- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.021
Günaydınlarr
Dün erken çıktık bi 15 dk kadar tam cevap yazarken paydos olunca yazamadım
sevilim başınız sağolsun allah rahmet eylesin
zehracım hadi hayırlısı olsun canım inş. istediğin gibi olur
Yelizcim resimleri banada yolluycan dimi ama hotmaile yollarsan daha iyi olur canımcım şirket maili arızılı şuanda
mevcan hayırlısı olsun canım üzülme telafi edersiniz
günaydın kızlarrr
hepiniz güzel bir gün diliyorumm
benim cadı sabah 7 den beri ayaktamecburen bende kalktım kahvaltımızı yaptık
şimdi işlere koyulucam
mevcancım çiş konusunda sıkma kendini
naz da arada kaçırıyor bide banyoya giriyor bi bakıyom üstünü çıkarmış
anne ıslandı ben yapmadım ablam yaptı diyor zilli
günaydın kızlar....
mevcanım çok üzüldüm ya...
neyse sağlık olsun bakalım...yinede jestini yapmış eşin...
ekinnazım günaydın cnm..
çok erken kalkmış prensesin...
ne fenalar değilmi hemen suç atıyorlar...
kadiscim günaydın cnm
biz iyiyiz kuzumla..
sabah ağlama sendromları yine...
akşam markete gittik alışveriş yaptık biraz zillimle kendi kafasına göre alıp alıp atıyor arabaya..
browni yaptık beraber kuzumla..
yedik yıkadım yattık...
uyku saatlerimizin yeniden düzene girmesi gerekli
O kadar soğuktu yani ankara... Biz bişey yakmadık henüz.O kadarda soğuk değil ev, hoş zehra senin ev serin demişti :).Şu merkezi sisteme bayılıyorum. En mantıklısı zaten, k.walidenimde öyle o konuda içim rahatımm,gümbür gümbür yanıyor kışın.
kızlar size 2 sorum varrr
1:) 2 yaş aşısı hepatit A mıydı eczaneden alıp sağlık ocağında vurdurabilirmiyim
2:) benim kuzu üstünü hi. örtmüyor ne yapıcam yaaa örtünce hemen yaaaa diye bağırmaya başlıyor
bende gece ağlatmamak için mecbur kapayamıyorum derin uykuya geçince anca oda uyanbilirsem uykudan örtebiliyorum bundan çok rahatsız oluyorum kışın ne yapıcam yaaa hasta olucak
Oh ne güzel kuzuya girdiniz mutfağa demek... Biz kız anneleri çok şanslıyız. Daha şimdiden yardımlara başladılar. İremde benimle giriyor mutfağa sen yemek yap bende yıkıyım anne diyor.
O uyku düzeni için bende çok uğraşıyorum ne yaparsam yapayım saat 11 den önce yatıramıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum gözünden uyku akmasına rağmen anne içeri babaya gidelim diye yıkıyor ortalığı...
İnşallah sen daha çabuk sokarsın düzene...
az önce haberi geldi..
maaşıma %32 zam gelmiş..eşime de 35 yapmışlar
sonunda hakkımızı verdiler..
kızımı bıraktığıma değecek artık..
hihoyyytdelikafadulden:teytey::teytey:
az önce haberi geldi..
maaşıma %32 zam gelmiş..eşime de 35 yapmışlar
sonunda hakkımızı verdiler..
kızımı bıraktığıma değecek artık..
hihoyyytdelikafadulden:teytey::teytey:
Sewil & Elif
Ben sekizbuçuk dokuz sularında başlıyorum homurdanmaya uyku saati yaklaşıyor, "hayır uyumıcaaaaam" diye başlıyor söylenmeye, duymuyormuş gibi yapıyorum.Bişey yiyorsa yada bişey izliyorsa bunu bitir sonra doğru yatağa diyorum, en geç dokuz buçuk gibi tv yi gizli gizli kapıyorum " neden kapadın anneeee açarmısın..!" diyo, -annecim ben kapamadım uyku saati geldiği için otomatik kapanıyor tv diyorum. " hadi gidelim odama" diyor babacığına iyi geceler öpücüğü verirken "sende uyu baba tamammı" diye tembihliyor, bütün ışıkları kapatıyorum gece lambası hariç, yatağın yolunu tutuyoruz.Çoğu kez babamın yanına gidicem , senin yatağına gidelim ,kucağına al beni,yanına gelicem diye bir sürü şey söylüyor ama taviz vermemeye çalışıyorum. Şimdilerde zehralarda gördüğünüz beyaz köpeğe alıştırmaya çalışıyorum, onunla yatsın diye oda yatakda ama ben olmadan olmuyor henüz, yatağın korkuluğundan saçımı okşuyor,minik denizi söyletiyor. Geçenki 10 dk bir kalkma mevzuları seyreldi ama tamamen yok olmadııı. Düzelecek inşallah öyle umut ediyorum.
Hadi Gözün Aydın Canım
insanın emeğinin karşılığını alması ne güzel dimi böle olunca performansıda yükseliyor daha verimli oluyor işyerine
bereketli olsun canım iyi günlerde iy yerlerde harcaman dileği ile çok sevindim :1hug:
tam tahmin ettiğin gibi canım süpeeeer çok sewindim allah bereket versin :)
benim cadıda saat 9 gibi yatıyor..... melesef beni istemiyor yanında babası nı istiyor
selam kzılarrrr
elifcim çok sevindim allah bereketini versin inşallah
benim cadıda saat 9 gibi yatıyor..... Melesef beni istemiyor yanında babası nı istiyor
bak tatlım baaak en güzeli al kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?