- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.181
İnşallahhh kadiscim, ooh pastada sipariş edilmiş :)
Ben öptüm hepinizi, haftasonu misafirim olacak yüksek ihtimalle, su sarma tepsi böreğiyle, şekerli kurabiyeyi deneyeceğim selin in sitesinden. bakalım bunlar nasıl olacak.
hoşçakalın şekerler iyi haftasonları iyi tatillerrr
slm anneler..ben berfe ve babamız felaket gribiz..sormayın yaa.kış başladı biz başladık..
Selammmm
malesef eşler bu konuda pekde ince düşünmüyorlarrr çok tam annenin koyduğu kuralı benimserken biranda bozmaları mahvediyor herşeyi. bu yüzden çocuğada gün doğuyor birinden destek aldımmı kural falan kamıyor malesef
inş. geceniz rahat geçer sevilcim yelizcim ve bu durumda olan herkes
kuzunun doğum pastasını 11 ekim için sipariş ettik çikolata parçaçıklı ve muzlu olucak
diğer çeşitler için bugün bakıcam ve bir liste oluşturcam :)
Evet canımm ettik
kolay gelsin yelizcim şimdi o sitedeydim canım güzel tarifler var hakikaten
ben yarın çalışıyorum malesef birdahaki haftada malum büyük buluşma olucak nasipse :)
bütün hafta yoğun olucam kendimce bir liste yaptım bakalım hazırlık için akşam dileğin fikrinide alıcam ee malum kuzunun üstünde çok hakkı varrr ciciannesi kuzumun sırnaşık şey
sanada iyi tatiller iyi hafta sonları canım kendine iyi bak denoyu öpüyorum.Şeniz
slm anneler..ben berfe ve babamız felaket gribiz..sormayın yaa.kış başladı biz başladık..
şimdiden kolay gelsin cnm.
bugün ben misafirlerime denedim sarma tepsi böreğini ve muhallebili kadayıfı.. ikiside sınıfı geçti.. çok beyenildi:))
keyifli hafta sonları cnmm..
öperim..
doğum günü yaklaşıyor..
tatlı telaşeler başlamışş cnm...
öptüm kzunu..
günaydın canlarımopuyorumnanaktan
mutlu, huzurlu, kuzularınla geçireceğiniz güzel bi haftasonu diliyorum:Saruboceq:
ekinim nazım çok duygulandırdı sabah sabah beniii
bana kk alışverişten orkide yollamış, çok mutlu oldum canım arkadaşım benimmmmmmmmmmmmm:1hug:
seni sefiyommmmmmmmmm danammmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?