedim zaten 3 yaşına kadar hemen hemen her çocuğun bağışık sistemi zayıf olur dedi çokta yapıcak birşey yok sadece vitaminlerle destek verebiliriz dedi evde kullandığımız zinco var dedim devam edelim dedi.

yelizcim arı sütü polenini sordum aktardan alma dedi eczanede junıor diye bir şurup varmış oda ar sütü destekliymiş istersen onu al dedi doktorumuz

kilomuz 10,600 gr boy:85 geçen aya göre 600 gr almış kuzucuk doktor şu hareketli zamanda 600 gr iyi dedi boyuda güzel yaşına göre dedi
ventolin , antibyotik ve balgam sökücümüzü aldık .yezdayı anneanneye bıraktık ve işe geldik .

bizden bukadar sizlerde ne var ne yok

Son düzenleme:
ekincim sana kolaylıklar diliyorum canım okuyan çocuk annesi olmakta zor sürekli ilgili olmak gerekiyor sarı şekeriminde dillerini yerim ben maşallah ona

sevilcim sanada merhaba bencede eğer yıkıyorlarsa halıcılar yorganıda ver gitsin iremle zor olur okadar iş uğraşma kolaylıklar canım
nimocum nile geçmiş olsun canım acil şifalar çocuklar hep birbirinden alıyor salgında var bu aralar zaten

hekercim sende hoşgeldin aramıza kuzuların çok şeker hayrılı evlat olurlar inş. tabikide büyütmek zor ama sabırlı olmak gerekiyor

yelizcim stickerler çok hoş gerçekten benimde ev kira olmasa alır yapardım ama malesef
sabrını anlıyorum yezdanın etrafında öle barış gibi biri olmuyor ama bazen misafir gelince iteleyip kakaladıkları oluyor tabiki
sinirlenmen çok doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…