Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlarr..
işlerim yoğun iki gündür..
pazartesi ihale var...
ondan sonradabaşka ihaleler..
dün yeni bir iş daha aldık çok şükür..
ve bu ay zam alıyoruz maaşlarımıza...
çok şükür bin şükür...

yavrum iyi gece biraz huysuzdu ama neden bilmiyorum..
sabah 7,30 da dikildi tepemize..
onun dışında aradım şimdi iyiymiş..

yelzicim denizde olan bu aralar ruzede de başladı..
gecenin bi yarısı yatağından çıkıp yanımıza geliyor..
anne beni al diyor..
bizim yatağa koyuyorum aynen uykuya devam...
yavaş yavaş alışmaya başladı bizim yatağa...
bakalım ne kadar böyle sürecek..
ama eminim ki geçici bi süreçtir...

nimi gözün aydın cnm..
her sabahınız böyle olsun inşallah..
dün akşam eve giderken ruze için düşündüğün kreşin önünde bi kalabalık vardı karşından baktık kreşte yangın çıkmışştı..
ayy çok fena oldum bi daha o kreşi asla düşünmeyeceğim bile...

mücüme selam söyle yelzicim hayırlı olsun dediğimi ilet..
fiyatı da çok iyiymiş..
allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

zeharacım ve ekinnazcım allah kolaylık versin cnm..iki çocuk okul ev koşturması..
off ne zordur yaaa

imzandaki animasyon çok güzelmiş canım ya
ne kadar doğru değil mi
hep aynı hayatı yaşıyor herkez içeriği farklı olsada
giriş gelişme sonuç aynı

Selam şekerler...
Bugün erken kalkanlardan biride biziz. Artık böyle kalkmayı planlıyorum çünkü ırem geceleri çok geç yatıyor ve beni çok hırpalıyor. Belki sabah erken kalkarsa öğlen uykusunada erken yatar ve gece uykusu daha erken satlere çekilir.

O bizimle birlikte yatma alışkanlığı 3-4 ay önce bizdede vardı. Baktım alışkanlığa dönmeye başlıyor zorlada olsa odasında yatırdım. Ama bizimkisi ufaktı fazlada aklı ermiyordu eski düzenimize dönmemiz 10 günü buldu. Umarım tez zamanda sizinkilerde düzene girer.
En çok korktuğum şeylerden biri bu birlikte yatmalar çünkü en yakın arkadaşımın kızı 6 yaşına kadar bu durumuna devam etti.

Maşallah Elifcim iş olsunda buraya girme arada bir "ceee" de yeter. Zam olayınızada çok sevindim. Allah sanada, tüm çalışanlara da bol bereketli paralar, hayırlı kazançlar versin...
Bu arada inşallah haftaya senide aramızda görürüz.....

imzandaki animasyon çok güzelmiş canım ya
ne kadar doğru değil mi
hep aynı hayatı yaşıyor herkez içeriği farklı olsada
giriş gelişme sonuç aynı

değil mi giriş gelişme sonuç hep aynı...

hoşgeldin canım...
gerçekten erken kalkınca uykular daha bi düzene giriyor..
ruze gündüz uykusunu düzenli uyursa akşamda erken yatıyor..kocişle vakit geçirebiliyorum..yoksa olmuyor..

ruzenin bi odası yok maalesef..
yanımızda kendi yatağında yatıyor..inşallah alışmadan bıraktırırım bende...
allaha şükür canım çok saol...
allah herkese versin inşallah
bilmiyorum önümüğzdeki hafta maaş verirlerse hazır zammıda almışken çok süper olur...
gerçi kayınpederime icra kağıdı gelmiş..
bilmiyorum artık ne olur

Selam Elif'cim kolay gelsin.

Ooov demek ruzede aynı, çok zor değilmi... inşallah eski düzenlerine en kısa sürede dönerler.

Selamını iletirim cnm, fiyatı banada iyi geldi sizden duyduğum fiyatlara göre. Amin

Gününüz aydın olsun şekerim :) mantık doğru umarım faydası olur uyku düzenine.

yatmama olayı çok feci ya, görümcemin oğlu halen yatıyor , bende öyle olmasından korkuyorum, tabi annesi gözyumdu halende hayatından memnun. Çok direniyor deniz çok ağlıyor resmen yalvarıyor. Korkuyormu acaba diye düşünüyorum. Sinirli oyuncak olayını anlatıyorum arkadaşlarından örnekler veriyorum. bilmiyorum başarılı olacakmı...?

saol cnm sana da kolay gelsin..

evet zor oluyor gerçi çok ilerlmedi bizim durum ama ilerleyecek gibi gözüküyor...
gece de uyku sersemi uğraşılmıyor..
gerçektende en kısa sürede eski düzemiz geri gelir inşallah...

en son 350 ye düşüyorlar canım ama servis dahil...
eğer servise vermezsek bizim buradada 300 lira

Elifff inşallah herşey yolunda giderde sende gelirsin canımcımmmm,

inşallah canımcım..
zaten gelecek olsak bile kaynanamlardan gizli geleceğiz...
yoksa burnumuzdan getirirler..
eşimin ağzından bi güzel söz bekliyorum bakalım

evet canım senin durumun daha zor inşallah düzene girer biranönce

iyi gezmelerr
yavrum kıyamam dmek sadece dudak büzdüü

zeharacım ve ekinnazcım allah kolaylık versin cnm..iki çocuk okul ev koşturması..
off ne zordur yaaa

sorma canım çok zor oluyor
naz ablasının peşine eğlıyor artık bende gidicem diye
bizde hep beraber gidiyoruz naz hanım da çantasını takıyor
akşamada almaya gidiyoz

Selammmmmmmm

sabahtan yoğundum uğrayamadım güzel anneler

genel konu gece huysuzluğu ve beraber yatma galiba

bundan 2-3 ay öncesine kadar bizdede aynı durum vardı benimle yatmak istiyor hatta babasını istemiyordu yatakta sürekli yatmaya gittiğimizde bizim yatağa gösteriyordu konuştum orası anneyle babnın yatağı bak bende senin yatağında yatıyorum falan dedimde geldi öle öle aşıltırdım ama bazen geceleri uyanıp gelmeler var benim odası var ama geçen seneden odamda yatırrıyorum o yüzden odasına koymadım hala bu kışda böle geçicek galiba seneye ayırırım artık anca çünkü beşiği yetişkin yatağı oluyor ona göre döşek aldımmı olur şimdi çokta dağınık yatıyor korkuyorum düşer diye o yüzden bırakmıyorum

selamalr kızlar..
herkese güzel bir gün diliyorum..
yarın misafirim var.. Yeliz cim menümde yufkadan kol böreği ve muhallebeli kadayıfta var inş.güzel olurlar..

oo herkes kreş olayını düşünmeye başlamış..
ben 4 yaşına girdiğinde düşünüyorum kızlar..

nimocum gözün aydın canım inş. hep böle giderde nil melek hergün güle güle diyerek el sallayarak seni yollar işine rahat edersin sende

elifcim hadi gözün aydın canım zam işiniz olurda hayırlısıyla gönlünce değerlendirirsin işleriniz olmasıda güzel bol brekletli olur inş.

sevilcims sanada merhaba bide böle dene bakalım belki rahat olur erken yatar iremcik senide az yormuş olur

ekinim zehracım sizlerede kolay gelsin

Bu arada Mücümde Egeyi kreşe yazdırdı dün sağlık raporu için uğraşacaktı. Ege de haftaya yüksek ihtimalle kreşli olacak. Evine 5 dk ve 300 tl ye bulmuş. Çok iyi olucak hem müü hem ege için.

ayy ne güzel olmuş mü için fiyatıda uygun vallahi hadi hayırlısı mücüme selamlar

elifcim gelde kaç gel şekerim :)

Zeynepcim kadayıf bizzat tarafımdan yapıldı, süper. tepsi böreğinide mücüm yapmış onada çok övgü gelmiş şimdiden ellerine sağlık.

Kadiscim iletirim canım. a.s. :)

tekrar slm kızlar, sil süpür uğraşıyorum halen, emiri okula gönderdim, zeynebi uyuttum, kalkınca yemeğini yedirir biraz dışarı çıkartırım, hava güzel son sıcaklardan faydalanalım demi ama
birde kesin gelecekler isimlerini yazdırsın ona göre mantı açacam, baklava yapıcam, yetmez falan sonra rezil olmayayım canım arkideşlerimeopuyorumnanaktan

mücümüde çağır yelizcim yaa, haftasonu ya belki gelebilir

geceniz zor geçmiş yelizcim, çocuklar arada huy değiştiriyor böle, ısrarcı ol, eminim eski düzenine dönecektir

ekinim de koşturmuş benim gibi, özledim seni danam, profilime girmiş, yazmışsın ama fırsat bulup yazamadım sana, ilgin alakan için çok çok tişkürr

elifcim işleriniz iyi demek, maşallah cnm, zam olayı içinde gözünüz aydın

zeynep misafirlerin için çok güzel seçimler yapmışsın cnm, pişman olmazsın emin ol, kadayıf süper oluyo bizzat bende yaptım, kol böreğide yaparım arada, kıymalı , patatesli tavsiye ederim tadından yenmiyoooooooooocokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…