Bebeklerimiz ve Biz

insan çok duygusal oluyor amelıyata girerken ama sen hıç stres yapma çok duşunme bıle yarın su gıbı akıp gecıcek bak gör cnm

kızlar aklıma geldıde bı sıze sorayım dedım dunden berı cnm tırtıl kurabıyeden çekıyor kalıbını aldım yapıcam yapanınız varmı nasıl oluyor denedıgınız tarıf varsa verebılırmısınız

sibelcim vereyim sana tarifini

TIRTIL KURABıYE
Malzemeler

Yarım paket margarin(oda sıcaklığında yumuşamış)
1 çay bardağı sıvı yağ
2 çay bardağı şeker
2 adet yumurta
1 adet kabartma tozu
1 adet vanilya
Alabildiği kadar un

Hazırlanışı

Malzemeleri karıştırarak yumuşak kıvamda ancak ele yapışmayacak şekilde bir hamur oluşturun. Daha sonra tepsiye yaratıcılığınıza bağlı olarak tırtıl kurabiye kalıbı ile kurabiyelerinizi şekillendirin

Son düzenleme:
hu huuuuu millet nerdesiniz:umursamaz:
zeynebi banyo ettirip uyuttum, komşuya bıraktım bankaya gidip geldim ama sıra bi felaketti, çekemedim parayıda artık eşim halletsin bi şekilde ben ona çekince veririm paramı ne yapıyım bide buna mı üzüleyim şimdi demi ama kızlarakannehir

selamlar canlar..
herkeze keyifli bir hafta diliyorum...

Ekincim geçmiş olsun canım Naz'a. inş temiz çıkar sonuçlar.. acil şifalar..

Tenzile anlattığına göre eğlencenin dibine vurmuşunuz.. ne güzel..
bu arada evlilik yıldönümünüzmüş. kutlarım cnm.. Allah ömür böyu mutlu birliktelik nasip etsin..

Zehroşum demek yarın hayırlısıyla arzuladığın buruna kavuşacaksın cnm..Bende kutluyorum cesaretinden dolayı.. Rüyanda hayır olsun cnm.. muck. bu arada çocuklara kim bakacak cnm.

Nimocan Nile de çok geçmiş olsun acil şifalar..
vee diğer arkadaşlar hepiciğine kocaman öpücükler..

zeynepcim, kardeşimin eşi ve eşim dönüşümlü olarak bakıcaklar cnmm
saol cnm güzel dileklerin için, inşallah istediğim gibi olur herşey
lütfen dualarınızı esirgemeyin benden

anladım Zehracım; dualarım seninle cnmm..

bu arada çarşamba günü evlilik yıldönümümüz.
k.walideciğim inş. akıl ederde gider biryerlere:))

zehracım valla cesaretin için tebrik ederim seni..benim burun yapım düzgün ama solunum problemim var benimde ameliyat olmam lazım bi türlü cesaret edemedim..

anladım Zehracım; dualarım seninle cnmm..

bu arada çarşamba günü evlilik yıldönümümüz.
k.walideciğim inş. akıl ederde gider biryerlere:))

evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım.inşallah giderler bi yere ama eskilerde o anlayış pek olmuyor..benim kayınvalidemgilde evlilik yıldönümümün olduğu gün buraya gelceklermiş eşim demiş haftaya gelin planlarımız var diye..nasıl dediyse:))

aa kızlar hani domuz gribinden ölen ankaradaki kişi ankara sanatoryum hastanesindenmiş.şimdi öğrendim..benim evim hastaneye çok yakın..daha 2 önce ordaydık hasta ziyaretindeydik..berfeyi içeri almadıkları için bahçede dolanmıştık..çok şaşırdım.

kızlar bu domuz gribi aşısı ne düşünüyorsunuz..her kafadan bi ses çıkıyor..yaptırmalıyımız aşı.siz ne düşünüyorsunuz bebişlere yaptırcakmısınız.ben karar veremedim.

saol canım .ay sorma bezliyken daha kolaydı gerçekten şimdi
bende eve geldim evde zar zor yaptırdım su içirdim meyve suyu öylelikle yaptı
ezgi iyi canım göz dr henüz götüremedim buranın dr izinliymiş haftaya gidicem inşallah

saol bebeğümmm.inşallah temiz çıkarrrrr
arada kaçırı canım o kadardan bişi olmaz ama naz bugünlerde günde 10 sefer kaçırıyordu
azar azar tutamıyor sanırsam anne kızma özür dilerim bidaha işemiycem diyor yavrum
biliyorumki isteyerek yapmıyor aniden geliyor çişi
canım ya ne kadar düşünceli barçman abla ne zaman bitiyor cezası
tabi yanında olucaz canım biz bir aileyiz burda dualarımız hep seninle

bak sen zilliye pskolojik olarak çişleri gelmiyor o anda
büyük ihtimalle üşüttüğünü düşünüyorum inşallah öledir
hayırdır kız ne mide bulantısı

saol canım benimmm
ayrıca evlilik yıldönümün şimdiden kutlu olsun canım eşinle sevdiklerinele
nice mutlu senelere

kızlar bu domuz gribi aşısı ne düşünüyorsunuz..her kafadan bi ses çıkıyor..yaptırmalıyımız aşı.siz ne düşünüyorsunuz bebişlere yaptırcakmısınız.ben karar veremedim.

evet ya çokda gençmiş ölen.çocuklar hasta olmadığı sürece hastaneye kalabalık ortamlara götürmemek gerek bundan sonra
ne yapacağımızı şaşırdık bazısı yapılmalı diyor bazısı kesinlikle zaeaelı diyor
allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…