Bebeklerimiz ve Biz

:) yerim onu ben ya

bu ara benimki de acaip ''okula gidiyorum ben '' diyo , masasina oturuyor ''ders yapiyorum'' diyo, gecen gun bahsettim ya komsunun kizi okula giderken agladi nerdeyse bende gidecem diye
bizde esimle bir durum degerlendirmesi yaptik we eger denk gelirse haftanin 2-3 gunu yarim gun seklinde werelim diyoruz bir yere...bakalim hayırlısı

yeliz gecmis olsun sizde de mi war alerji, nasil peki?
bizimde sırtında oluyor pütür pütür kizarıklık, yumurta yiyince cok fazla o zaman daha fazla oluyor,korkuma yumurta weremiyorum fenistil suruyorum kuruyo geciyo,surupta war ama wermedim,bi doktora gosterecegim yine de

yelizcim yumurta dışında
pirinç,elma,tavuk, ve daha biçok besin alerji yapabiyo
emirinde çok oluyodu
5 yaşındayken yaptırmıştık biz testini
ama çok zor oluyo o test çocuklar için
ufak ufak çizikler atıyolar kollarına boydan boya, her bi alerjenden koyuyolar üstüne
kabarma durumuna göre bakıyolar işte
emirde nerdeyse herşeye karşı çıkmıştı
ama yaşı ilerledikçe azaldı zamanla

emirin peşinden hergün ağlıyo zeynep, bende gidicem diye ondan önce sırtlanıyo beslenme çantasını, hemen giymeye çalışıyo ayakkabılarını:))

araştır bakalım eminim çok faydasını görür derin

Dün akşam bahsettim şekilde oldu en son tenzile, bazen kol ve bacak eklemleri kaşınıyor çok yediğinde, aradada sırtında kuruluk gibi pütür pütür oluyor onlara krem iyi geliyorda son alerjisi çok fenaydı, dayanılacak türden değildi. Dr şuruplarını bitirsin demiş, bizde dikkat edeceğiz özellikle yumurtaya, bende çok çektim alerjiden liseye kadar.. , netten okudum genetikmiş. Allah beterinden korusun.

en azindan tam gun krese basladiginda daha kolay olur kuzuya, bakalim gonlumuze gore bi yer bulabilirsek zehracim

Muhakkak zehroşum, test olmadan kesin buna var diyemem ama genetik olayı işin içine girince direk yumurta domates çikolata aklıma geldi. ( kendimden yola çıkarak)-ki bi hafta ananede yumurtanın gözüne vurmuş kahvaltılarda...

naber kızlar
ayyy
bunaldım kariyer sitelerinde dolaşmaktan vallahi
planımı belirledim kafamada az da olsa
baş tetkikçi olmaya karar verdim tazminatımın bir kısmını eğitime ayırıcam, çok çalışıcam ve sınavı geçicem
biraz önce bi müdürle sohbet ettik, çok komik yalnız ben iki müdüre bağlıyım 2 bölüm idare ediyorum çünkü, ve iki müdüründe benim çıkarılcağımdan zerre kadar habrleri yoktu. duyunca bitanesi inanmadı ikyı aradı. kim karar verdi niye verdi onun tartışmasını yapıyorlar kendilerince, napıcaz 2 bölüm başı boş kaldı diye kara kara düşünüyorlar banada milleti teselli etmek kaldınednese, herkes odama girip sendemi diyorlar, onların üzgün ifadesini görünce ben teselli etmeye çalışıyorum, hatta en yakın arkadaşım geçti karşıma ağladı, ohooo deidm siz beni teselli edeceğinize ben ediyorum bu işte bi yanlışlık var

ama biliyormusun biraz rahatladım sanki, bu işten çıkarmanın benim performansımla ilgili olmadığını biliyorum bu net, uzun zamandır içten içe istediğim brişeydi zaten, tazminatımı alıp kariyer planımda dğeişilik istiyordum. allah hayırlısını nasip eder inaşllah. yüzümü kara çıakrtmaz inşallah.

hedefimi belirledim bunun için yatırım yapıcam inaşllah en kısa zamanda istedğim hedefim gerçekleşir
dualrınızı eksik etmeyin

Öyle yapıcaz cnm,

Nimicim senden beklenende buydu cnm zaten, Sen bu azimle herşeyi başarırsın cnm ,ne kurtulur elinde,
Allah gönlüne göre versin.dualarım seninle.

nimi hayırlısı olsun canım..
allahım gönlüne göre versin nişallah...

yelizcim 13 dk sürecek inmesi haber vereceğim cnm

nimi hayırlısı olsun canım..
allahım gönlüne göre versin nişallah...

yelizcim 13 dk sürecek inmesi haber vereceğim cnm

hakkında hayırlısı olsun nimo

selam kızlar keyifler yerindedir umarım...
benim kuzu kış sezonunun ilk hastalığını kaptı haydi hayırlısı bakalımmm
şümüklü şadiye kızım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…