Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama sanırım tenzile bl yakınını kaybetmiş başınız sagolsun cnm
Zehracım sende ameliyatmı olcaksın hayırdır

Hasta bebişler var sanırım geçmiş olsun

Hayırlısı olsun zehracım önce bir bak detaylarını öğren kesin kararını ver canım
boğaziçi hangisi gebzedekimi

Günaydın dünürüm nasılsın yoksun ne zamandır efe nasıll

bu arada bugun ruyamda zehra bana geliyordu süpriz dlyordu çok sasırıyordum neyse zehra gittikten sonra ben uyuyorum bidaha kapı çalıyor bu sefer nimo geliyor kızıyla efeyle aralarında 1 ay olmasına ragmen çok uzun boyluydu ayrıca süper konuşuyordu çok şaşırıyordum daha birçok sey kısa anlatım dedım

selam kzılarrrrrr hepinize güzel bir gün diliyorum
çoğu bebiş huysuz sanırsam allaha şükür naz bu aralar çok iyi
sadece sabahları hiç bişi yediremiyorum zorla veremiyorum anında geri çıkarıyor
ama öğleden sonra karnı açıkmaya başladımı anne çorba diyor
onun dışında sorunumuz yok allaha şükür

canım ya hayırlısı olsun
sen gerçekten kararlısın galiba

zehracım sen kafaya koydun mu yaparsın eminim vallaa
inşallah istediğin gibi olur canım, ama çok ağrılı bir dönem olacak senin için
arkadaşım üni. deyken yaptırmıştı ama onun gerçekten gerekliydi. yaptırdı ilk başlarda sanki tanımadığım birine bakıyormuşum gibi hissettim ne kadar değişmişti ifadesi, tabi belli bir süre hep sırtüstü yattı, süreklide burnunu düzeltme hareketleir yapıyordu iyice otursun diye

sonra alıştık şimdi eski halini hatırlamıyorum bile, bana kalırsa böyle bir şeye ihtiyacın yok

Günaydın dünürüm nasılsın yoksun ne zamandır efe nasıll

Sagol cnm biz iylyiz siz nasılsınız cnm ben efeden fırsat bulamıyorum sureklı yemek yemek istiyor sana biara bi ilaç ismi vermiştim ya onu kullanmaya basladım allah nazarlardan kousun acayıp yıyor ınanamıyorum 15 gunde 1 kılo 50 gr almış dr bile şaşırdı topalak oldu oyuzden sureklı farklı seyler yapıp yedırıyorum vaktım hep mutfakta ınatlaştım 13 kılo olması için şuan 12 kıloyu gectı biraz

saolun kızlar
şimdi görüştüm herhalde olucam
her gece yatarken karanlıkt avazgeçiyorum
sabah olunca tamam kesin olucam diyorumm

iyiyiz canım ne olsun bizde aynıyız işte koşturmaca neydi adı ilacın sölemiştinde hatırlıyamadım ilacın etkisiylemi yiyor yani iştahı nasıl canım ilaç almadığı zaman
aman sağlıklı olsun hasta olmasında kilo orda dursun bizimki zayıfcana ama sağlığı yerinde olsun isterim çokta takmıyorum açıkçası bende istiyorum toparlanmasını ama doktoru sende zayıfsın genetikte olabilişr diyor vitamin kullanıyoruz okadar

Zehra araştırdınmı dr u netten videosu ve yazısı muhakkak vardı, hatta ameliyat olanların yorumlarıda olabilir.

ıştahsızlık için pekmez diyorum, kaşıkla içmiyorsa şırındayla verin,bi ilaç kutusunun içinden çıkmıştı şırınga gibi ölçekli bir alet , deniz kaşıkla içmesine rağmen dökülmesin diye o alete çekip veriyorum ne içecekse... ıştahsızlıkda mevsim değişimininde etkisi çok tabi,

cnm araştırıyorum
ama video izlemeye niyetim yok , içim kalkar görmemin bi lüzumu yok:umursamaz:

cnm bide sunun etkisi var bizde efe çok geç yatıyordu gece 3 4 te artık duzene soktum aksam 9 10 arası uyuyor sabah 11 de kalkıyor normalde efenın iştahı çok ıyıydı kılo alamıyordu.

evet cnm revire baska bi dr geldı yeni eveyi göturdum 11 kılo geldı çok zayıf dedı yasına göre bende baba zayıf anne zayıf genetıktır dedım b0y genatık olur kılo degıl dedı çok uzuldum ınat ettım kılo aldırcam dıye dr 12.500 olması lazım dedi bende hırslı bı şekılde aldırmaya calışıyorum

Ayrıca efe çok hareketli hıç oturmaz yedıgını eritırdı ben yemek yedımmı yere oturtup ılgısını dagıtıyorum degışık seylere yonlendırıyorum erıtmesın dıye ayrıca yemekten sonra en sevdıgı yıyecegı koyuyorum önune hayır dıyemıyor onuda yıyor daha bir.ok şey işte cnm

anladım yelizcim, biliyorum o uzmanı:))
ne biliyim pazartesi kendim gidicem yaa, heyecanlıyım zaten, daha da heyecanlayı istemiyorum
tek korkum çocuklarıma nasıl bakılıacağı
kardeşimin eşini çağırcam muhtemelen
ama kimseye estetik olduğumu söylemeyeceğim anneme hele hiç
çok kızar ve karşı çıkar, babam da tepki verir
eşim bi şekilde olayı çözer
burnu tıkalıydı, gece horluyodu, nefes alamıyodu vs der ben ona sölerim oda insanlara bu şekilde anlatır
en büyük desteğim eşim
ama her konuda
hayatımdaki en önemli insan diyebilirm

çok seviyorum onu yaaaaaaa:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…