- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.161
günaydın kızlar.......
cumanız mübarek olsun dualrınız kabul olsun inşallah...
kuzum hasta maalsef..
karnı ağrıyor bi ishal bi kabız..
burnu akıyor..
37,4 dü en yüksek ateşi
bütün gece mum tutturdu bana huysuzluğuyla..
sabahın 6 sında dondurma istedi bi de...
allahım şifa versin yavruma..
kadiscim bizde 2 tv var ama bi türlü 2. de tek başıma bişey seyredemiyorum..
illa eşimle oturcam..
alışkanlık olmuş..bende onunla oturup bilmem ne ülkesinin maçlarını,kurtlar vadisini seyrediyorum :)
geçmiş olsun canımmm acil şifalarrgünaydın kızlar.......
cumanız mübarek olsun dualrınız kabul olsun inşallah...
kuzum hasta maalsef..
karnı ağrıyor bi ishal bi kabız..
burnu akıyor..
37,4 dü en yüksek ateşi
bütün gece mum tutturdu bana huysuzluğuyla..
sabahın 6 sında dondurma istedi bi de...
allahım şifa versin yavruma..
kadiscim bizde 2 tv var ama bi türlü 2. de tek başıma bişey seyredemiyorum..
illa eşimle oturcam..
alışkanlık olmuş..bende onunla oturup bilmem ne ülkesinin maçlarını,kurtlar vadisini seyrediyorum :)
Günaydınlar güzel bir gün olsun cumanız mübarek olsun
sonunu izleyemedim aşk-ı behlülün yelizcim yoksa kaldıkları eve nihalmi geldii kuzuyu yatıriyim derken uyuya kalmışım zaten kociş evde olsaydı zor izlerdim mesaideydide izledim yoksa kurtlar vadisi saati hayatta izleyemezdim ikinci televizyon şart oluyor bazenn :)))))
Geçmiş olsun elifcim ruzişime acil şifalar bukadar sakınıyoruz yine hasta oluyorlar kuzularımız malesef peditus başlaysaydın reflor varsa onuda versinler evdekiler
sütü kes bence ishalse etkiler çünkü püre ve lapa şeyler versinler muz falan zaten senin bildiğin şeyler
vallahi olsa ben seyrederim bende ayrı oturmak istemem izlemek istemediğim bişeyse gider açar izlerim :smiley-cool:
geçmiş olsun canımmm acil şifalarr
zilli bide dondurma istedi demekk
aynen canım eşim pc ye dalmıştıda öle izledim bende
vall eşimde kurtalr vadisi hastası ama reklam arasında aşkı behlülü açtım bi baktım oda bıraktı vadiyi aa ne olcak şimdi diye izlemey başladı behlül bittikten sonra vadiyedönüş yptı
günaydın
cumanız mübarek olsun.
elifcim ruzeye geçmiş olsun.enfeksiyon kapmış olabilir canım.ama ateş olmaması sevindirici.ortalıkta yine rota salgını varmış.allahım korusun yavruları.
nimetcim sizede geçmiş olsun canım ya.inşallah şifasını bulur oda.bende keçi boynuzundan çok fayda görüyorum...
Günaydın güzel bir gün hayırlı cumalar diliyorum,
Ruzeme ve Nilime çok ama çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bizim gecemiz bir önceki gün gibiydi, farksız. Akşam o kadar direndim almadım yanımıza yine 1 saat uğraştım, çok ağladı. Sabah bi kalktım eşim yanımıza almış... Bi güzel onunlada tartıştım bu sinirle, gece güzel güzel uyuyor sabahda keyif için yanına alıyor yok böyle bişey yaa.
Merhabalar herkese hayırlı cumalar diliyorum.
Kuzular hasta olmuş acil şifalar diliyorum
ayrıca bu keçi boynuzu neye ve nasıl kullanıyorsunuz ??
İnşallahhh kadiscim, ooh pastada sipariş edilmiş :)
Ben öptüm hepinizi, haftasonu misafirim olacak yüksek ihtimalle, su sarma tepsi böreğiyle, şekerli kurabiyeyi deneyeceğim selin in sitesinden. bakalım bunlar nasıl olacak.
hoşçakalın şekerler iyi haftasonları iyi tatillerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?