Bebeklerimiz ve Biz

Günaydınlar güzel bir gün olsun cumanız mübarek olsun

sonunu izleyemedim aşk-ı behlülün yelizcim yoksa kaldıkları eve nihalmi geldii kuzuyu yatıriyim derken uyuya kalmışım zaten kociş evde olsaydı zor izlerdim mesaideydide izledim yoksa kurtlar vadisi saati hayatta izleyemezdim ikinci televizyon şart oluyor bazenn :)))))

günaydın kızlar.......
cumanız mübarek olsun dualrınız kabul olsun inşallah...

kuzum hasta maalsef..
karnı ağrıyor bi ishal bi kabız..
burnu akıyor..
37,4 dü en yüksek ateşi
bütün gece mum tutturdu bana huysuzluğuyla..
sabahın 6 sında dondurma istedi bi de...
allahım şifa versin yavruma..

kadiscim bizde 2 tv var ama bi türlü 2. de tek başıma bişey seyredemiyorum..
illa eşimle oturcam..
alışkanlık olmuş..bende onunla oturup bilmem ne ülkesinin maçlarını,kurtlar vadisini seyrediyorum :)

Geçmiş olsun elifcim ruzişime acil şifalar bukadar sakınıyoruz yine hasta oluyorlar kuzularımız malesef peditus başlaysaydın reflor varsa onuda versinler evdekiler

sütü kes bence ishalse etkiler çünkü püre ve lapa şeyler versinler muz falan zaten senin bildiğin şeyler

vallahi olsa ben seyrederim bende ayrı oturmak istemem izlemek istemediğim bişeyse gider açar izlerim :smiley-cool:

geçmiş olsun canımmm acil şifalarr
zilli bide dondurma istedi demekk

aynen canım eşim pc ye dalmıştıda öle izledim bende

selamlar hatunlar cumanız mübrek olsun nil iyice hastalandı, bu sefer kuru öksürük değil dolu dolu öksürüyor bütün gece uyuyamadı yavrum,hafifta ateşi var gibiydi. burunlrı tıkalı dün akşam eve giderken coldmix aldım antibiyotik ve öksürük şurubu aldım hemen dün başlaım yarında doktora götürcem, hem 2 yaş kontrolü aşıları olsun hemde ne durumdayız ciğerlerimiz nsıl bi öğrenelim

elifcim ruzeme geçmişolsun çok, enfeksiyon olabilirmi bi tahlil yaptırsaydın. aşal bütün hasta kuzların şifasını versin

hemen keçi boynuzu kaynattım içirdim gece 3 ten sonra biraz rahat geçridi geceyi, sabahta kuzu koynumada uyuya uyuya geldi işe sonra gitti kreşe

vall eşimde kurtalr vadisi hastası ama reklam arasında aşkı behlülü açtım bi baktım oda bıraktı vadiyi aa ne olcak şimdi diye izlemey başladı behlül bittikten sonra vadiyedönüş yptı

Saol cnm benim...
ben sakınıyorum sadece başkalrı sakın mıyor maalesef..
ardanın grip olduğunu bile bile geliyorlar gidiyorlar..
kızınca ben kötü oluyorum..

sütü kestim ama bütün günü bişey yemediği için mecbur süte dayanıyor..
bakalım bugünü nasıl geçecek yavrumun...

o zaman size 2. bi tv şart canım...
benim 2. si köşe takımının karşısında balkonda duruyor..
oturma odası daha rahat çaktırma :)

geçmiş olsun canımmm acil şifalarr
zilli bide dondurma istedi demekk

aynen canım eşim pc ye dalmıştıda öle izledim bende

hoşgeldin canım...
saolasın..çabucak geçecek inşallah..
he dondüüü dondüüüüüüüüü
bağırdı yarım saat

vall eşimde kurtalr vadisi hastası ama reklam arasında aşkı behlülü açtım bi baktım oda bıraktı vadiyi aa ne olcak şimdi diye izlemey başladı behlül bittikten sonra vadiyedönüş yptı

nimi bu kıs niye iyice ilerletti hastalığı ya...
yapabilecek herşeyi yapmışsın..
ilaçları bi dene bakalım..
olmadı size de dr. yolu gözükcek gibi..

işiniz için de hakkınızda hayırlısı olsun cnm..
çok üzüldüm canım be...
umarım tazminatlarınızı alırsınız......

Nimocum geçmiş olsun nil meleğe kış gelmeye başlayınca kuzularda hastalanıyor tek tek
acil şifalar canım götür madem 2 yaş kontrolüde var

günaydın
cumanız mübarek olsun.
elifcim ruzeye geçmiş olsun.enfeksiyon kapmış olabilir canım.ama ateş olmaması sevindirici.ortalıkta yine rota salgını varmış.allahım korusun yavruları.

nimetcim sizede geçmiş olsun canım ya.inşallah şifasını bulur oda.bende keçi boynuzundan çok fayda görüyorum...

Günaydın güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum,

Ruzeme ve Nilime çok ama çok geçmiş olsun Allah şifa versin.

Bizim gecemiz bir önceki gün gibiydi, farksız. Akşam o kadar direndim almadım yanımıza yine 1 saat uğraştım, çok ağladı. Sabah bi kalktım eşim yanımıza almış... Bi güzel onunlada tartıştım bu sinirle, gece güzel güzel uyuyor sabahda keyif için yanına alıyor yok böyle bişey yaa.

slm kızlar, hayırlı cumalarımız olsun
nil meleğime ve ruze nazıma geçmiş olsun diyorum

işlerimi yaptım, yemeğimi pişirdim
okuldan arkadaşlarla gün yapıyoruz bi arkadaşa gidicez bugün
döndüğümde görüşürüz canlarımmŞeniz

hoşgeldin cnm teşekkürler...
ay yok rota falan olmaz inşallah...
amin canım aminnnnnnnnnn

hg. bebişim..demek geceniz yine kötü geçti..
ama eşin yanlış yağmış ya...
tezat olmuş..
deniz yolunu buldu anne dirense de baba nasıl olsa alır yanına...
allah kolaylık versin cnm

ayrıca teşekkür ederim

Selam canlarım...
Hepinize hayırlı cumalar....
Nilime ve Ruzişime çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifalarını verir inşallah...

Yelizcim Allah yardımcın olsun konu baba ve kızları olunca aralar çok açılıyor. Bizdede sık yaşanan bir durum bu
Diyorum sen bütün gün birlikte değilsin oyna, gönlünü yap, çekil kenara benim koyduğum kurallara karışma ama dinleyen kimmmmmm.

Bizimde akşam felaketti. Saat 10 da uykusu gelmesine rağmen yatmamak için acayip direndi. Sanki etinden et kesiliyormuş gibi salya sümük ağladı. Tam bu saatlerde de babamız işten geldi. Babaya gidicem adem gel beni al diye diye 10:30 gibi sızdı. Tabi benim kocişle keyif yapıcam hayelleride ırem yüzünden tartıştığımız için suya düştü. O bir odada ben başka odada tv seyrederek geçirdik akşamı.
Babamız işten bu kadar geç gelmese herşey çok daha güzel olacak ama yapacak birşey yok...

ışte bizden haberler böyle. Umarım bu geceyi daha sıkıntısız atlatırız. Hiç umudum yok ama(

Merhabalar herkese hayırlı cumalar diliyorum.
Kuzular hasta olmuş acil şifalar diliyorum
ayrıca bu keçi boynuzu neye ve nasıl kullanıyorsunuz ??

Sanada hayırlı cumalar canım...
Bu keçi boynuzu öksürüğe çok iyi geliyor. 1-2 tane keçi boynuzunu suda 5-10 dk kadar kaynatıp içiriyorsun. Tadını beğenmezse kuzun meyve suyuna katıp içirebilirsinde. Bu "Soytarı" arkadaşımızın topiğimize kazandırdığı güzel bilgilerden sadece birtanesi...

Sorma Sewilim yaaa hiç arasını bozmuyor kızıyla... ne dese evet modunda.
Bizimde sorun aslında geç geldiği için göremedi akşam güzdüz uyumamış gezmede oldukları için babada gelmeden uyudu, babamızda göremediği için akşam sabah hasret gidermek istedi, tabi geceki mevzudan haberi olmadığı için... bende kızdım oda anlam veremedi...vsvsvs

Bu geceyle ilgili benimde umudum yok.

Oooov sevilcim şımartıyorsun beni,çok incesin cnm çok mersi.

Selammmm

malesef eşler bu konuda pekde ince düşünmüyorlarrr çok tam annenin koyduğu kuralı benimserken biranda bozmaları mahvediyor herşeyi. bu yüzden çocuğada gün doğuyor birinden destek aldımmı kural falan kamıyor malesef

inş. geceniz rahat geçer sevilcim yelizcim ve bu durumda olan herkes

kuzunun doğum pastasını 11 ekim için sipariş ettik çikolata parçaçıklı ve muzlu olucak
diğer çeşitler için bugün bakıcam ve bir liste oluşturcam :)

ınşallahhh kadiscim, ooh pastada sipariş edilmiş :)

Ben öptüm hepinizi, haftasonu misafirim olacak yüksek ihtimalle, su sarma tepsi böreğiyle, şekerli kurabiyeyi deneyeceğim selin in sitesinden. bakalım bunlar nasıl olacak.

hoşçakalın şekerler iyi haftasonları iyi tatillerrr

Evet canımm ettik
kolay gelsin yelizcim şimdi o sitedeydim canım güzel tarifler var hakikaten
ben yarın çalışıyorum malesef birdahaki haftada malum büyük buluşma olucak nasipse :)
bütün hafta yoğun olucam kendimce bir liste yaptım bakalım hazırlık için akşam dileğin fikrinide alıcam ee malum kuzunun üstünde çok hakkı varrr ciciannesi kuzumun sırnaşık şey

sanada iyi tatiller iyi hafta sonları canım kendine iyi bak denoyu öpüyorum.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…