Bebeklerimiz ve Biz

nan dünürrr mantı baklava mı dedinnnnnn
kız ne zahmet etcen delüüüü
yorulcen etcen 2tane azılı zaten başındaaa
delüüüü
vallehe benim kararım kesinnn gelcemmm niyetim ooo
kocada canımı sıkmaz ise sendeyüm bacumm

zehroşum manti baklawa diyorsun icimi eritiyorsun:=)
bu hafta olmayacagi icin cok uzuldum muhakak gelirdim ama kısmet,bi daha ki sefere insallah

özümcüm insan ani ölümlerle karşılansınca çok etkileniyor rabbim mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin canım

sen nasıl oldun bir ara rahatsızdın iyi oldunmu şimdi

he dünür bu aradaaaaa bence ortalıktaki biliumum ıvır zıvır, süs eşyası kalem, makyaj malzmesi gibi şeyleri kaldırmanı tavisye ederimm caaaaaaanım evini dağıtırız vallaaaaa

zehra sultan hamarat garudur yapar emme ne gerek var bebişim okadar zahmete 1 bardak çay bilem yeter

şöle kalabalık toplaşsak yaaa ne iyi olurrr

allah rahmet eylesin ozum kalanlara sabirlar dilerim..

sen nasılsın mert nasil?

Sağol canım. Biz iyiyiz, Mert bu ara kıyafet konusunda ısrarcı. İstediği şeyleri giydirmezsem kıyamet kopuyor ama bazen cidden çok sıkıntılı oluyo bu hele de bi yere giderken acelem varsa.Tuvalet meselesini ise inatlaşmalar başladığı için erteledim. Kaka yaptığı halde yok yapmadım diyo mesela. Sanırım zamanı değil, çoook uğraştım çünkü. Kokoş fıstık nasılzemuszemus

nimocum sana katılıyorumm çünkü benim cadıda onlara karşı bayağı ilgili özellikle parfüm ve kozmetiğe
süsülü kokoş olcak bunlarr:)))))

özümcüm insan ani ölümlerle karşılansınca çok etkileniyor rabbim mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin canım

sen nasıl oldun bir ara rahatsızdın iyi oldunmu şimdi

Özümbaşınız sağolsun cnmm..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..

başınız sağolsun fatmacım allah mekanını cennet eğlesin

Sağolun kızlar, ani ölüm üstelik daha 49 yaşındaydı, 2 çocuk, yaşları büyük ama annelerini kaybettiler.

Kadişcim şimid iyiyim ama 1 ay sürdü nerdeyse, çok şükür bi daha doktora gitmedim o kadar ilaçtan sonra vücudumu kimyasallarla doldurmamak için, kendim iyileştim en sonunda!

Başınız sağolsun Özümcüm. Rabbim geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler verir inşallah...
Ölüm Alah'ın emri ama yinede çok üzüyor insanı işte(

Çoğunluk önümüzdeki haftasonu müsait gibi görünüyor.
Kadişcim sıkma kendini olmazsa siz o yakada olanlar daha sonraki zamanlarda toplaşıp gidersiniz. Benim yakın zamanda istememin sebebi güzel havaları kaçırmamak. Malum önümüz kış ve ben ırem'le geleceğim ve yolum 3 vesaitlik...

off zehracım baklava mantı..
içim eridi valla..
ellerine sağlık cnm..
yiyecek olanlarada şimdiden afiyet olsun.:)).

2 yaş sendromu gümbür gümbür geliyor özümcümmmm, akıl sağlımızı nasıl koruruz ben şu an bilmiyorummm

ayyy bu 2 yaş sendromunu bi atlatsaydık zaten, herşeye hayırdan bıktık artık! ingilizcedeki adı ' terrible two' ( felaket 2) böyle aratınca nette ne hikayeler çıkıyo, mertinki az bile kalıyo.

Özümcüm mekanı cennet olsun cnm.

Tenzile o kolyeyi kullanmadığın badydenmi yaptın..... inanılır gibi değil, dikkatimi geçmedi ama malzemesini duyunca şok oldum.. valla ne diyim bol satışlar.

cok ugrastin we sonuc negatifse ertlemek en dogru karar olmus cnm

kokoş fistigim kıpır,fıkır,cıwıl masallah:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
evet sevilcim havaların güzel zamanı yapmak daha iyi olur
biz yakınızda soğuklar düştünmü zor oluyor çıkmak güzelim hasat olucak diye aklımız çıkıyor nitekim kışı hastalıksız geçiremiyoruz ya oda ayrı tabi

nasip artık inş. olur kalabalık şekilde buluşuruz olmasa daha sonra ben zehra sultanı rahatsız ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…