Bebeklerimiz ve Biz

:) Rica ederim canımcım , yaa sorma bende baktım az evvel hani bitmesin dediğimiz anlar vardırya işte onlardan birtaneside o gündü.Daha güzellerini yaşarız inşallah hep beraber.

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
rabbim hasta olan bebişlere, analarına, kuzularına, danalarınaaa şifa versin
bugün pek bi yerinde keyfim. aslında yorgunum, amma ne bilim keyfim yerinde
vücudumda birşeyler ters işliyor ama neden anlamadım :roflol:

Sibelcim ben faceden kutladım ama burdanda kutluyayım
efnin 2 yaşı seninde annelik yıldönümün kutlu olsun nice yıllara

kızlar daha önce apat. büyük dairelerden almak istediğimizden bahsetmiştim yaa..
eşimle durum değerlendirmesi yapıp ev sahibi kabul ederse bizim evle takas edip, farkı veririz diye düşündük..
bugün karşı komşuya kahveye gittim. karşı komşumuzlada ev sahibinin ikili ilişkileri daha iyi.. ben konuşurum, bir şekilde ikna etmeye çalışırım.. öyle tahmin ediyorumki kabul eder dedi..
nasıl mutlu oldum anlatamam. inş. olacak kızlar..
dualarınızı eksik etmeyin..

Ooooo süper zeynepcim çok sevindim adına, allah işinizi rast getirsin. Dualarım sizinle.
Takası kabul etmezse bile satarsınız evi ha takas ha satış,???

inş. canım yaaa herşey istdiğin gibi olur

allah olmayan herkese nasip etsin

dualarım seninle zeynepcim:Saruboceq:

çorap konusunda bende muzdaribim..
kısa çorap durmuyor ayağında.. bazen etek altına kilotlu çorap giydiriyorum. onu bile çekiştiriyor..
kışın işimiz var dediğiniz gib..

uyku tulumunu ben geçen kış kullandım. çok memnun kaldım.. bu yıl wc yüzünden kullanabilirmiyim kararsızım...

zeybennnep hoşgeldin teşekkür ederim canım bende çok sevindim valla
ama sizin ev işine de ben çok sevindim..
süper olmur kabul ederse inaşllah eder de sende rahatlarsın güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Ooooo süper zeynepcim çok sevindim adına, allah işinizi rast getirsin. Dualarım sizinle.
Takası kabul etmezse bile satarsınız evi ha takas ha satış,???

inş. canım yaaa herşey istdiğin gibi olur

allah olmayan herkese nasip etsin

dualarım seninle zeynepcim:Saruboceq:

Allah razı olsun kızlar..
Yelizcim zaten imdilik satmayı düşünmüyor. burdaki evin getirisi. kadının cep harçlığı.. (kocası ona vermiş) bizde illa bir gelir istiyorsa bizim evinde getirisi olur diye düşünüdük..
şimdilik tek sıkıntı, takas olursa bizim ev değeriyle gitmeyebilir..
bugün eşim emlakçı akrabayı aradı. bizim eve 55-60 değer biçti. büyük evlerde 80 gibi..
ama takas olursa bizim ev büyük evin yarısı olduğundan 40 milyar fark isteyebilir şeklinde konuştu karşı komşu... bakalım kabul edecekmi.. dualarınızı eksik etmeyin kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…