Bebeklerimiz ve Biz

bugün arkadaşlarla avm de yemek kahve ve mağaza gezme terapisi yaptık.drn ve 5 ay büyük duru hanımı top havuzunun da dahil olduğu oyun parkına bıraktık 1 buçuk saate yakın.drn'in ilk tecrübesi idi. Ve çok eğlendi. Çıkmak istemedi. Benim de hoşuna gitti tabi. Geç kalmışız bile dedim. Ve hemen abonmanlık aldım.
Böyle bir gün geçti . Maç var şu an bursada:)trafik kötüydü gündüz de,

Son düzenleyen: Moderatör:
Elif evet canım Barışın annesi , diğeri zaten ızmir de, kıyamadım bir gece yolladım. Şimdi hep istiyor.
Ama artık taviz yok, zapdetmek çok zor bir inat ettiğinde benden başka kimse caydıramıyor. Sen sen ol bu yolda ilerle yoksa benim gibi zorlanırsın.

Sıradaki toplantı Betülcümde toplantı demek,ne güzeeel :)

Arkadaşlar iyi geceler.Bir sorum olacak yardım eder misiniz?2.5 aylık bebeğim var.1.5 aylıkken yalancı emziğe başladım.Ama endişeliyim yalancı emzik zararlı mıdır?Bugün vermedim tok olduğu halde elini emmeye başladı. Elini emmesi yerine yalancı emzik emmesi daha doğru değil mi? Yani kısacası kafam çok karıştı yardım eder msniz tecrübelerinizle.Teşekkürler şimdiden.

bizım kızda kayu fanatiği.birde biz ne yazıkki bilg. a da yükledik kriz zamanlarında da ordan izliyor.ama güzel çizgifilm bende onla izliyorum:))

iyidir cnm uğraşıyoruz işte.bu gece çok direndi zeyno uyumamak için anne uyumayacağım dio birde sıpa.:)
efsun merhaba.Allah bağışlasın bebeğini.bende verdim emzik ki maalesef hala kullanıyor , genelde drlar kullanmayın dio ama rahat bi olay.birde emme güdüsünü bastırıyor dediğin gibi parmağını emmesinden daha iyidir sanırım

:)bizde gece bahçesini beraber izliyoruz
Merhaba efsun,yalancı emzigin bir zararı yoktür heralde, sadece bıraktırırken zor olabilir .güle güle büyüt bebeğini

Rica ederim tenzile,iyi seyirler...

Efsun benim kızım yaklaşık 1,5 yaşına kadar yalancı emzik emdi.Ben bir sakıncasını görmedim başka sebepden ağzında oluşan aft vesilesiyle unutturdum.Ama senin kızın daha küçük vermesen daha iyi olur diye düşünüyorum. Sonuçda bağımlılık yapıyor. Allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah.
Sewgiler.

Teşekkür edrm canım senin evladını da Allah bağışlasın.ınan ki ne yapacağımı şaşırdım.1 ay önce gazi sağlam çocuk polikliniğine aşıya gittim. ve emziğe başladığımı belirttim dr a. bir sorun olmaz dedi. Bugün karma aşıları için gittim başka bir dr sakın verme dedi. Bu durumda ne yapacağını şaşırıyor insan

ıyi diyelim iyi olsun, öksürük başgösterdi bu gece umarım nöbethali gelmez Aksilik şurupda yok... .

Siz nasılsınız (akşamdan beri) görüşmeyeli :) Zeynepin gözü daha iyidir inşallah.

ne yazıkki drlar herkonuda görüş ayrılıkları yaşıyorlar bunda da yaşamaları normal geliyor artık.kime inanacağımız şaşırıyoruz artık.

Her konuda olduğu gibi bu konudada uzmanlar bölünüyor, sen kendi durumuna göre haraket et bence, Her anne kendi çocuğunun uzmanıdır.

İyi diyelim iyi olsun, öksürük başgösterdi bu gece umarım nöbethali gelmez Aksilik şurupda yok... .

Siz nasılsınız (akşamdan beri) görüşmeyeli :) Zeynepin gözü daha iyidir inşallah.

hadi ya üzüldüm inşallah ilerlemeden atlatırsınız canım.
zeyno iyi çok şükür ,gözüde aynı gibi akşamları gözüne sıcak pansuman yapmaya devam ediyoruz birsüre daha devam edeceğim bakalım.off yapmam gereken işler var evde elim kalkmıyor yine

he aynı anda aynı şeyi yazmışız:)))dediğin gibi bir noktadan sonra iş kendi duyularına kalıyor kendin karar vermek durumunda kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…