Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bugünden mantıyı yapıp buzluğa atayım diyodum, arkadaşım aradı okullar tatil ya bugün istanbulun kurtuluş günü olduğu için
bize geleceklermiş
mantı işi kaldı bugün yani

Oy oy oy oyyyy aman maşallah diyorum zehroşum :).

Geçen pazarda geçerken gördüm mantı kesme aleti var silindir şeklinde, sen aklıma geldin :)

yok kıss ben öle aletle edavatla açmam:umursamaz:
ben eski usul yöntemlerle kendim yapıcam tek tekyerimseniben
isterseniz resim de çekerim mantı açarkene ve baklavayı yaparkenezemuszemus
inanmayana direk foto görüntü:hulya:

yok canım sen yapıyorum denemedim, ama ben yapsaydım öyle bişeyle yapardım kesin büyük kolaylık, ya baklava manyı diyorsun öğlen saati acıktım+ çokda kilo aldım bu aralar, kimse beni tutamaz sizde, cokacimcoook

kızlar nasılsınız ben hc ıyı degılım oglusum dun aksam bırden ateslendı gece hastanedeydık eve gedık gece tekrar cıktı fıtıl ve surupla dusurdum sabah tekrar gıttk antıbıyotk vrdı yavrum cok halsızz uyudu

offffffff offfffffff

masallaaaaah zehracim
aman dile getirme cok ta nazara gelmeyinnn

kadis,eftun,frezya,mawili,soytari,dreamlover,tskilic
bassagligi dilekleriniz icin cok tesekuurler arkadaslarim

gunler oncesinden soz werdigimiz icin akşama Drn cigimin kankalarindan Defne'nin 2 yas dogum gunune gidecegiz,o yuzden kaçtim ben hazirlanayim
kendinize iyi bakin canlarim

kızlar aklımdayken hemen söylim..
takip edenler bilir belki ama anneyim ben programı 12 ekimden itibaren kanal 1 tv de devam edecekmiş..
saat 11,20 de başlıyacak..
ilgilenenlere duyurulur..:)))

gunler oncesinden soz werdigimiz icin akşama Drn cigimin kankalarindan Defne'nin 2 yas dogum gunune gidecegiz,o yuzden kaçtim ben hazirlanayim
kendinize iyi bakin canlarim

iyi eğlenceler cnm..

bu arada başınız sağolsun..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..

Geçmiş OLsun Canım acil şifalar şimdi nasıl ne dediler neden çıkmış ateşi test filan yaptılarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…