- Konu Sahibi DreamLover
-
- #30.581
ben onlinenım ama arada kocada giriyor o ekip biçiyor bacım benim tarlayı :))))))))))
anladım Zehracım; dualarım seninle cnmm..
bu arada çarşamba günü evlilik yıldönümümüz.
k.walideciğim inş. akıl ederde gider biryerlere:))
saol canım .ay sorma bezliyken daha kolaydı gerçekten şimdiGeçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşey çıkmaz... Belki ufak bir üşütmedir. Zaten ihtahap falan olsa ateş yapardı. Başında fark edip götürmen iyi olmuş.
Sorma o çiz olayı bir felaket. Altı bezliyken almak daha kolay oluyor. Ama böyle söylediklerinde korkup inada bindiriyorlar. Geçen İremi hastaneye götürdüğümüzde bir kadın 5 yaşlarında kızına yaptırmaya çalışıyordu. Tam 3 saatdir burdayız damla yapmadı. 1 saat içinde tahlile girmesi gerektiği için evi uzak olduğundan götüremiyormuşta resmen ağlayacaktı kadıncağız...
Esmer şeker nasıl? Göz dr. götürdünüz mü?
saol bebeğümmm.inşallah temiz çıkarrrrrTekrar selammm
sibelcim sağol yezda iyi işte bşr mızmız bir güzel gidiyoz işte
tabviki gittiğinne göre kalmana değsin ya ona yol git 3-5 gün kal gel değmiyor yorulduğuna bu arada ben faceden kutlamıştım doğum gününü ama burdanda kutlayayım birdaha nice yıllara nice yaşlara
zehracım anlamazlarmı bizim aklımızda hertürlü şey var çocuklar öle değil sırf sevgi ve ilgi düşünüyorlar kuzularımızın maşallahı var dinleyince öle bir anlıyorlarki zeynepte senin sölediklerini anlamışki sabah ağlamış kuzucum kıyamam kuzuma sırma saçlım benim ooo rüyanlara hayırlara vesile olsun canım çok düşünerek yatıyorsun bilinç altında kalmıştır belki öle şeyler düşünme kötü şeyler getirme aklına sakın herşey güzel olcak canımcım ev işlerinde kolay gelsin dualarımız tabiki sneinle olcak
elifim seninde hafta sonun güzel geçmiş misafir ağırlamakla ihale işleri var yoğunsun kolaylıklar canım
nimocum nilimin şimdide kulağımı ağrıyor geçmiş olsun kıyamam yavruma ya toplanamadı bir türlü
topladım kıss ekecem şimdi hehe çok zevkli dimi kısss
sevilim sen nasılsın canımcım ireminde dah iyi olmasına sevindim
yelizcim uğramadı daha yoğun galiba
ekinim sizede geçmiş olsun canımcım inş. tahliller temiz çıkar allahın izniyle
atladığım varsa affola
arada kaçırı canım o kadardan bişi olmaz ama naz bugünlerde günde 10 sefer kaçırıyorduekinim inşallah temiz çıkar nazımızın tahlil sonuçları
zeynepte kaçırdı geçen gün hemde aynı gün 2 kere
yoksa dedim başa mı dönüyoruz
şimdi ben yokken bakalım ne yapıcak çiş meselelerini, inşallah kaçırmaz sağa solaa
bu arada barçman ablam aradı biraz önce
beni msn de göremediği için merak ettim, çok moral verdi bana telefonda sağolsun
sizler gibi arkadaşlarım dostlarım olduğu için kendimi çok şanslı hisstetim
iyiki varsın k k :enbuyukkk:
bak sen zilliye pskolojik olarak çişleri gelmiyor o andahe yaa o çişi yaptırmak ne zor oluyo beee
bizimki inat akşama kadar yapmadı tahlil istendiği gün tuttu zilli, bende nerdeyse ağlayacak moda girmiştim vallahi 4 saatt mi ne uğraşmıştım sonunda pes etmiştim
inşalla önemli bişey değildir ekinnazcım
ay nasıl midem bulanıyor bugün , başım falan dönüyoo
şekerim düştü herhaldee
selamlar canlar..
herkeze keyifli bir hafta diliyorum...
Ekincim geçmiş olsun canım Naz'a. inş temiz çıkar sonuçlar.. acil şifalar..
Tenzile anlattığına göre eğlencenin dibine vurmuşunuz.. ne güzel..
bu arada evlilik yıldönümünüzmüş. kutlarım cnm.. Allah ömür böyu mutlu birliktelik nasip etsin..
Zehroşum demek yarın hayırlısıyla arzuladığın buruna kavuşacaksın cnm..Bende kutluyorum cesaretinden dolayı.. Rüyanda hayır olsun cnm.. muck. bu arada çocuklara kim bakacak cnm.
Nimocan Nile de çok geçmiş olsun acil şifalar..
vee diğer arkadaşlar hepiciğine kocaman öpücükler..
aa kızlar hani domuz gribinden ölen ankaradaki kişi ankara sanatoryum hastanesindenmiş.şimdi öğrendim..benim evim hastaneye çok yakın..daha 2 önce ordaydık hasta ziyaretindeydik..berfeyi içeri almadıkları için bahçede dolanmıştık..çok şaşırdım.
kızlar bu domuz gribi aşısı ne düşünüyorsunuz..her kafadan bi ses çıkıyor..yaptırmalıyımız aşı.siz ne düşünüyorsunuz bebişlere yaptırcakmısınız.ben karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?