- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.061
bugun ogluşumun dogum gunu fakat hıç kımse hatırlamadı sagolun neyse facede görup kutlayan arkadaşlara tşk
bugun ogluşumun dogum gunu fakat hıç kımse hatırlamadı sagolun neyse facede görup kutlayan arkadaşlara tşk
kızlar daha önce apat. büyük dairelerden almak istediğimizden bahsetmiştim yaa..
eşimle durum değerlendirmesi yapıp ev sahibi kabul ederse bizim evle takas edip, farkı veririz diye düşündük..
bugün karşı komşuya kahveye gittim. karşı komşumuzlada ev sahibinin ikili ilişkileri daha iyi.. ben konuşurum, bir şekilde ikna etmeye çalışırım.. öyle tahmin ediyorumki kabul eder dedi..
nasıl mutlu oldum anlatamam. inş. olacak kızlar..
dualarınızı eksik etmeyin..
biz iyiyizzzz canımmmslm kızlarr umarım herkesler iyidir.
efenin doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara inşallah sağlıkla
avrupa yakasında evini ve gönlünü açan ben olayım kızlar:)))yalnız tarih olarak konuşalım bunu
ekinim iyi akşmalr balımmm
bak bi dahaki sefere allah kısmet ederse betülümdeyiz
inşalah sende orada olursun hayatımmmm
betülüm ortak bi gün kararlaştırız önümüzdeki ay için cnm opuyorumnanaktan
az önce haberi geldi..
maaşıma %32 zam gelmiş..eşime de 35 yapmışlar
sonunda hakkımızı verdiler..
kızımı bıraktığıma değecek artık..
hihoyyytdelikafadulden:teytey::teytey:
kızlar daha önce apat. büyük dairelerden almak istediğimizden bahsetmiştim yaa..
eşimle durum değerlendirmesi yapıp ev sahibi kabul ederse bizim evle takas edip, farkı veririz diye düşündük..
bugün karşı komşuya kahveye gittim. karşı komşumuzlada ev sahibinin ikili ilişkileri daha iyi.. ben konuşurum, bir şekilde ikna etmeye çalışırım.. öyle tahmin ediyorumki kabul eder dedi..
nasıl mutlu oldum anlatamam. inş. olacak kızlar..
dualarınızı eksik etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?