- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.221
günaydın hatunlarr
elificim geçmiş olsuncanım
hekercim allah sabır versinnn
benim kuzum bronşit olmuş kızlarr, nasıl öksürüyor yavrum ialçalrını içiyor, gönderdim tabii kreşe orda devam ediyorlar nasıl olsa diye
akşam anne sen işe git ben özge ablayla oynıyım sen akşam beni al dedi iyi dedik sabah götürdüm ağlamadan akşama alıcam sen oyna özge ablayla dedim. çok şükür buna
şirkete banka el koydu,3sene iflas ertelediler, banka idare edecek maddi tabloyu ama ne olcağız bilmiyoruz tabii hayırlısı allahtan diyoruzz
İyi geceler hatunlar,
süper bir haftasonu geçirdik, cumartesi akşamı kuzenlerim annemler kardeşim geldi ormanımıza çıktık cızbıza ve parkda çok güzel vakit geçirdik en az çocuklar kadar eğlendik , çarpışan arabalar gondol,basket,langırt,troplen ve geceyi tabuyla kapadık. Hepsi bizde kaldı, sabah koca bir kahvaltı sofrası hazırlandı :), akşam beş gibi gittiler, tabi denizde gitti annesine "ben senin evine gelcem" dedi ve ağlamaklı oldu son anda çantasını hazırladım yolladım.Çarşamba akşamına kadar orada küçük hanım.
Kadiscim bu haftada pazara gittim ama çeşit kalmamış,ilk fırsatta alırım cnm.
öptüm herkesi mutlu pazar akşamı dilerim..
günaydın kızlar...
güzel bir hafta bizim olsun inşallah..
bizim hafta sonumuz kötü geçti valla..
moralim de bozuk...
kızımın hala burnu akıyor..peditusa devam ama daha iyi olmay başladı...
stickerlardan ankarayada gelmiş..
ama çeşit kalmıyor..
nereye gitsem sonuna denk geliyorum..
şirkete ve aldık bi kaç tane..bi ara resim eklerim...
üstelik bizde 2 lira
yelizcim çok güzel geçmiş hafta sonunuz maşallah..
her gününüz böyle bal tadında olsun inşallah..
semihacım günaydın cnım sana da
kızlar slmm nasılsımnızzzzz
hasta bebıslere acıl sıfalr bızdepersembe gunu evımıze donuyoruzz
zehracım canım bu senın kararın hayatım ama kndı fıkım olarak hıc geregı yok her amelıyatta bırısk vardır kucukte olsa unutma canım boyle guzelsın canım arkadasım
Kızııııııııııııııım şaşırdınmı sen öyle abartılacak bunun yokki cnm bee,
sen takmışsın ama ben seni bilirim bir kere dedinmi tamamdır. Benim bir arkadaşım oldu ve birde kuzenim oldu sancılı bir süreç biliyorsundur. Sankın izliyim deme netten, geçen izmirden gelen misafirimiz karın germe ve yağ aldırma için ist bir dr dan randevu almıştı, bizde netten izleyelim dedi yağ aldırma aynı bir işlem şiş gibi bişeyle yağları çekiyor, yarın germe çok ayrı ve dehşet ötesi bişey karnı zımpalıyorlar göbek geliğinden kasığa kadar olan kısmı kesip alıyorlar ve hastası oturup öyle dikiyorlar artı birde göbek deliği yapılarlar, öldüm öldüm dirildim izlerken aman yarabbim nedim ne o öyle , ameliyat olacak kadında izledi ama ölüceğimi bilsem yinede yaptırıcam dedi, ki haklısa yüzü bebek gibi ama belden aşağısı kötü.
Demem oki çok istiyorsan çok araştır ve ol, ama sakın sakın izleme....
gerçekten okurken benim bile içim açıldı valla..
çek keyifli bir hafta sonu geçirmişiniz cnm..
daim olsun inş..öptüm
Çok teşekkür ederim canım, çok kalabalık olamıza rağmen hiç ama hiç yorgunluk hissetmedim.Hepsini çok sewdiğimden olsa gerek.
Bu arada tarifleri program değiştiği için yapamadım :)
Nasılsınız?
Anam zehra o nerden çıktı kız....
hiç dikkat etmemiştim burnuna..
yamukluk falan var mı?
çok mu iri
nesini beğenmiyorsun...
ya ben kk da baktım yaptıranlara..
çok doğal olanlar vardı yapıldıktan sonra..
ama o topiklere çok mu baktın sen
zehracım çok istiyorsan, operasyonun nasıl olduğuna değil, uzman birini araştır cnm..
kararını verdikten sonra..çok da korkulacak bişi yok..
narkoza giriyon, çıkınca hayat kaldığı yerden devam ediyor..biraz sancılı dönem geçiriyorsun ki o kadar olacak..
tabi öyledir cnm..
insanın sevdiklerine hizmet etmesi..yorgunluk değil, keyif veriyor..
bizde iyi diyelim iyi olsun işte..
sabah biraz gerildim k.walidemden ötürü...
ama takmamaya çalışıyorum .
aynen öyle valla,
hayırdır canım, anlatmak istersen dinleriz ama anlatmıyım canım daha çok sıkılır dersen,
takmamaya devam derim :).
Şu bırnının resmini çekte görelim taktığın kadar varmı??
hee takmamaya devam cnm yaaa..
başka türlü yürümez ki..
mannakmısın olum sen:dilcikar:
iyice dikkatleri üzerimemi çekeyim yanilülülülülülü
bana bakın bana geldiğinizde sakın beni incelemeyin haa:mymeka:
yamulturum hepinizi alim allah:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?