Bebeklerimiz ve Biz

evet az kaldı valla, heyecan dorukta
anlatırım sibelcim hiç merak etme sen
cesaretini toplarsan belki sende yaptırırsın yerimseniben
resimlerden gördüğüm kadarıyla seninde burnunun estetiğe ihtiyacı var sanki birazCADIARZU

ıyı akşamlar cnm sagol valla boşlukları çok aranıyor uzak şehırdeyız evımıze bırı geldımı bayram edıyoruz.bızde 7 kasım ızmıre gitcez fakat domuz gribınden çok korkkuyorum en zoruda babamı o şekılde görmeye henuz hazır degılım napıcam bılmıyorum

ooh mamalar götürülüyor bi yandan afiyet bal şeker olsun

zehroşum walla kocaman tebrikler cesaretinden dolayi,hayirlisi ile atlatirsin insallah

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm, nice aşkla sevgiyle dolu mutlu yıllara
amin cnm inşallah
bende k k daki estetik topiklerini okuya okuya cesaretlendim aslına bakarsanız
hep isterdim küçük ve güzel bi burnuşum olsun , allahın gücüne gitmez inşallah rabbim affetsin:Saruboceq:

kız kıza ne güzel eğlenmişsiniz
nerden buldunuz birbirinizi 7 kız, liseden falanmı arkadaştınız yoksa, felekten bir gece çalmışsınız:sm_cool:

zehracım ev uzak olmasaydı getiri verirdim vallahii inş. betüllerin buluşmasında yaparım ozaman yeriz hep beraber

sevilim iyi geceler irem nasıl daha iyimi canım

yelizcim daha iyi olmanıza sevindim canım rica ederim dostluklar ne zaman için bugünlerde arayıp sormassak :)

tenzile evlilik yıldönümüm kutlu olsun nice yıllara

sibel sanada merhaba demek yolculadın misafirlerini hadi sıra sende izmir yolu gözüküyor galiba
baban içinde tekrar geçmiş olsun

tenny anacım istanbuldan geldin gecelere aktın bugünde evlilik yıldönümünüz hadi bakayım kocanın dizinin dibine...açın şöyle en kırmızısından :)

inşallah kadişim, senin elinden yeriz bi güzel kurabiyelerimizi , miss gibi de olmuştu zatii elmalı kurabiyennnn:1hug:

belki bende tam anlamıyla iyileşirsem, sarma yaparım size, yeriz bi güzell betüşlerdecokacimcoook

amin canim ,
herkesi allah aşktan sewgiden mahrum etmesin

yok cnm lise felan degil,bu grup eşimin cocukluk arkadaslarinin esleri,sık sık biraraya geliyoruz ama genelde cocuklara hatunlar bakarken erkekler mac seyreder ya da bir yere giderler,kizlarinda canina tak etmiş,isyan bayragini cektiler gecen hafta...bu hafta yaptik organizasyonu,cok guzeldi walla...yalniz birinin kocasi ariza cikardi malesefcok kizmiş 4 te döndü diye
ama yapacak bi sey yoktu nerdeyse 1 e geliyordu fettah ciktiginda.2 saat eglendik oynadik,son 1 saat hesap- kahwe we ewe donuş şeklinde gecti:)

tenny anacım istanbuldan geldin gecelere aktın bugünde evlilik yıldönümünüz hadi bakayım kocanın dizinin dibine...açın şöyle en kırmızısından :)

:)agzından bal damliyo
aksama dogru disarda ufak bi kutlama yaptik 3 umuz
sonra kocacim maça akti:)malum derbi ....
gelmedi daha,gelsin bi acalim biseyler tabi:))))))))))))))))))))))))))))kırmızı olur beyaz olur bkarıs

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi geceler kızlarr
teşekkür ederim güzel sohbetiniz için de ayrıca , öpüldünüz, kuzulara ve kendinize iyi bakın, allaha emanet olun

akşam akşam çok güldürdünüz beni,allahda sizi güldürsün emii :) Burdanda iyi geceler herkesee,öpüldünüz.......

zehracım evet benımde ihtiyacım var ama korkuyorum gecen sene efe kırmıştı benım burnumu 3 ay nefes alırken burnum çok sızlamıştı şimdi geçtı egrılık degılde kemık çıkıntısı var bende

iyi geceler kızlar..kayınvalidemler gitmediler daha..yemek bulaşık akşam oluyor valla.yorgun bi haldeyim.nete bile giremez oldum.kendileri yetmiyor gibi bide eşini dostunu akşam çaya çağırıyorlar..ortalama 50 yaş üstü insanlar ve ben çok keyifli vakit geçiriyoruz..

ilk gunaydın benden olsun
Tlfondan baglandıgım ıçın dun koptum bıdahada baglanamadım kusura bakmayın.
Kadıscım sanada meraba bakalım bu hafta bıletımı alıcaz esımle emınomkı babam gelme desede benı 4 gözle beklıyordur

Günaydınlarrrr
güzel bir hafta diliyorum herkese

merhaba sibelcim beklemezlermi hep öle anne babalar çocuğun var gelme okadar yolu diye düşünürler ama gittiğinde yüzünde gülleri açar hepsinin git canım uçakla efeylede sorun olmuyor görür gelirsin babacığını aklında kalmaz

kızlar bu arada 24 ekımde benım dogum gunumdu esım çok guzel suprızler hazırlamış bırkere daha benı şaşırttı romantık erkegım.

evet cnm gıdıcem bakalım ben 7 sı dıyorum esım erken 20 sınde gıt 29 da gel dıyor gıtmışkende fazla kalayım degsın dıyorum ama bakıcaz
Artık ınanırmısın uçak bıle yoruyor bızı ın bın ın bın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…