- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.101
imzandaki animasyon çok güzelmiş canım ya
ne kadar doğru değil mi
hep aynı hayatı yaşıyor herkez içeriği farklı olsada
giriş gelişme sonuç aynı
Selam şekerler...
Bugün erken kalkanlardan biride biziz. Artık böyle kalkmayı planlıyorum çünkü İrem geceleri çok geç yatıyor ve beni çok hırpalıyor. Belki sabah erken kalkarsa öğlen uykusunada erken yatar ve gece uykusu daha erken satlere çekilir.
O bizimle birlikte yatma alışkanlığı 3-4 ay önce bizdede vardı. Baktım alışkanlığa dönmeye başlıyor zorlada olsa odasında yatırdım. Ama bizimkisi ufaktı fazlada aklı ermiyordu eski düzenimize dönmemiz 10 günü buldu. Umarım tez zamanda sizinkilerde düzene girer.
En çok korktuğum şeylerden biri bu birlikte yatmalar çünkü en yakın arkadaşımın kızı 6 yaşına kadar bu durumuna devam etti.
Maşallah Elifcim iş olsunda buraya girme arada bir "ceee" de yeter. Zam olayınızada çok sevindim. Allah sanada, tüm çalışanlara da bol bereketli paralar, hayırlı kazançlar versin...
Bu arada inşallah haftaya senide aramızda görürüz.....
Selam şekerler...
Bugün erken kalkanlardan biride biziz. Artık böyle kalkmayı planlıyorum çünkü İrem geceleri çok geç yatıyor ve beni çok hırpalıyor. Belki sabah erken kalkarsa öğlen uykusunada erken yatar ve gece uykusu daha erken satlere çekilir.
O bizimle birlikte yatma alışkanlığı 3-4 ay önce bizdede vardı. Baktım alışkanlığa dönmeye başlıyor zorlada olsa odasında yatırdım. Ama bizimkisi ufaktı fazlada aklı ermiyordu eski düzenimize dönmemiz 10 günü buldu. Umarım tez zamanda sizinkilerde düzene girer.
En çok korktuğum şeylerden biri bu birlikte yatmalar çünkü en yakın arkadaşımın kızı 6 yaşına kadar bu durumuna devam etti.
Maşallah Elifcim iş olsunda buraya girme arada bir "ceee" de yeter. Zam olayınızada çok sevindim. Allah sanada, tüm çalışanlara da bol bereketli paralar, hayırlı kazançlar versin...
Bu arada inşallah haftaya senide aramızda görürüz.....
Selam Elif'cim kolay gelsin.
Ooov demek ruzede aynı, çok zor değilmi... inşallah eski düzenlerine en kısa sürede dönerler.
Selamını iletirim cnm, fiyatı banada iyi geldi sizden duyduğum fiyatlara göre. Amin
Elifff inşallah herşey yolunda giderde sende gelirsin canımcımmmm,
evet canım senin durumun daha zor inşallah düzene girer biranönceNe olcak böyle zeynepcim yaww, çok can sıkıcı bir durum uğraş uyusun diye yanında bir saat kal, tam uyudu odadan çıkayım derken annneeeeee gitme diye bir ses, sar başa...uyku hakgetire. Bende yorgun olduğum için yanıma almak istemiyorum kesin bizim yatakda sabahlarız, Alışkanlık olması beni dha bir korkutuyor. Bilmiyorum ne olacak.
hımmm evet canım düşünüyordu zaten denk geldi bi tane başlayacak kısmetse.
iyi gezmelerrselam kızlar.pelinin sabah ağlaması yoktu mızmızlığı devamdı.
ama sadece dudak büküşle atlattık sabahki kreşe gitme olayını.
bidaha ki haftaya bişicik kalmıcak inşallah.
bende geziim bugün biraz,dün annemle avm ye gittik bişicik yoktu boşu boşuna gittik yani.
adidastan beyaz ayakkabı almak istiyorum ona bakıcam,havada çok güzel,bugünleri kaçırmak istemiyorum.bakalım..
üşenmessem çıkıcam bugün..
elif huysuz bugünlerde sanırım diş sancısı çıkaramadılar bi türlü yaa..
herkese kolaylıklar..
zeharacım ve ekinnazcım allah kolaylık versin cnm..iki çocuk okul ev koşturması..
off ne zordur yaaa
Bu arada Mücümde Egeyi kreşe yazdırdı dün sağlık raporu için uğraşacaktı. Ege de haftaya yüksek ihtimalle kreşli olacak. Evine 5 dk ve 300 tl ye bulmuş. Çok iyi olucak hem müü hem ege için.
inşallah cnm yaa lütfen sende ayarlamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?