Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar...
haftanız güzel olsun inşallah..
bizim hafta sonumuz gezme ve misafir ağırlamayla yoğun geçti..
çok çok çok yoğunum..
30 unda ihale var..
nasıl yetişeceğimi bilmiyorum...

nimicim yaş gününü kutluyorum..
dilerim çok çok güzel yaşlar görürsün huzurla sağlıkla kuzucunla ailenle...

bende farketmiştim resimlerine bakarken, o yüzden dedim zaten
korkmamaya imkan yok haklısın tabi bende çok korkuyorum

seni anlıyorum cnm ama hayır dualarını alıyosundur inşallah mevcancım, allah kolaylık versin bacım

kızlar bu arada 24 ekımde benım dogum gunumdu esım çok guzel suprızler hazırlamış bırkere daha benı şaşırttı romantık erkegım.

doğum günün kutlu olsun cnm

kolay gelsin elifcim, yaparsın sen en güzel şekildeopuyorumnanaktan

günaydın demeden daldım bu arada
günaydınlar canlarım, yarın bu saatlerde benden dualarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorumm:Saruboceq:

dün gece sizle konuşuktan sonra zeynep uyandı , uyumak istemedi uzun süre, babamızda tv izliyodu bizde onun yanına geçtik
derken ben zeynebe anlayacağı şekilde 1 gün ayrı kalacağımızı anlatmaya çalıştım, eşimde anlamaz ki o daha çok küçük falan dedi, ama zeynebin anladığını ben anlamıştım
dün gece de zeyneple beraber yattık bizim oda da
gece emirde geldi korkuyorum diyerek
biz yatakta 4 kişi olduk anlıycağınız:bbo:
neyse ben kalktım emirin yatağına geçtim, orda uyudum derken sabah olmuş zeynep nasıl ağlıyo annem gittiiii, annemm gittii, annem yok abiii diyerek:gitme:
ağlamalarına uyandım hıçkırarak ağlıyodu akşam gideceğimi söylemiştim ya demek ki zihnine yerleştirmiş , sonuçta her sabah bensiz kalkıyo kendi yatağından ama ağlamıyodu

içim parçalanıyo onlarsız ne yapacağım bilmiyorumsenağlama
allah yardım etsin dayanma gücü versin:Saruboceq:
birde gece rüyamda karga falan gördüm ki kargayı hiç iyi yorumlamazlar
rabbim esirgesin tüm kötülüklerden:Saruboceq:

şimdide yarın için yemek yapıyorum bi yandan mutfağı topluyorum, emiri okula gönderince
zeynebi banyo ettirip uyutacağım ve karşı komşumdan zeyneple kalmasını rica edicem zeynep uyurken bankaya gidip paramı çekeyim

günaydın hatunlarrr
zehracım valla heyacanın benide sardııı
tenzilecim, mutluluklar dilerim bir ömür boyu
sibelcim doğumgünün kutlu olsun

nil sultan biraz daha iyi, nasıl ağrıyorsa kulağı yavrum dün kanatmış kulağını çekiştire çekiştire
sesleri bozuk, öksürüğü devam
bakalım kontrolünde ne dicek doktor

ben derseniz idare ederim işteee

canım hayırlısı olsun inşallah sorunsuz atlatınsın ameliyatını
dualarımız seninle canımm

kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum

bende sabah nazı dr götürdüm çok sık idrara çıkıyor tutamıyor altına kaçırıyor
çiş var diyor gidiyoz bişi yok
dr tahlil istedi ayy ne zormuş ya dakka başı çiş yapan çocuk yapmadı birtürlü 1 saat uğraştım
eve geldim evde yaptık hadi tekrar çişleri götür
idrar kültürüde istedi ilk defa duydum altını iyice sabunla temizle dedi sonra bir kaba ilk çişimi
diğer kaba kalanını yaptır dedi çocuk ne bilsin yap diyom şarrr hepsii bir kaba yaptı neyseyi sonunda ayrı ayrı yaptırabildim
çarşamba günü sonuçları alıcam

yavrum ya kıyamam kulak ağrısı çok kötüdür
çabucak düzelir inşallah yavrumm

zehra ve nimocum sagolun cnm
Nil melegede çok gecmış olsun kıyamam ya

doğum günün kutlu olsun canım nice senelere

Günaydın fıstıklar...
Herkese mutlu, huzurlu, en önemliside sağlıklı bir hafta diliyorum.
Biz daha iyiyiz çok şükür hafif bir balgamımız kaldı okadar...

Nimetçin kıyamam o kuzuya ben kolaymı ya kulak ağrısı hiç birşeye benzemez küçükken çok çekmiş biri olarak çok iyi bilirim.

Zehracım getirme aklına öyle kötü şeyler... Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.

Sibel doğum günün kutlu olsun. Eşinle oğlunla nice senelere...

Elifcim sanada kolay gelsin....

Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli birşey çıkmaz... Belki ufak bir üşütmedir. Zaten ihtahap falan olsa ateş yapardı. Başında fark edip götürmen iyi olmuş.

Sorma o çiz olayı bir felaket. Altı bezliyken almak daha kolay oluyor. Ama böyle söylediklerinde korkup inada bindiriyorlar. Geçen İremi hastaneye götürdüğümüzde bir kadın 5 yaşlarında kızına yaptırmaya çalışıyordu. Tam 3 saatdir burdayız damla yapmadı. 1 saat içinde tahlile girmesi gerektiği için evi uzak olduğundan götüremiyormuşta resmen ağlayacaktı kadıncağız...

Esmer şeker nasıl? Göz dr. götürdünüz mü?

Tekrar selammm

sibelcim sağol yezda iyi işte bşr mızmız bir güzel gidiyoz işte
tabviki gittiğinne göre kalmana değsin ya ona yol git 3-5 gün kal gel değmiyor yorulduğuna bu arada ben faceden kutlamıştım doğum gününü ama burdanda kutlayayım birdaha nice yıllara nice yaşlara

zehracım anlamazlarmı bizim aklımızda hertürlü şey var çocuklar öle değil sırf sevgi ve ilgi düşünüyorlar kuzularımızın maşallahı var dinleyince öle bir anlıyorlarki zeynepte senin sölediklerini anlamışki sabah ağlamış kuzucum kıyamam kuzuma sırma saçlım benim ooo rüyanlara hayırlara vesile olsun canım çok düşünerek yatıyorsun bilinç altında kalmıştır belki öle şeyler düşünme kötü şeyler getirme aklına sakın herşey güzel olcak canımcım ev işlerinde kolay gelsin dualarımız tabiki sneinle olcak

elifim seninde hafta sonun güzel geçmiş misafir ağırlamakla ihale işleri var yoğunsun kolaylıklar canım

nimocum nilimin şimdide kulağımı ağrıyor geçmiş olsun kıyamam yavruma ya toplanamadı bir türlü
topladım kıss ekecem şimdi hehe çok zevkli dimi kısss

sevilim sen nasılsın canımcım ireminde dah iyi olmasına sevindim

yelizcim uğramadı daha yoğun galiba

ekinim sizede geçmiş olsun canımcım inş. tahliller temiz çıkar allahın izniyle
atladığım varsa affola

ekinim inşallah temiz çıkar nazımızın tahlil sonuçları
zeynepte kaçırdı geçen gün hemde aynı gün 2 kere
yoksa dedim başa mı dönüyoruz
şimdi ben yokken bakalım ne yapıcak çiş meselelerini, inşallah kaçırmaz sağa solaa

bu arada barçman ablam aradı biraz önce
beni msn de göremediği için merak ettim, çok moral verdi bana telefonda sağolsun

sizler gibi arkadaşlarım dostlarım olduğu için kendimi çok şanslı hisstetim
iyiki varsın k k :enbuyukkk:

he yaa o çişi yaptırmak ne zor oluyo beee
bizimki inat akşama kadar yapmadı tahlil istendiği gün tuttu zilli, bende nerdeyse ağlayacak moda girmiştim vallahi 4 saatt mi ne uğraşmıştım sonunda pes etmiştim

inşalla önemli bişey değildir ekinnazcım
ay nasıl midem bulanıyor bugün , başım falan dönüyoo
şekerim düştü herhaldee

dünürcüm bşeycik olmayacak içini ferah tut bakeeeeeeeeeem
herşey çok gzüel olacak allahın izniyle

kadişcim benim koca ilgileniyor ekim dikim işleriyle, bakltım onu niye ektin bu nasıl tarla deyi bana fırça attı al be dedim al sen ek biç

sevilcim iyi olmanıza sevindim cnmm , desteğin için çok saol gülümmm

kadişim aynen dediğin gibi ne desek anlıyolar, her şeye akılları yetiyo artık
saol cnm güzel dileklerin için de inşallah dediğiniz gibi güzel olur herşey

21 kasımda sizlerle görüşmek benim için bi umut bi teselli şu anda
o günü düşünücem hep moral bulmak için:1hug:

inşallah cnm inşallah:Saruboceq:
bakalım bu gece nasıl geçecek
bugün ve gece başını sürekli şişircem artık benden bıkacaksınız, olsunda bitsin kurtulalım artık diyeceksiniz biliyorumm:kedi:
kendimi tutamıyorum sürekli ağlamak istiyorum ben yaaaa:gitme::gitme::gitme:

ee ben seni online görüyom nimocum ek biç vallaha sanalda olsa para kazanıyon :)

ne demek zehroşum herzaman yanındayım (yız) bugünler için olmalı arkadaşlar
allahın izniyle buda geçer inş. duygusallaşıyor dimi insan kıyamam yaa ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…