- Konu Sahibi DreamLover
-
- #29.241
zehracım ıyıyız tatlımmm
ablmda ıstanbulda doktornu buldu ve sılıkon taktırdı cok memnun kaldı doktorndan ıstrsen adını verebılırım netten bı doktoru arastırırsınn ve 3 sene olucak 2. cocugunu dogurdu emdırdı hıcbı deforme olmadı doktorundan cok memnun kldı tatlımm
he bacım hee
o topiklerden hiç çıkmıyom dünden beri:gitme:
yamukluk yok ama bren beğenmiyorum işte ne biliyim, kendimi bu şekildde güzel hissetmiyorum
en korktuğum şeyde şimdi seize burnumdan bahsettim diye sürekli burnuma bakmanız:kedi:
günaydın hatunlarr
elificim geçmiş olsuncanım
hekercim allah sabır versinnn
benim kuzum bronşit olmuş kızlarr, nasıl öksürüyor yavrum ialçalrını içiyor, gönderdim tabii kreşe orda devam ediyorlar nasıl olsa diye
akşam anne sen işe git ben özge ablayla oynıyım sen akşam beni al dedi iyi dedik sabah götürdüm ağlamadan akşama alıcam sen oyna özge ablayla dedim. çok şükür buna
şirkete banka el koydu,3sene iflas ertelediler, banka idare edecek maddi tabloyu ama ne olcağız bilmiyoruz tabii hayırlısı allahtan diyoruzz
Tünaydın güzeller, iyi huzurlu mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için,
Elifcim demek devam hastalık çok geçmiş olsun ayrıca nazar boncuğu içinde teşekkür ederim tatlım çok naziksin :)
Zehroşum kolay gelsin tatlım.
Kadiscim afiyet olsun.
Nimicim çok ama çok geçmiş olsun rabbim şifa versin, umarım en kısa sürede düzelir canım. kreş içinde maşallah alıştı fıstığın.
hee takmamaya devam cnm yaaa..
başka türlü yürümez ki..
millet yorum istiyorum ama ne olur duymak istediğim yorum yazınopuyorumnanaktan, psikolojim öçok tuhaf zaten, kaldıramayabilirimlmaz:
silikonmu elifcim, cidden mi düşündün taktırmayı?
ne biliyim güzelim yaa düşünüyorum işte
bu arad siz ne zaman geliyosunuz ist. e
he ya çektiler zaten küçüktüler
doğumdan sonra hepten mahvoldular...
o topiklere girince insanın aklına sokuyorlar öyle şeyleri..
zaten benim herif asla izin vermez...
bu hafta sonu gelmek istiyoruz ama kayananmlarla kavga ettik üstelik maaşlarda yatmadı..
nasıl olur bilmiyorum
allah seni napmasın mannak garıı
gayet güzel burnun var be güzelim
canın sıkılıyor değişiklik yapmak istiyon galiba
gerçekten saçmalama gayet güzel hoşsun canım yaaaaaaaaa
yazını gördüm yorumları okumadan daldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?