Bebeklerimiz ve Biz

ya anlamadım gitti.seda sayanı seyrediyorum şimdi.bi dünya tel.bağlantısı alıyor.hepsini çocuklarına domuz gribi teşhisi konmuş.ona rağmen eve yollamışlar ilaç verip.bizi bu kadar korkutup panik havası yaratıyorlar.ee bu insanları nasıl eve yollyorlar.domuz gribi olan kadının biride konuk şimdi..[/B][/B]

aaa zehracım nıye gırmıyomuşki

Domuz gribi aşısını ben vurdurmayı duşunmuyorum içinde civa varmış ayrıca y.dışında bır kız vurulmuş bu asıyı felç olmuş ayakları tutmuyormuş

zeharcım nasılsın cnm...
yarın büyük gün..
dualarım hep seninle canım benim...
rabbim her konuda yardımcın olsun...
herşey istediğin gibi olsun inşallahhh

ekinim mide bulantısı gözlükten bacım
ben lens kullanıyorum normalde
ama benim lensler göçtüde, gözlüklerimi taktım, sonradan kafa dank etti bende gözlük hep böyle yapıyor beni

slmlar güzeller.
yarın büyük gün sanırsam zehram heyecanla bekliyoruz.
sibelin doğumgününüymüş nice mutlu yıllara sibel
tenzile ve zeynebin evlilik yıldönümleri kutlu olsun Rabbim bir ömür mutlu etsin sizleri

Herkese iyi akşamlar paydosa 5 dk var hazırlanayım bende

zeynepin evlilik yıl dönümüymüş nice senelere canımcım
betülcüm sanada merhaba canım nasılsın eğitime devam galiba zeynep nasıll
herkesi öptüm gece seyansında görşmek üzere inş. esen kalın:)))

Günaydınlarrr

kimsecikler uğramamış gecedende bıraktığım yerde kalmış sayfa :)

zehram ameliyattadır şimdii canım arkadaşım inş. dilediğin gibi olur herşey en ağrısız en sızısız şekilde atlatırsın bitanem geçmişler olsun diyelim öpüldün

Günaydın güzel bir gün diliyorum kızlar dün yoğundum, akşamda k.walideme kurabiye yaptım , film getirmiş eşim vakit bulamadım girmeye anlıyacağınız.

Şimdi Zehranın Eşiyle konuştum, girmiş ameliyata. 2,5 saat sürermiş.

Nerdesiniz kızlar? kimsecikler yok.

Zehroş çıkmış 10,30 da operasyondan biraz ağrısı varmış hali ile. Kendisiyle konuşamadım narkozun etkisindeydi halen.

Son düzenleme:
merhabalar..
Yeliz' cim zehroşla tekrar görüştüğünde geçmiş olsun dileklerimi iletirmisin. öpüldün..

Evet bende aradım tuĞrul abı Çıktı..
Yenı ÇıkmıŞtı amelıyattan...
AkŞam Üzerı tekrar aramayı dÜŞÜnÜyorum bakalım..
ınŞallah kolaycacık atlatır

selammm kızlarrr

ya bende arıycamda kendine gelmesini bekliyorum zehramın şimdi arasamda konuşamam
akaşam ararım daha iyi narkoz etkisinden çıkmış olur

selammm kızlarrr

ya bende arıycamda kendine gelmesini bekliyorum zehramın şimdi arasamda konuşamam
akaşam ararım daha iyi narkoz etkisinden çıkmış olur

iyi diyeyim iyi olsun cnm...
çok yoğunum bi o kadar da çalışmama eğilimim var...
kk da sabah bozuktu herhalde giremedim...
sen nasılsın denom nasıl?
herşey yolunda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…