Bebeklerimiz ve Biz

saol frezyacım, sende gelmezmisin, kapımız herkese açıkopuyorumnanaktan

cnm benim davetın için çok teşekür ederim .

bitanem lakın annem hasta ondan buryada fazala giremiyorum .
cnm resim eklerseniz haberim olsun .

şimdiden sizlere iyi sohpetler cnm

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk kadişm ne olsun cnm bu aralar annem hasta onula uğraşiyoruz

okul başladı telaşmizde beraber cnm .

sen nasılsın kuzun nasıl cnm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım anneciğe nedir rahatsızlığı acil şifalar diliyorum kuzularıda öperim kendine iyi bak yine gel

frezyacım annene çok geçmiş olsun cnmm

kadişcim 13.00 gibi bende olucak şekilde evden çıkarsınız cnm ayrıntıları görüşürüz telden ok

vallahaaa bizimki 5te kalkıyor amma velakin genede 10:30 11:00 den önce yatmıyoryaaaaaaaaaaaa
yanımıza gelme huyu yok ama yanına çağırma huyu var kendi yatağına yatıramıyorum yerde bizim odada yatıyor kafaüstü düşme olayından sonra korkar oldum iyice şu kreşe alışma süreci vewc eğiitmi rayına otursun kendi odasında yatağında yatma alıştırma olayı gündeme gelecek artık hep sırayla değilmiiii
sıkmayın canınızı ya hepsiteker teker halloulucak inaşllah allahın izniyleee
akıllıdır bizim kuzularımızzz

bizde yarını bekliyoruz şirketçe devlet kapımıza dayandı ifalsımızı istiyorlar, bankalar , alacaklılar dava üstüne dav açıyorlar, makinalrımız, hammddelerimiz tekerteker gidiyor, hiçbirşey alamıyoruz, koskoca fabrikada sayılı makna kaldı artık
tazminatlrımızı alabilirsek şükredicez artık , yarın işten çıkarmlara olacak diye duyduk, haftayada iflas falan dolaşıyor ortalıklarda
biraz sıkıntılıyız, karı-koca aynı şirkette çalışmanın zorlukları işte ikimzi birden işimizden olur ve tazminatlarımızı alamassak ne yaparız bilmiyorum işssizlik ödeneğiyle ne kadar geçinebilirz, icra herhalde biizmde kapımıza dayanır, şirkette herkes özel eşylarınızı toplyın bişey bırakmayın diyor, bende pcdeki özel dosylarımı silicem birazdan

nimocum allah yar ve yardımcınız olsun canımm bu arada iş bak mutlaka canım allah gönlüne göre versin canımcım

Sabah erken kalkınca saat 12 de uyudu kuzu 1,5 kalktı normalde 2 de yatar 5 de kalkardı. Umarım gece uykusuda erken yatar düzenimizi buluruz. Bu arada bende 1 aydır bekleyen ütülerimi yaptım. Birdaha asla bukadar biriktirmeyeceğim.
Ütüyü yaparken aklıma monpetit izmirli fatma geldi. Onunda benim gibi hiç ütüsü bitmezdi. Çokdandır yok haberi olan varmı?

Nimetcim Allah kolaylık versin nediyim işiniz gerçekden çok zor ikinizin aynı yerde olması dahada kötü...
Rabbim tez zamanda Nilimin şansına iyi kapılar açar inşallah ikinizede. Dualarım sizimle... ışler hep kötüydü çıkarmalar hep olurdu ama bu duruma geleceği hiç aklıma gelmezdi.

Ne diyosun nimicim yaaa Allah yardımcınız olsun canım hiç boşa vakit kaybetme hemen bakın sitelere
Bi kapı kabanır bi kapı açılır, rabbim hayırlı işler bol kazançlar nasip etsin sizlere...

Güle güle kullanın sevilcim, ben hiç o kadar bekletmiyorum max.2 hafta,2 haftadan sonra bakıyorum ütüsüz al giydikçe ütüle daha zor geliyor. Fatmalarında tahini çıkmıştı öyle hatırlıyorum.

bak nimocum bak sen yinede rabbim bir kapı açar tez zamanda inş.

sevilcim ütü deme anacım bendede birikti ama okadar çok değil bir sepet vardır dolu dolu bende ya bugün yada yarın yapıcam artıkın bu hafta çalışcam kuzunun doğum gününü bir sonraki pazar atıyorum
nasip olursa buluşmanın ertsi günü olucak :)

fatmanın burdura tayini çıkmıştı yerleşince yazarım demişti en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…