- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.201
kızlar nasılınız ben geldmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla cok ozledım bu sıteysızlerle sohbet etmyıııı :)) artık arayı amdgımeye calısıcamm
nasılsınız umarı bebıser ıyıdır bız bayram dıye geldık anneme halen burdayım bı kacgune kdar donucem
ardada ıyı kuzum krese gıdıyo artıkk bı cok arkadası var cok sevdı almaya gıttıgımızde arkdaslarından ayılamıyo pasaa sukur ıyıyzzz
hepnızı opuyorummm
İyi geceler hatunlar,
süper bir haftasonu geçirdik, cumartesi akşamı kuzenlerim annemler kardeşim geldi ormanımıza çıktık cızbıza ve parkda çok güzel vakit geçirdik en az çocuklar kadar eğlendik , çarpışan arabalar gondol,basket,langırt,troplen ve geceyi tabuyla kapadık. Hepsi bizde kaldı, sabah koca bir kahvaltı sofrası hazırlandı :), akşam beş gibi gittiler, tabi denizde gitti annesine "ben senin evine gelcem" dedi ve ağlamaklı oldu son anda çantasını hazırladım yolladım.Çarşamba akşamına kadar orada küçük hanım.
Kadiscim bu haftada pazara gittim ama çeşit kalmamış,ilk fırsatta alırım cnm.
öptüm herkesi mutlu pazar akşamı dilerim..
günaydın hatunlar
güzel bir hafta diliyorum.
herkes nasıl bakalım???
günaydın kızlar...
güzel bir hafta bizim olsun inşallah..
bizim hafta sonumuz kötü geçti valla..
moralim de bozuk...
kızımın hala burnu akıyor..peditusa devam ama daha iyi olmay başladı...
stickerlardan ankarayada gelmiş..
ama çeşit kalmıyor..
nereye gitsem sonuna denk geliyorum..
şirkete ve aldık bi kaç tane..bi ara resim eklerim...
üstelik bizde 2 lira
yelizcim çok güzel geçmiş hafta sonunuz maşallah..
her gününüz böyle bal tadında olsun inşallah..
semihacım günaydın cnım sana da
feci bi h.sonuydu,ikizler bendeydi,opelin bide tam oldu.
haa ablam geldi iki çocukla oo süpper oldu.
benim kafam çocuk tantanası kaldırmıyo artık yaa.
elifle zeynep koro gibiydi,aynı anda ağladı,yedi mıçtı uykusu geldi.
akşam 7de bi başladılar 12 ye kadar uyumadılar,ağladılar yediler..
neyseki pazar günü akşama doğru aldı annem zeynepi,havlu attım resmen,hesapta vermicektim zeynepi.
allam ne zormuş ikiz yaa..
belki yürümeye başlayınca ne biliim oturur vaziyette yemek yediklerinde ay ne biliim daha kolay olur belki.
ablamla pazara çıktık c.tesi bi tek o yani.
hep evdeydim.akıllı anlayışlı eşim bide pazar kahvaltıya çağırdı ablamları,ne kadar kıt yaa,yorulmuşum zaten bide kahvaltı hazırladım,ya önemli değil yaparsın edersinde be kardeşim senin bi tarafında pireler uçuşurken ben bebek salladım
allahtan kardeşim bendeydi yardım etti biraz..
öyle işte maalesef kötü bi haftasonuydu..çocuklar büyüyene kadar sosyallik bana hayal galiba..
günaydın kızlar
emiri okula hazırlıyorum
bi yandan da yemek hazırlığı
mavilim kuzuna geçmiş olsun cnm, umarım atlatır en kısa sürede
hekercim allah sabır ve kolaylık versin
ben bile 2 çocukla mahvoluyorum senin işin daha zor güzelim yaa
günaydın hatunlarr
elificim geçmiş olsuncanım
hekercim allah sabır versinnn
benim kuzum bronşit olmuş kızlarr, nasıl öksürüyor yavrum ialçalrını içiyor, gönderdim tabii kreşe orda devam ediyorlar nasıl olsa diye
akşam anne sen işe git ben özge ablayla oynıyım sen akşam beni al dedi iyi dedik sabah götürdüm ağlamadan akşama alıcam sen oyna özge ablayla dedim. çok şükür buna
şirkete banka el koydu,3sene iflas ertelediler, banka idare edecek maddi tabloyu ama ne olcağız bilmiyoruz tabii hayırlısı allahtan diyoruzz
zehracım şöle söyliyim tabikide her kadın güzel olmak için herşeyin en iyisini ve en güzelini yapar canım
ben seni canlı olarak görmedim inş. görücem resimlerden gördüğüm kadarı ile burnunun bi esetetiğe ihtiyacı yok sana yüzeüne yakışan bir burnun var zaten ama bu benim fikrim
sen kendince güzel olmadığı düşünüyorsan sana yakışacağını düşündüğün bir şekil varsa oda ayrı tabi
butün operasyonlarda gerçekten işini ehlini bulmak gerek çoğu zaman hüsrana uğrayanlarda oluyor
çok düşünülmesi gereken bişey gibi geliyor bana ama ben seni o şekildede bu şekildede severim bebeğüm :)
allah iyiliğini versin zehraaa yaaaaaaaaaaa
alemsin ne var burnunda ama
rahatsız eidyorsa çok araştır bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?