Bebeklerimiz ve Biz

kızlar geçenlerde facebooka üye olmuştum..bugün lise arkadaşlarım beni buldu..ee 11 sene geçince çoğunu unutmuşum..o kadar mutlu oldumki anlatamam..

Geçmiş olsun mevcan herkeste bu durum var malesef dediğin gibi havaların soğumasıyla beraber hastalıkta bşladı acil şifalar

şimdiden kolay gelsin cnm.

bugün ben misafirlerime denedim sarma tepsi böreğini ve muhallebili kadayıfı.. ikiside sınıfı geçti.. çok beyenildi:))

keyifli hafta sonları cnmm..
öperim..

doğum günü yaklaşıyor..
tatlı telaşeler başlamışş cnm...
öptüm kzunu..

bende çok tuttum o siteyi, sanada iyi tatiller canım bende öpdüm kuzunu

slm anneler..ben berfe ve babamız felaket gribiz..sormayın yaa.kış başladı biz başladık..

oyoyoyyyy 3 kere geçmiş olsun canım acil şifalar.

şimdiden kolay gelsin cnm.

bugün ben misafirlerime denedim sarma tepsi böreğini ve muhallebili kadayıfı.. ikiside sınıfı geçti.. çok beyenildi:))

keyifli hafta sonları cnmm..
öperim..

Saol cnm,

muhallebiliye diyecek yok , börekde beğenildi diyorsan süper. seninde ellerine sağlık afiyet olsun.

sizlerede keyifli haftasonu diliyorum
öpüldünüz.

Günaydınlarrr herkese iyi hafta sonlarııı

bugün işteyiz mali müşavir burda olucak biraz hesaplara bakılcak küçük birde toplantı olur herhalde
allahtan müşavirin işi varda erken çıkıcak

zaten atölyede işte yok pek bürodada kimse kalmıyor bende erken çıkarsam iyi olur çok iş var evde
dün ütüleri yaptım bugün kuzunun yazlıklarını kaldırcam ve ev işi babamız bugün ve yarında mesaide malesef

biryere gidemiyeceğiz işlerimi çabuk bitirirsem bende birkaç tarif deniycem

mesela muhallebili kadayıfı :) eşim tatlıyı seviyor hoşuna gidecektir.

günaydın canlarımopuyorumnanaktan
mutlu, huzurlu, kuzularınla geçireceğiniz güzel bi haftasonu diliyorum:Saruboceq:
ekinim nazım çok duygulandırdı sabah sabah beniii
bana kk alışverişten orkide yollamış, çok mutlu oldum canım arkadaşım benimmmmmmmmmmmmm
:1hug:
seni sefiyommmmmmmmmm danammmmmmmmmmmmmmm

Keyifli haftasonları herkeslere,

Dün akşamdan bütün ev temizliğini halleddiğimden bugün sadece 2 posta çamaşır kıyadım, tabi kuzuyla kendimide yıkadım :). Kuşuma çorba yaptım az sonra kalkar karnımızı doyurdukdan sonrada yine bir pazar turu yaparız. Akşamada misafirlerim var. Hepinizi öptüm.

Hee bu arada saat 1 den 5 e kadar 10 dklık periyotlarla yatak krizi tuttu.Geçsin diyorum biran ewel.

Herkesleri öperim, hoşçakalıııııın

selammm

bende birazdan çıkıcam işten babamız işyerindeki sorundan dolayı erken çıktı bizde noamarin turu yapıcaz

yelizcim kolay gelsin canımmm demek yatak sorunu dewam ediyor hala inş. geçici bir süreçtir canımm en kısa sürede deniz atlatır sende rahatlarsın

iyi gezmeler iyi pazarlar canım

bu arada o duvar sticker larından banada alırmısın zehralardan parasını takdim ederim şekercim sana okey bizim orda bulamadım ben senin zevkinle olsun çok hoş görünüm veriyor

kızlar nasılınız ben geldmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla cok ozledım bu sıteysızlerle sohbet etmyıııı :)) artık arayı amdgımeye calısıcamm

nasılsınız umarı bebıser ıyıdır bız bayram dıye geldık anneme halen burdayım bı kacgune kdar donucem

ardada ıyı kuzum krese gıdıyo artıkk bı cok arkadası var cok sevdı almaya gıttıgımızde arkdaslarından ayılamıyo pasaa sukur ıyıyzzz

hepnızı opuyorummm

canımm arkadaşımmmmmmmmmm
bende seni sefiyommmm
kızz delüü sen orkideden daha güzelsin bebişimmmmmmm

puanım yetse bütün arkadaşlarıma bişiler yolluycamda nedense puanlar yetersizzz

kızlar nasılsınızzz kımsecıkler yok tabı hafta sonu gezın bakalım :))

evt canım ya zman cabuk gecıyo kresede basladık hayırlısıylaa naz da kocamn olmus buyumus

iyi akşamlar kızlar
nasıl geçti haftasonunuz, biz bi nikaha gidip geldik, sonrasında da kardeşim balık yapmış bizi davet ettiler, orda yemek yedik, çayımızı içip döndük

ıyi geceler hatunlar,

süper bir haftasonu geçirdik, cumartesi akşamı kuzenlerim annemler kardeşim geldi ormanımıza çıktık cızbıza ve parkda çok güzel vakit geçirdik en az çocuklar kadar eğlendik , çarpışan arabalar gondol,basket,langırt,troplen ve geceyi tabuyla kapadık. Hepsi bizde kaldı, sabah koca bir kahvaltı sofrası hazırlandı :), akşam beş gibi gittiler, tabi denizde gitti annesine "ben senin evine gelcem" dedi ve ağlamaklı oldu son anda çantasını hazırladım yolladım.Çarşamba akşamına kadar orada küçük hanım.

Kadiscim bu haftada pazara gittim ama çeşit kalmamış,ilk fırsatta alırım cnm.

öptüm herkesi mutlu pazar akşamı dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…