Bebeklerimiz ve Biz

iyi geceler arkadaşlar
Kaç günlerdir giremedim buraya
Hafta sonu kuzenimin düğünü vardı beykoz da,cuma akşamda yalnıZ başıma ıst yollarına koyuldum. Kuzu ve babası evde kaldılar.çok çok eğlenceli bir düğün oldu. Pazar gecesi döndüm.
Derken eşime bir telefon :büyükbabası vefat etmiş. 95 yaşında idi. En son bayramda ziyaretine gittiğimizde eşime söylemiştim 'yakında haberini alırız' diye. Çünkü hiç iyi görünmüyordu. Bir deri bir kemik.Allah rahmet eylesin gunahlarini affetsin.
Bugün cenaze ve duada idim kuzu ile,

Umarım burda bir yaramazlık yoktur.buluşma için sabırsızlıklar baslamis:)tadını çıkarın

Son düzenleyen: Moderatör:
sonunda bende bağlanabildim neişte.
gündüzleri zaten yokum evdede bilg. bozulunca giremedim günlerdir.
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.
tenzile Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun

herkese günaydınnnnnnnnnnnn
ruze çok bi huysuz ya..
sürekli ağlıyor...
off ne zaman geçecek bu sendrom...

akşam eşimle konuştuk...
para konusunda sıkıntı yok dedi..
sadece mühim olan evdekiler...
onlara ne diyeceğiz dedi..
ben de onları köye gönderelim dedim..
bakalım giderlermi bilmiyorum...
mutlaka kaçmaya çalışacağız..
inşallah bi aksilik ççıkmaz...

başınız sağolsun tenzile

Son düzenleme:
günaydınlarrr
biizmkinin hastalığı devam ediyor, huysuyluğuda keza üstünee, iştah sıfır, o yiyen çocuk gitti hastalıktan değil bayağdır böyleee, ne kahvaltı ediyor ne de yemek yiyor ne olduysa artık, kendisidebünyeside zayıfladı iyice, şurupları rahat rahat içirdiğim çocuk gitti aynı betülün zeynebi gibi kusuyor çocuk,valla hafatsonu elektrik süpürgesiyle korkuta korkuta zorla ağzına bir iki lokma bişey sokabildim ne olcak böyle
hiç uyumuyor, sürekli ağlıyorrr

ilkdokturndan sonra hangi doktora gittiysek menun kalmadık bir türlü, acayip acayip doktorlar geldi, ne konuşuyorlar nede bişey sorduğundacevapveriyorlar, soruyorum kilosunu boyunu nasıl diye adam çizelge arıyor ya haftasonu cevapvermeedi bana, eşimde böyle olunca bul erdem beyi nerdeyse oraya götürelim dedi, hafta içi dedim hafatsonuna ayarla dedi eşim, bu durumda cumartesi doktora götürcem, eğer olmazssa gelicem zehracımm mutlaka ben bi arayayaım bakayım istanbul pediatriyi ne zamana randevu veriyorlar

günaydın kızlar
tenzile başınız sağolsun, yaşlıda olsa insan çok üzülüyor, mekanı cennet olsun, allah tahsilatını affetsin

mavilim ayarlayın işte bişeyler cnm, siz daha iyi bilirsiniz, iyice kış gelmeden gelmeye çalışın

dünürüm zeynep te köyde çok iştahsızdı, hava değişimi oluyo sanırın çünkü erdekte ve kuşadasında da yemiyodu bişey
evde gayet güzel yemesi, yemediği zaman hiç ama hiç ısrar etmiyorum çünkü kesinlikle sokmuyo ağzına bişey, kusuyo gibi öğürüyo bende vermiyorum o yüzden

ilaç konusunda biz de aynyız, kesinlikle ne yaparsak yapalm 1 kaşık ilaç veremiyoruz:sinifsinif:

randevu konusunda da sabah ayarlayabilirsen randevuyu, öğlene doğru gelebilirsin
betülü eşi bırakacakmış, sizi de yani sevili ve seni de alacakmış, bi noktadan

Tekrar selammmm

elifcim huysuzluk hepsinde diz boyu merak etme yezdada aynı istediğinde laf dinliyor işine gelmeyincede çok muzur bir çocuk oluveriyor sabrımı çok zorluyor bazen geçicek inş.diyorum başka bişey diyemiyorum canım

inş. köye gidrerlderde sizde rahatça gelirsiniz canım

nimocum hastalıktan öncede vardı iştahsızlığı dimi geçenki ishal döneminden sonra iştahı düzene giremeden kuzum bide bronşite yakalandı otomatikman iştah bişey kalmadı melekte bencede ilk doktorunu bulmaya çalış ve götür doktor çok ama istediğin gibi birini bulmak çok zor sorduğunda cevap alamayınca insan tatmin olamıyor acil şifalar canım inş. en kısa sürede atlatır ve eski iştahına kavuşur nil melek

randevuyu sabahtan alırsan öğleye gelebilirsin inş.

kızlar şimdi boğaziçi tıp merkezini aradım görüşrüm, pazartesi günü görüşmeye gidicem, doç dr. tuğrul beyle
eşime de söledim şimdi
kararlısın yani dedi
evet dedim
sen bilirsin, hayırlısı olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…