Bebeklerimiz ve Biz

sagolun canlarım allah ısteyen herkese nasp etsın
Bende normalde araba hıç ıstemıyorum ama esım çok ıstıyor kazanırsam alıcak aşkım bana arkadasla hırs ettık bızımkılerle ıddiaya gırdık
bu arada kocışimin bana bır suprızı vaemış bugun 4 gözle beklıyorum esımın

saolun kızlar
dr dan geldik
sonuç çektiğim tüm sıkıntılara değimiş gibi gözüküyo
yüzüme son derece uyumlu, doğal ve benden hiç bişey değiştirmemiş çok güzel bi burunnnnn
eşimde çok beğendi ki ilk önceleri çok karşıydı
dr umda o kadar iyi o kadar tatlı bi insan ki o kadar muhteşem bi dr seçmişim çok şanslıyım ben yaaaa
yaptırmak isteyen, düşünen herkese tavsiye edeceğim artık dr umu
şu an bantlar takılı burnuma 1 hafta b
kalıcaklarmış, darbelerden korumak için vs
ama bu haliyle bile çok güzel kızlar yaaaa

Vaaay demek böyle bile güzel diyorsun, tamemen iyileştiğinde dahada beğeneceğin kesin o halde :) güle güle kullan arkadaşım.:)

ben geldim kız daha uyumadı çıldırıcam valla o kadar huysuz ki bi yandan bilg.a müdahale ediyor
zehram çok sevindim beğenmene ne güzel ne mutlu :))
domuz gribinden ölen çocuk kayınpederin okulundan çıktı canım sıkıldı çok

evvet tatlım çğretmen haberlerde tesadüfen gördüm okulu napsam ya hergün görüşüyorlar muhteemelen okukda başkalarında da vardır hadi kayınpeder ayakta atlatır da ya taşırsa bizim kıza

Ooooov Aman Allah korusun cnm ya,aklına kötü şeyler getirme-de ne gibi bir önlem alabilirsin.? bir fikrin varmı?. Bakabilecek biri felan.

Nasılsın bu arada,perşembe vereceklermiş sonucunu..!

ıyi geceler bayanlarr nabersiniz bakalımm

bugün çok yoğundum mali müşavir vardı arada online olabildim hızla okuyup çıktım hepp ölesine işte :)

yapma ya betülcüm bu illet bir yayıldıki yaaa allah hepimizin kuzularını ve bizleri korusun yaaa tüm dünyayı diyelim daha doğrusu

sibelcim kursa tyazılmışsın hadi hayırlısı olsun

zehram çıkartmışsın alçıyı gönlüne göre olmuşsa ne güzell canım hadi bakalım bütün dünya senindir şimdi canım benim yaaa

kayınvalideye gel bizde bak diorm gelmiyor baktırabilcek kimsem yok bilemiyorum ne yapmalı
evvet canıım perşembe alıcam sonucu pek tipik bir enfeksiyona benzemiyor dedi merak ettim bende
ben şu kızı uyutmayı deneyeyim tekrar bırakmıyor yazayım

hadi hayırlısı olsun inş. doktorun dediği gibidir canım
nevar yani gelip baksa yabancı yermi evladının evi yaaa küçüçük çocuk bir süreliğine idare etse

git yatır canım saati şaşmasın kuzunun

ıyi geceler Kadiss,

Aaa neden gelmiyorki, mevzu çocuk..! Keyfinden çağırmıyorsun ya...

Alla alla neden öyle dedi dr acaba..! Meraklanma her zaman dediğim gibi, "iyi düşünelim, iyi olsunnn" :)

bende gidip banyo yapayım hava soğuk ama mecbur yıkancam artık

bu arada buluşmada konuşulmuş ben 21 olan hafta çalışmıyorum kızlarr ya bayram sonrası yapalım
öncesinde uymayanlar varr öle yapalımki kadro bozulmasın hepimiz olalım yineee

ıyi geceler Kadiss,

Aaa neden gelmiyorki, mevzu çocuk..! Keyfinden çağırmıyorsun ya...

Alla alla neden öyle dedi dr acaba..! Meraklanma her zaman dediğim gibi, "iyi düşünelim, iyi olsunnn" :)

iyi geceler canım nabersin deno nasıll bakalım bu arada öğlen yazdıklarını şöle bir okudum maşallah denoyaa yaa ne tatlı dilleri var kara gözlümün herzamanki gibi diyorumki

. oklu denoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…