Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar...
güzel bir hafta bizim olsun inşallah..
bizim hafta sonumuz kötü geçti valla..
moralim de bozuk...
kızımın hala burnu akıyor..peditusa devam ama daha iyi olmay başladı...
stickerlardan ankarayada gelmiş..
ama çeşit kalmıyor..
nereye gitsem sonuna denk geliyorum..
şirkete ve aldık bi kaç tane..bi ara resim eklerim...
üstelik bizde 2 lira

yelizcim çok güzel geçmiş hafta sonunuz maşallah..
her gününüz böyle bal tadında olsun inşallah..

semihacım günaydın cnım sana da

Allah kolaylık versın heker...
Bız bı taneyle baŞ edemıyoruz sende 3 tane...
Az Önce yazını okuyunca ŞÖyle bır dÜŞÜndÜm de hanı dıĞerını annene bırakıyorsun ya ben olsam bırakabılır mıydım..
Çok zor gerÇketen bakmak da ayrı kalmak da...
Allah kolaylık saĞlık sıhhat ve sabır versın...

günaydın kızlar
emiri okula hazırlıyorum
bi yandan da yemek hazırlığı
mavilim kuzuna geçmiş olsun cnm, umarım atlatır en kısa sürede
hekercim allah sabır ve kolaylık versin
ben bile 2 çocukla mahvoluyorum senin işin daha zor güzelim yaa

günaydın hatunlarr
elificim geçmiş olsuncanım
hekercim allah sabır versinnn

benim kuzum bronşit olmuş kızlarr, nasıl öksürüyor yavrum ialçalrını içiyor, gönderdim tabii kreşe orda devam ediyorlar nasıl olsa diye
akşam anne sen işe git ben özge ablayla oynıyım sen akşam beni al dedi iyi dedik sabah götürdüm ağlamadan akşama alıcam sen oyna özge ablayla dedim. çok şükür buna

şirkete banka el koydu,3sene iflas ertelediler, banka idare edecek maddi tabloyu ama ne olcağız bilmiyoruz tabii hayırlısı allahtan diyoruzz

Tünaydınnnn güzel bir hafta olsun herkese

dün bütün gün temizlikle uğraştım perde cam ev akşam oldu yengem ve anneannem annecimdeydiler cumartesinden bende dün akşam yemeğe aldım onları derken gece 23:30 yataktaydım sabahta uykulu vaziyette işe geldik birde yağmur mağduru olduk heryerim ıslandı atyaklarım içine su doldu aksi gibi şemsiyemide evde unutmuşum neyse yaktık ufolarıda kuruttuk üstümüzü:)

kuzum ve ben iyiyiz hafif öksürük var sadece onuda ventolinle geçirmeye çalışıyoz ama yaramazlık tavan yaptı yaaa çok hırçın ve sinirli olmaya baladı saçlarımı çekmeler üstümde kıyafetleri çekiştirmeler ağlamalar sinirlenmeler offf 2 yaş sendromu başladı
kaydirigubbakcemile

hoşgeldin canım maşallah ne güzel kreşte başlamış ardacığın ağlamamsı ve ortamı benimsemesi güzel inş. ep böle gider canım

maşallah haftasonunuz dolu dolu geçmiş böle günlerimiz ömrümüzüden eksik olmasın
demek deno anneannede he ne güzel benim kuzuda annemi kapının önünde görmesin başlıyor ağlamaya annea nne diye akşam zor gittiler bizden babası çıkartıda dışarı gitti oda dileğin kucağında :)

sorun değil canım bulabilirsen alırsın:1hug:

günaydın hatunlar
güzel bir hafta diliyorum.
herkes nasıl bakalım???

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın berra nasıll

geçmiş olsun canım acil şifalar

hekercim allah kolaylık ve sabır versin senin işinde zor

Günaydın zehracım kolay gelsin

canım geçmiş olsun bronşiti varmıydı yenimi oldu nil melek ayy kıyamam yaaa demek özge ablasına gitmek istiyor küçük cadı bak sen anneyi istemiyor artık özge ablasını istiyor
aman allah bozmasın kreşe alıştı ne güzel

iş içinde hakkınızda hayırlısı nimocum

Tünaydın güzeller, iyi huzurlu mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için,

Elifcim demek devam hastalık çok geçmiş olsun ayrıca nazar boncuğu içinde teşekkür ederim tatlım çok naziksin :)

Zehroşum kolay gelsin tatlım.

Kadiscim afiyet olsun.

Nimicim çok ama çok geçmiş olsun rabbim şifa versin, umarım en kısa sürede düzelir canım. kreş içinde maşallah alıştı fıstığın.

slm kızlar nerdesiniz yaa
çok sıkıntılıyım az dertleşek dedim kimsecikler yok
sıkıntılı derken yanlış anlaşılmasın, biraz farklı duygular içerisindeyim
dün ilk kez eşime bişey itiraf ettim, şok oldu
sizde söyleyim dedim
ben estetik ameliyat olmak istiyorum daha küçük ve şekilli bi burnum olsun istiyorum, son zamanlarda burnuma taktım kafayı
eşim şoke oldu önce ben seni böle sevdim böle beğendim ya yeni yaptırdığın burnunu beğenmezsem esas sen o zaman düşün falan dedi durdu
ama ikna ettim gibi bişey
o zaman bende karın yağlarımı aldırayım falan dedi
bende hazır narkoz almışken memlerimide küçülteyim dedim öle şakalştık durduk
şimdi habire beni severken burnumu sıkıyoo
iyi dedim diline düştük senin kurtulamayız şimdi bu şakalarından
ama sen kendini iyi hissedeceksen araştıralım yaptıralım cnm dedi
bakalım hem korkuyorum hem çok heyecanlıyımm
güzel olmak istiyorum suçmu şimdi buuuuu

millet yorum istiyorum ama ne olur duymak istediğim yorum yazınopuyorumnanaktan, psikolojim öçok tuhaf zaten, kaldıramayabilirimlmaz:

zehracım şöle söyliyim tabikide her kadın güzel olmak için herşeyin en iyisini ve en güzelini yapar canım
ben seni canlı olarak görmedim inş. görücem resimlerden gördüğüm kadarı ile burnunun bi esetetiğe ihtiyacı yok sana yüzeüne yakışan bir burnun var zaten ama bu benim fikrim

sen kendince güzel olmadığı düşünüyorsan sana yakışacağını düşündüğün bir şekil varsa oda ayrı tabi
butün operasyonlarda gerçekten işini ehlini bulmak gerek çoğu zaman hüsrana uğrayanlarda oluyor

çok düşünülmesi gereken bişey gibi geliyor bana ama ben seni o şekildede bu şekildede severim bebeğüm :)

allah iyiliğini versin zehraaa yaaaaaaaaaaa
alemsin ne var burnunda ama
rahatsız eidyorsa çok araştır bakalım

araştırıyorum kızlar, ama rahatsız ediyo ne biliyim yaaa
şöle elimle tutuyorum şurası şöle olsaydı burası böle olsaydı daha iyi olurdu diyip duruyorum sonra allahın yarattığını nasıl değiştirmek istersin deyip kızıyorum kendime ama bakalım ne olacak bende bilmiyorum karar aşamasındayım şimdilik:hulya:

zehracım cnm benimm.. bende seni fotolarından gördüğüm kadarıyla burnun güzelliğine kesinlikle gölge düşürmüyor...çok alımlı ve güzelsin..

geçenlerde de tv de bir uzman burun ameliyatının günümüzde en popüler estetik uygulama olduğunu ancak
bunun en zor operasyonlar arasında olduğunu söylemişti..o yüzden çok araştırmak gerek cnm....

biliyorum zeynepcim hem korkuyorum hemde ömrümün bundan sonra kalan günlerini farklı bi yüzle geçirmek istiyorum, ayna baktığımda beğenmiyorum kendimi bu aralar nedense:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…