Bebeklerimiz ve Biz

cnm kuzuna geçmiş olsun acil şifalr diliyorum..
inş. ilaçlar tez zamanda etkisini gösterir, öpüyorum kuzunu..

şirketiniz içinde hayırlısı olsun cnm.. inş. bu dönemide inş. hayırlısıyla atlatırsınız cnm..
bu arada sen yinede başka iş araştırmyı ihmal etme cnm .. öpüyorum..

kızlar slmm nasılsımnızzzzz

hasta bebıslere acıl sıfalr bızdepersembe gunu evımıze donuyoruzz

zehracım canım bu senın kararın hayatım ama kndı fıkım olarak hıc geregı yok her amelıyatta bırısk vardır kucukte olsa unutma canım boyle guzelsın canım arkadasım

gerçekten okurken benim bile içim açıldı valla..
çek keyifli bir hafta sonu geçirmişiniz cnm..
daim olsun inş..öptüm

Kızııııııııııııııım şaşırdınmı sen öyle abartılacak bunun yokki cnm bee,
sen takmışsın ama ben seni bilirim bir kere dedinmi tamamdır. Benim bir arkadaşım oldu ve birde kuzenim oldu sancılı bir süreç biliyorsundur. Sankın izliyim deme netten, geçen izmirden gelen misafirimiz karın germe ve yağ aldırma için ist bir dr dan randevu almıştı, bizde netten izleyelim dedi yağ aldırma aynı bir işlem şiş gibi bişeyle yağları çekiyor, yarın germe çok ayrı ve dehşet ötesi bişey karnı zımpalıyorlar göbek geliğinden kasığa kadar olan kısmı kesip alıyorlar ve hastası oturup öyle dikiyorlar artı birde göbek deliği yapılarlar, öldüm öldüm dirildim izlerken aman yarabbim nedim ne o öyle , ameliyat olacak kadında izledi ama ölüceğimi bilsem yinede yaptırıcam dedi, ki haklısa yüzü bebek gibi ama belden aşağısı kötü .

Demem oki çok istiyorsan çok araştır ve ol, ama sakın sakın izleme....

geçmiş olsun kuzuna cnm. acil şifalr diliyorum..

şu sticerler benimde çok hoşuma gidiyor.. ama evde uygulanacak yer bulamıyorum yaa..((

saol esamacım, hoşgeldin, nasılsın cnmm
biliyorum tüm riskleri herşeyi sürekli araştırı okuyorum ama bazen bilmemek daha iyi diye düşünüyorum, ne kadar çok bilirse indan korkusuda o kadar büyük oluyo
kurbanlık koyun gibi teslim etmek lazım kndini kasaba:bbo:

yelizcim ben her çarşamba ve cumartesi nip&tuck ı izliyorum cnm sende bilirsin orda estetik operasyonları konu alıyo, o diziyi izleyince içim kötü oluyo ama sonuç değiyo giime geliyo, inşallah allah utandırmaz, çokda korkuyorum tabi bunu da inkar edemem

gerçekten okurken benim bile içim açıldı valla..
çek keyifli bir hafta sonu geçirmişiniz cnm..
daim olsun inş..öptüm

Çok teşekkür ederim canım, çok kalabalık olamıza rağmen hiç ama hiç yorgunluk hissetmedim.Hepsini çok sewdiğimden olsa gerek.

Bu arada tarifleri program değiştiği için yapamadım :)

Nasılsınız?

zehracım çok istiyorsan, operasyonun nasıl olduğuna değil, uzman birini araştır cnm..
kararını verdikten sonra..çok da korkulacak bişi yok..
narkoza giriyon, çıkınca hayat kaldığı yerden devam ediyor..biraz sancılı dönem geçiriyorsun ki o kadar olacak..

tabi öyledir cnm..
insanın sevdiklerine hizmet etmesi..yorgunluk değil, keyif veriyor..
bizde iyi diyelim iyi olsun işte..
sabah biraz gerildim k.walidemden ötürü...
ama takmamaya çalışıyorum .

Anam zehra o nerden çıktı kız....
hiç dikkat etmemiştim burnuna..
yamukluk falan var mı?
çok mu iri
nesini beğenmiyorsun...
ya ben kk da baktım yaptıranlara..
çok doğal olanlar vardı yapıldıktan sonra..
ama o topiklere çok mu baktın sen

he bacım hee
o topiklerden hiç çıkmıyom dünden beri:gitme:
yamukluk yok ama bren beğenmiyorum işte ne biliyim, kendimi bu şekildde güzel hissetmiyorum
en korktuğum şeyde şimdi seize burnumdan bahsettim diye sürekli burnuma bakmanız:kedi:

saol zeynepcim bende böle düşünmek istiyorumŞeniz

zehracım ıyıyız tatlımmm

ablmda ıstanbulda doktornu buldu ve sılıkon taktırdı cok memnun kaldı doktorndan ıstrsen adını verebılırım netten bı doktoru arastırırsınn ve 3 sene olucak 2. cocugunu dogurdu emdırdı hıcbı deforme olmadı doktorundan cok memnun kldı tatlımm

tabi öyledir cnm..
insanın sevdiklerine hizmet etmesi..yorgunluk değil, keyif veriyor..
bizde iyi diyelim iyi olsun işte..
sabah biraz gerildim k.walidemden ötürü...
ama takmamaya çalışıyorum .

aynen öyle valla,

hayırdır canım, anlatmak istersen dinleriz ama anlatmıyım canım daha çok sıkılır dersen,
takmamaya devam derim :).

hee takmamaya devam cnm yaaa..
başka türlü yürümez ki..

aynen öyle canım,allah geçim kolaylığı versin.

mannakmısın olum sen:dilcikar:
iyice dikkatleri üzerimemi çekeyim yanilülülülülülü
bana bakın bana geldiğinizde sakın beni incelemeyin haa:mymeka:
yamulturum hepinizi alim allah:icecream:

yoooo çok ciddiyim, eleştiri almak istemiyormusun.?, ben olsam çoktan çekip koymuştum.
Sizce nasıl diye?.
du ben geldiğimde dikkatlice bakayımm :)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…