Bebeklerimiz ve Biz

okey canım ilk posta tamamdır...

bu aarada tekrar geçmiş olsun denoma..
dikkat edin bakalım...
ama bende alerji testini 2 yaş biliyorum...

drydenis seninde kuzuna geçmiş olsun...

selam kızlar
hasta bebişlere geçmiş olsun havalar soğudu hadtalıklar başladı

bizde nazla annecilik oynuyoz naz anne ben bebek
ezgi öğretiyor böle oyunları ezgi okula gidince de benle oynamak istiyor anca elnden kurtuldum
kayu izliyor şimdi

selamlar
Albina koyusunu izlerken bende bir selam vereyim dedim..

Nimocum..hakkındfa herşeyin hayırlısı olsun .. Ne istediğini bilmek yolun yarısıdır cnm...inş. bu azimlede herşey gönlünce olur...Nil'ede geçmiş olsun cnm. acill şifalar..

DryDeniss sizede geçmiş olsun acill şifalar..

Eftun sizin kuzuya da geçmiş olsun ufak bir kaza atlatmış..bişi yok umarım..

Yeliz cim Deno'yada geçmiş olsun.. testi bende 2 yaş biliyordum..araştır yine tabi..
acil şifalr cnmm..

Onunda seyrediceği zaman gelecek :) oturup izlemek için az daha zamana ihtiyacı var cnm ruzenin.

Denize Kayuyuda izliyor ama Gece bahçesinin ayrıca hayranı çığlık felan atıyor, her yaptıklarını anlatıyor felan :)

yelizcimm fotolarıı bende bekliyom bacımm

sorma kayuuuu diye çığlık atıyor
günde 4 defa izliyor

bakalım sabırsızlıkla 2. yaşımızı bekliyoruz zaten...

aslında seyretmediği bi yandan iyi de oluyor...

ama arada oyalanacak bişiler lazım

Selam şekerler...
Bugün bir kalktım saat 11 olmuş. Hastalıkdan sanırım akşamda erken yatmıştı ama uymuş kalmışız. Öğlende eşimin yengesinin kardeşi vefat etmişti ona baş sağlığına gittik. Saat 4 de geldik. Yemeğini yedi uydu. Hastalığımız aynı seyrediyor. ılaçlar anca etkisini gösterir herhalde... Düzelmezse cuma götüreceğim.

Denomada geçmiş olsun. Bu alerji çok illet birşey... Senelerce bende çok çektim halada istediğim gibi yumurta domates yiyemem. Vücudumum heryerinde yara şeklinde döküntüler olur. ınşallah Denomunki böyle birşey değildir.

Nimetcim helal sana işte böyle... Kariyer planın süüper uygulayacağında da hiç şüphem yok. Allahın izniyle sen bunun altında da kalkarsın...
Meleğimide çok geçmiş olsun. ınşallah tez zamanda şifasını bulur kuzum...

Yelizcim bizede göndereceksin değil mi resimleri????

1 haftadır gece bahçesini izlemeye ırem de başladı. Bitincede iki gözü iki çeşme ağlıyor. ızlerkende tutturuyor apsi deyzi yatsın hadi diye:)))

Merak etme Elifcim Ruzişde başlar izlemeye,bende çok istiyordum izlediği 1-2 şey olsun diye. Daha yeni zamanı gelmiş demekki... Sizinde yakındır.

sevilim başınız sağolsun cnmm yaa, ölüm allahın emri ama çok üzülüyo insan, allah sabır versin yakınlarına

iremde uyumuş bakalım gece kaçta yatıcak

zeynepte öğlenleyin direndi uyumadı
uyutmaya niyetim yoktu, akşam erken yatırayım dedim ama tv nin karşısında uyudu kaldı şimdi

hoşgeldin sevilcim..
çok çok geçmiş olsun...

ayrıca allah rahmet eylesin yakınınıza...
yelizciğim hepinize atacak resimleri deneme amaçlı ilk bana yolladı..

sizinle aramızda 12 gün olduğuna göre ruzeninde seyretme yaşı geldi demektir..
tabi babannesi saçma sapan flash tv programları kapatırsa ..ay nerde izlenmeyecek şey var hepsi onda

herkese teşekkür ederim kızlar..bugün için bi hazırlık yapmadım..eşim işim uzamazsa dışarı çıkarız olmazsa ben bi şeyler alırım sen rahatına bak dedi:))berfe olayına gelince bağırıp çağırmamaya kesin karar verdim..dün çok ağladı inanın pişmanlıktan sabaha kadar gözüme uyku girmedi..yaptığının yanlış olduğunu tatlı dille anlatıcam.kızmak sadece bizi yıpratıyor.bu saate kadar yine söledi saklanıp altına yapmadı hiç..aferin kızıma kocaman oldu annesii gibi oda artık tuvalete çiş yapıyor diyip alkışlayıp öpüyorum öle diyince çok mutlu oluyor.en kısa zamanda atlatırız inş.bu süreci..gribide geçmedi öksürük balgam mahvolduk ya..

bu arada kızlar dün ben bi dr a gittim göztepede
dr yusuf can
çok iyi bi dr
resimlerimi çekti
çok kötü bi burnun yok, yüz hatların çok güzel
ama burnunda hafif eğrilik var dedi bana da gösterdi aynen dediğ gibi çektiği resimlerde parlamış eğri kısım, akşam eşime de söledim o da farketti
ne biçim kocasın bu zamana kadar anlamaışsın dedimmmmmlmaz:

neyse

dr pc de bana yapabileceği burnu ayrıntılarıyla çizip gösterdi
çok beğendim ve aklıma yattıopuyorumnanaktan
çokta iyi bi dr olduğunu duydum zaten
ama bakalım biraz daha araştırıcam
1 kere ameliyat olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…