- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.081
Özümcüm mekanı cennet olsun cnm.
T
ben de ilginc oldugu icin buraya eklemek istedim zaten yoksa her yaptigimi eklemiyorum biliyorsun sekerimÖzümcüm mekanı cennet olsun cnm.
Tenzile o kolyeyi kullanmadığın badydenmi yaptın..... inanılır gibi değil, dikkatimi geçmedi ama malzemesini duyunca şok oldum.. valla ne diyim bol satışlar.
Maşallah Derin fıstığıma ama çok fıkır fıkır bi kız olacakcok ugrastik we sonuc negatifse ertlemek en dogru karar olmus cnm
kokoş fistigim kıpır,fıkır,cıwıl masallah:))))
Bizde bu kıyafet inatcılığını k.walide çok yaşıyor ve deniz kazanıyor, akşam kapıyı bi açıyor kuzu.. altında eşofman üstünde etek , onun üstü tam alakasız altı forma üstünü sorma hesabı. Benim dışımda baba dahil herkese yapıyor.
:) delü oğlan, ısır onu benim yerime.
k.walidemin sevindiği taraflarda var mesela, öğlen yemeğinden sonra kendisi yatağa girip uyuyor benimleyken bırak kendi kendine yatmayı uyumak dahi istemiyor. Bende özleme bağlıyorum.
inşallah cnm kesin bekliyorum seni deBende kaçar gelirim walla zehra :)
özümcüm başınız sağolsun, allah rahmet eylesin, bu aralar o kadar çok cenaze haberi alıyoruz kiKızlar selam. Sabah güne kötü bir haberle başladım. Çok sevdiğimiz, geçen sene oturduğumuz yerden Bursa'ya taşınan bir komşumuz vefat etti. Aslında mide ameliyatı geçirmişti ve iyi diye biliyorduk durumunu ama mide kanseri olmuş ve 1 ay öncesine kadar normal yaşamını sürdürürken bugün öldüğünü öğrendik. O kadar hayat dolu ve mutluydu ki. Sabah dersim yoktu, Mertle kendimi yan komşuma attım, derse gidene kadar eve girmek istemedim.
evet cnm aynen baklava dedim, mantı dedim, artık yanına da bişeyler uydurcamnan dünürrr mantı baklava mı dedinnnnnn
kız ne zahmet etcen delüüüü
yorulcen etcen 2tane azılı zaten başındaaa
delüüüü
vallehe benim kararım kesinnn gelcemmm niyetim ooo
kocada canımı sıkmaz ise sendeyüm bacumm
inşallah cnm bi daha ki sefere, mutlaka bekliyorum, hatta nilüyle beraber gelirsiniz belkihihoyyytzehroşum manti baklawa diyorsun icimi eritiyorsun:=)
bu hafta olmayacagi icin cok uzuldummuhakak gelirdim ama kısmet,bi daha ki sefere insallah
sen merak etme otrtalığı dıpdızlak yapacam zatilülülülülülühe dünür bu aradaaaaa bence ortalıktaki biliumum ıvır zıvır, süs eşyası kalem, makyaj malzmesi gibi şeyleri kaldırmanı tavisye ederimm caaaaaaanım evini dağıtırız vallaaaaa
zehra sultan hamarat garudur yapar emme ne gerek var bebişim okadar zahmete 1 bardak çay bilem yeter
şöle kalabalık toplaşsak yaaa ne iyi olurrr
saol zeynepcim, bakalım güzel olcakmı, inşallah bişeye benzer:))off zehracım baklava mantı..
içim eridi valla..
ellerine sağlık cnm..
yiyecek olanlarada şimdiden afiyet olsun.:)).
bu arada bi aksilik olmazsa buluşmada bende varım inşallah
bayramda nü ile beraberdik zehroşum. Asya çok ama çok tatlı olmuş yavrum benim. Çok akıllı. Bilgisayar hala yapılmamış.dediğin gibi belki onunla denk getiririz.
günaydın fıstıklar, cadı kızım sabah işe gitme , beni bırakma diye ağladı ama kreş kapısna geldik kapı açıldı ve öğretmenini gördü hop kucağına atladıv ve ağlması kesildi sattı 2 dakada vallhi bana el sallayarak yolcu etti. çok sevindim vallahii demekki öğretmenini çok seviyor zaten çok yumuşak huylu bir kz yüzü hep gülüyor.içim rahat ayrıldım bugün çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?