Bebeklerimiz ve Biz

oo berfede tam bir gece bahçesi hastası..uzun süredir takipteyiz biz..ordaki karakterlerin hepsinin dansını biliyor..müzikle birlikte dansa başlıyor..annee absii aç diyor..

:)))))))) aaay flasha bende tilt oluyorum :)))

Ohh ne güzel uyumuşsunuz sevilcim, Saol canım senin gibi benimde cildim çok pistir. ınşallah bana çekmez.. bakalım şuruplar fayda edecekmi, Yumurtada olmazsa olmazı kahvaltının ama yapacak bişey yok.

Atıcam kızlar toplantıya katılan herkese ayrıca semiha ve ekinimde özel istek yaptı onlarada yollıcam. son part halen yükleniyor.

canım ameliyatın aklına yatmasına sevindim..
olursan kendini çok iyi hissedeceğine eminim çünkü...
umarım istediğin gibi olur cnm her yönden...
ohh ellerine sağlık canım...
manzarada abimle bizim yerimize kahve için oldumu..
çok da selam söle bizden :)

mevcan yıldönümünüz kutlu olsun ben atlamışım...

mesai bitti iyi akşamlar kızlar..
kocişime browni sözüm var..
gidip alayım malzemelerini..
öptüm hepinizi çok çok...

ben geldim sizde de mesailer bitmiş.dün grip aşısı oldun ilk defa çok halsizlik yaptı bende.
bide pazara gittim turşuluk bişeyler aldım çok yoruldum yani.kızı almaya gidemedim eşime söyledim o alacak
hasta kuzulara acil şifalar.
bende alerji testini 2 yaş die biliyordum yelizcim.
sevilim Allah rahmet eğlesin yakınınıza.

ekinim nasılsın cnmmmmmmmm
saoll canım iyiyim nazla uğraşıyorum akşama kadar

canım hayırlısı olsun inşallah
iyice araştır

allahım ben ne kadar şansız bi kadınım ya..eşim aradı şirketin arabasıyla geliyorum benzincideyim hazırlan dışarı çıkalım diye..tabii bi sevinç sormayın bende..10 dak.sonra tekrar aradı pompacı arabaya benzin yerine mazot koymuş(bu şekilde motor yanar..tamirci çağırmışlar usta motoru söküp temizleyecek felan filan kaç saat sürer yattı bizim iş ya..inanamıyorum ya geçen senede aynı şey başımıza gelmişti gezmeye çıkmıştık bütün gece benzinlikte geçmişte üfff..

hadş bakalım hayırlısı canim

sewil yakınınıza allah rahmet ,ailesine sabır wersin

mewcan kizma kuzuya yaaaao da bilerek yapmıyor annesi,ama insan yıprnıyor gercekten,sana destek olacak birileri yok mu etrafta?

mewcan kocisle cıkamadiniz demek dısarı
uzme kendini,hayırlısı boyleydi demekki oyle dusunnn

Başsağlığı dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler kızlar...
Rabbim size, kuzularınıza ve sevdiklerinize sağlıklı uzun ömürler versin...

Zehracım hakkında hayırlısı... Yine söylüyorum sen böylede süper ötesisin ama tabiki önemli olan senin kendini iyi hissetmen...

Mevcancım çok üzüldüm ya Ne diyelim kısmet vardır herşeyde bir hayır. Yarın acısını çıkartırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…