Bebeklerimiz ve Biz

Yok yok ilerlemez Allah'ın izniyle...
Hımm anladım canım, devam o halde pansumana, amann bırak bu saatten sonra ne işi allasen iki lafı belini kırıyoruz şurda gündüzde yoksun, az daha otur birazdan yatarız :)

seni mi kırcam şekerim,oturdum gitti:)) sorma ya ben tam geliyorum oturuyorum netin başına sizlerin mesai bitmiş oluyor ve çıkmış oluyorsunuz,konuşamıyoruz.bitse artık şu eğitim sıkıldım valla

efsun bizde çektirdik canım
Evet yeliz kalmalı olarak yani 1 saat bensiz ilk kez kaldı orda.sanırım okul hayatımız da bizim çok rahat olacak allahın izni ile öyle hissettim

ınşallah tenzile,senin kızın üzmez seni.
Kuzulardaki bu okul aşkı hep devam eder inşallah. Bursa grubu azınlık olduğu için sizleri istanbuldaki buluşmalara bekliyoruz,biz ağırlayalım bursalı annelerimizi... :)

Rica ederim canımcım ne demek.

efenin doğum günü kutlu olsun sibel
sen girip yazmazsan bilemeyizki doğum günü olduğunuCADIARZU
kaç günde bir girip 1 mesaj yazıp çıkıyosun
bizde ne olmuş bakmıyosun bileakannehir
Zehracım malesefki 25 gundur pc miz yok efe laptpun uzerine çıkıp zıplamış ekran oldugu gıbı kırık ayrıca ben tlf dan girip yazıp çıkıyorum bu ay faturama çok işledigi için sık girip yazamıyorum bıde tlfdan çok zor oluyor

Ayrıca buluşmalarınızdan haberım var kaç defada msj attım sanırım gözden kaçtı

Herkese tskurler kızlar

Günaydınnn

gece sohbet koyu olmuş maşallah

birdahaki buluşma betülümde sanırsam ama kızlar benim çalışmadığım haftaya denk getirlerim biliyorsunuz benim cumartesi dönüşümlü gidiyorum arada kaynatmayın beni hemi:)

efsun bebişini güle güle büyüt vallahi emziğin ben faydasını gördüm sayılır benim kuzu önce tutmadı ama sonradan aldı 9 aya akadar emip kendisi bıraktı kalça çıkıklığı 1 aylıkken yapılıyor diye biliyorum ama ben yaptırmadım muayenelerde sorun çıkmayınca

zehracım sanada merhaba misafirlen vardı galiba dün pek girmedin yoğun hatun seniii

sevlim sen nasılsın kuzu nasıl ssk işlerini hallettinmi

Yelizcim sizdede öksürük olayı var galiba geçmiş olsun inş. ilerlemeden atlatır denom

bizde sabah öksürükle uyandık üstünü örtmemenin cezası çıkmaya başlıyor galiba tek tek atmaya başladı dün geceden beri sabah anneme verdim ilacını dilek versin diyeee

bu arada dilek geçen hafta doktora gitti karınındaki ağrıdan ve şişlikten dolayı doktor hamilelik testi istedi kan aldırdı sonucu bugün vericekler çok heyecanlıyım acaba halamı oluyorummm merak ediyorum bakalım hayırlısı olsun

Son düzenleme:
efenin doğum günü kutlu olsun sibel
sen girip yazmazsan bilemeyizki doğum günü olduğunu
kaç günde bir girip 1 mesaj yazıp çıkıyosun
bizde ne olmuş bakmıyosun bile/B]

alkisalkisalkis
alkisalkisalkis

ohhh yarasın afiyet bal şker olsun cnm...
aleyküm selam..bende salihe iletteim selamlarınızı..
çokkk öpüyorum yanaklarındannnn

Hadi gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi.
Rabbim hayırlısı ile hayarcamayı nasip eder inşallah...

saol canımın içi çokkk teşekkür ederim....

Elif hadi gözün aydın, 32 çok iyi rakam , hele bu kriz de. Güle güle harcamayı nasip etsin rabbim.

evet geçen sene 15 i zor yaptıkları için çok yaptılar bu sene...
amin teşekkürlerrr

evet canım tam tahmin ettiğim gibi..
sen ona kıyamadın ama o sana kıyıyor değil mi?
taviz verme aman...
zamanla eminim unutacaktır...

kadiscim hakkınızda hayırlısı olsun canım...
biliyorum gebvelik istenen bişey mi ama allah gönlünüze göre versin cnm inşallahhh

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn...
akşam biraz alışveriş yaptık kaynanamlarla dışarda yemek yedik...
sonra eve geldik..
saat 21,00 de ruzeyi uyutma girişimim başarıyla son buldu..
umarım devam eder böyle...
maşallah deyin nolur...

kadiscim hakkınızda hayırlısı olsun canım...
biliyorum gebvelik istenen bişey mi ama allah gönlünüze göre versin cnm inşallahhh

sağol canım bizim beklediğimiz bişey değil ama kısmette varsa diyecek bişey yok aslında düşünmüyorlardı çocuk ama belki kazayla kalmış olabilir

günaydın kızlarrr

güzel birgün diliyorum hepinizee

kadiscim hadi hayırlısı olsun canım

amin canım bizde bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun tabiki:Saruboceq:

ama ben istiyorum vallahi hala olmayı :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…