Bebeklerimiz ve Biz

Bizde bu kıyafet inatcılığını k.walide çok yaşıyor ve deniz kazanıyor, akşam kapıyı bi açıyor kuzu.. altında eşofman üstünde etek , onun üstü tam alakasız altı forma üstünü sorma hesabı. Benim dışımda baba dahil herkese yapıyor.

Özümcüm mekanı cennet olsun cnm.

Tenzile o kolyeyi kullanmadığın badydenmi yaptın..... inanılır gibi değil, dikkatimi geçmedi ama malzemesini duyunca şok oldum.. valla ne diyim bol satışlar.
ben de ilginc oldugu icin buraya eklemek istedim zaten yoksa her yaptigimi eklemiyorum biliyorsun sekerim
ewet kullanmadigim bi body'den yaptim,tesekkur ederim

cok ugrastik we sonuc negatifse ertlemek en dogru karar olmus cnm

kokoş fistigim kıpır,fıkır,cıwıl masallah:))))
Maşallah Derin fıstığıma ama çok fıkır fıkır bi kız olacak
Çok uğraştım valla Tenzile, tutarsılzık yaşadık hep, bi tamam oldu diyorum sonra geri dönüşler, en iyisi bi süre böyle kalalım bakalım.

Ooo Mert bakıcımıza değil bana yapıyo, ona kuzu bana kurt hep. Kadın inanamıyo anlattıklarıma, onunlayken rahat uyuyo yemeğini rahat yiyo bana da okula git diyo hatta!

:) delü oğlan, ısır onu benim yerime.

k.walidemin sevindiği taraflarda var mesela, öğlen yemeğinden sonra kendisi yatağa girip uyuyor benimleyken bırak kendi kendine yatmayı uyumak dahi istemiyor. Bende özleme bağlıyorum.

ya sorma yatma meselesi de öyle bakıcımızın gözünü korkuttum mertin huyu değişti diye zor uyuyo falan dedim, hergün soruyorum, rahat uyudu diyo. Anneye naz yapılacak ama!

selam ben geldim..
buluşma varmış duydum
ya öyle bi ayarlayın ki bizde istanbula geleceğiz büyük ihitmal önümüzdeki cumartesi yada ondan sonraki garanti..
hepinizi göreyim...

slmlar ben geldim
doğumgünümüzü kutlayan herkese çok tşkler.
sibel geömiş olsun babana.
bu arada bi aksilik olmazsa buluşmada bende varım inşallah

Ahh betülcüm Sorry canım ya

Fıstığın doğumgünü kutlu olsun nice nice senelere cnm.

Elif bir ayar çek şekercim, haftaya c.tesi diye konuştular.

Bende kaçar gelirim walla zehra :)
inşallah cnm kesin bekliyorum seni de
özümcüm başınız sağolsun, allah rahmet eylesin, bu aralar o kadar çok cenaze haberi alıyoruz ki
evet cnm aynen baklava dedim, mantı dedim, artık yanına da bişeyler uydurcam
kocanıda bi şekilde ikna edersin senyerimseniben

zehroşum manti baklawa diyorsun icimi eritiyorsun:=)
bu hafta olmayacagi icin cok uzuldum muhakak gelirdim ama kısmet,bi daha ki sefere insallah
inşallah cnm bi daha ki sefere, mutlaka bekliyorum, hatta nilüyle beraber gelirsiniz belkihihoyyyt

he dünür bu aradaaaaa bence ortalıktaki biliumum ıvır zıvır, süs eşyası kalem, makyaj malzmesi gibi şeyleri kaldırmanı tavisye ederimm caaaaaaanım evini dağıtırız vallaaaaa
sen merak etme otrtalığı dıpdızlak yapacam zatilülülülülülü
zehra sultan hamarat garudur yapar emme ne gerek var bebişim okadar zahmete 1 bardak çay bilem yeter

şöle kalabalık toplaşsak yaaa ne iyi olurrr

inşallah cnm yaa lütfen sende ayarlamaya çalış

off zehracım baklava mantı..
içim eridi valla..
ellerine sağlık cnm..
yiyecek olanlarada şimdiden afiyet olsun.:)).
saol zeynepcim, bakalım güzel olcakmı, inşallah bişeye benzer:))
bu arada bi aksilik olmazsa buluşmada bende varım inşallah

süper olcak bu buluşma yaaaaa
bol katılımlı olur inşalah
ben hafta içi mantuıları yapmaya başlarım artık, ancak yetiştiririm bu kadar kişi olcazşakkıdı

iyi akşamlar diliyorum hepinize, öptüm sizi ve kuzularıŞeniz

bayramda nü ile beraberdik zehroşum. Asya çok ama çok tatlı olmuş yavrum benim. Çok akıllı. Bilgisayar hala yapılmamış.dediğin gibi belki onunla denk getiririz.

günaydın fıstıklar, cadı kızım sabah işe gitme , beni bırakma diye ağladı ama kreş kapısna geldik kapı açıldı ve öğretmenini gördü hop kucağına atladıv ve ağlması kesildi sattı 2 dakada vallhi bana el sallayarak yolcu etti. çok sevindim vallahii demekki öğretmenini çok seviyor zaten çok yumuşak huylu bir kz yüzü hep gülüyor.içim rahat ayrıldım bugün çok şükür

bayramda nü ile beraberdik zehroşum. Asya çok ama çok tatlı olmuş yavrum benim. Çok akıllı. Bilgisayar hala yapılmamış.dediğin gibi belki onunla denk getiririz.

selam söyleseydin benden de keşke, nilüyü çok severim, biliyosun 2 kere görüştük onla ve asyayıda yakından gördüm gerçekten çok tatlı bi kız oldu

günaydın dünürüm
iyi bari öğretmenini görünce atlamış kucağına
yumuşak huylu, güler yüzlü olmasaydı zaten kreş öğretmeni olamazdı

günaydın demeden daldım bu arada
günaydın güzel anneler, erken kalkıyorum artık 7.30 da ,eşime de kahvaltı hazırlıyorum, güne erken başlamak daha iyi oluyo, en azından işlere yetişebiliyorum

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum.

Ben pekde iyi sayılmam uykusuzum halsizim, Kuzucum yaklaşık bir haftadır yatağında yatmamak için elinden geleni yapıyor. Ağlıyor bağıra bağıra zorlada olsa ilk yatışı yapıyoruz ama tam biz yatacakken yine ağlayıp yanımıza gelmek istiyor direniyorum, bu sefer yanımda kal saçınla oynıcam diyor 1 saat onun odada kalıyorum yatağına eğilmiş bi şekilde saçımla oynuyor. Senin yatağına gelicem diye ağlıyor,çıkmak istiyor yatakdan. Ne olucak böyle hiç bilmiyorum.
Hiç böyle bir sorunumuz yoktu, ne oldu hiç anlamadım.

Nimi eee çok güzel bir gelişme bu nil öğretmeniyle ve arkadaşlarıyla mutlu ve huzurluki, sana el sallayıp güle güle yapıyor. Harika çok sewindim senin adına.

Bu arada Mücümde Egeyi kreşe yazdırdı dün sağlık raporu için uğraşacaktı. Ege de haftaya yüksek ihtimalle kreşli olacak. Evine 5 dk ve 300 tl ye bulmuş. Çok iyi olucak hem müü hem ege için.

günaydın kızlarrrrr

bugün bizde erkenciyiz
7 gibi kalktık ezgi bugün 10 da okula gitti 3 ders yapacaklar
bende erkenden işlerimi hallettim

yelizcim bizdede aynı sorun var beşiğinde yatmıyordu baza aldık ilk başlarda çok güzel yattı bu aralar yanımızda yatmak istiyor birde benide kovuyor yataktan babasıyla yatıyor yani
bende nazın yatağında yatıyorum malesef gece yerine götürüyorum sabah bi bakıyoz yine yanımıza gelmiş
büyüdükçe huyları değişiyor bu zillilerinnn

demek müü egeyi kreşe yazdırmış bayağıdır görüşemedim müücümle

Ne olcak böyle zeynepcim yaww, çok can sıkıcı bir durum uğraş uyusun diye yanında bir saat kal, tam uyudu odadan çıkayım derken annneeeeee gitme diye bir ses, sar başa...uyku hakgetire. Bende yorgun olduğum için yanıma almak istemiyorum kesin bizim yatakda sabahlarız, Alışkanlık olması beni dha bir korkutuyor. Bilmiyorum ne olacak.

hımmm evet canım düşünüyordu zaten denk geldi bi tane başlayacak kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…