Bebeklerimiz ve Biz

Teşekkür ederiz Kadis :)

ıyiyiz çok şükür Deno ile marketin altını üstüne getirdik :). Babamız biraz rahatsız grip'e yakalandı sanırım.Bütün ev haklını yoklamadan çıkmıyor mikrop..

uyuttum miniği geldim.bu gece bende kendimi biraz halsiz hisedince uzak durdum kızdan o da ondan mıdır nedir çok huysuzdu.zaten babası aldı diye çok geç geldiler pek ilgilenemedim kuzumla
valla yeliz inan bilmiyorum neden gelmemekle ısrar ediyor anlamadım geçici bir süre sonuçta.eşimle de tartıştık bu akşam buyüzden kuzum ondan da etkilendi çok.
bakalım perşembe görücez sabah alırım herhalde sonucu.dediğin gibi tatlım iyi düşünelim iyi olsun
kadisim sana da şimdiden sıhhatler olsun

bu arada buluşma tarihi konuşulmuş. şöyle bir durum var
benim eğitim 14 kasımda bitiyor 16 kasımda da sınavı var.baya içerikli ve sicilimi etkileyecek bir sınav.pazarları da dersaneye gitmem nedeni ile c.tesi ders çalışmak zorundayım.ya 21i haftası ya bayramsonrası müsaitim.21 i haftası olmaz derseniz
bayramdan sonraki ilk c.tesi toplanalım farketmez benim için siz gelin yeterki canım arkadaşlarım
tam kadro bekliyorum .bu arada elifiim semihacım ve ekinim sizleri de bekliyorum biliyorsunuz .eğer ben bayramdan sonra gelemem diyen varsa şimdi söylesin bir çare düşünelim:))

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar...........
akşam bi karnım ağrıdı bi karnım ağrıdı..
yatağın yolunu zor buldum...
ruzişle beraber yattık..
annecm bugün seninle ilgilenemedim,yarın telafi ederiz tamam mı dedim..
tamam anne dedi..sarıldık uyuduk...
ya bişi sorcam sizce babannesini benden çok seviyor olabilir mi????
çünkü her dediğini yapıyor kadın...

bu arada zehracım güle güle kullan burnunu çok sevindim beğenmenize..çektiklerine değdi..
topiğine de yazmıştım cnm bi resim eklersin artık

Günaydınlarrr güzel birgün olsun herkeslere

bu gece yezda ağladı durdu saat 03:00 05:00 uyamadım ayağımda salladım kucağımda gezdirdim
annecim biryerinmi ağrıyor sölemiyor oturuyorum kalkk diye bağırıyor .bi sıkıntısı vardı ama çözemedim
canii diye dolabı gösterip ağladıı herhalde elbiseler için ağladı en iyisi onları kaldırmak oradan elbise takıntısı başladı napıcam yaaa uykulu uykulu geziniyorum ortada ölecene

betüşüm ben ayın 21'inde çalışmıyorum evdeyim ondan sonraki hafta bayrama denk geliyor çalışma yok zaten hafta sonu bayram oluyor benim bu şekilde kızlarınki nasıl olucak bilmiyorum öle olsunki hepimiz olalım isterim ben

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum,

*Geçmiş olsun Elifcim cnm ayaklarını sıcak tut.
Bizim babanede bir dediğini iki etmiyor ama yinede anneci kuzum.Ben yanındaysam kimseyi tanımaz yani.

*Kibela24 Çok geçmiş olsun acil şifalar.

geçmiş olsun kibela acil şifalarr

elifim günaydın geçmiş olsun hayırıdır niye ağrıdıki soğukmu aldın acepp ohh kuzuşunla uyumuşsun ağrı falan kalmamıştır.

yaa seviyordur ama anne sevgisi ve düşkünlüğü başka babaanne daha farklıdır illaki ben senden çok sevdiğini sanmıyorum

Canım şimdiden başarılar Allah zihin açıklığı versin.

Ben dünde söylediğim gibi bayram sonrası olması taraftarıyım ama yinede siz bilirsiniz. Çünkü son haftasonu (21 i) telaş olucak.Sadece benim için programın bozulmasını istemiyorum. Sen karar ver ev sahibi olarak.

hoşgeldin yelizim...
hoşgeldin kadiscim...
ne si vardı ki yezdanın...
bencede sen en iyisi elbiseleri kaldır...
bizde sadece çorap takıntısı var..hiç giymek istemiyor allahtan elbise yok henüz...
inşallah bu gece deliksiz bi uyku çekersin canım..
benim karnım muhtemelen üşütmekten ağrıyor..
yaz kış çekerim bu derdi ben...

yelizim marketi talan etmişsiniz...afiyetle yiyin canım..
bizde bu akşam kaynanamların alışverişni halledeceğiz...

ya ruzede anneye çok düşkün..salih hep der seni görünce gözlerinin içi gülüyor diye...
kaynanamlarda ben bişeye izin vermezsem yere yatıp ağlmaya başlıyor..
içeri git orda ağla diyorum..
gidiyor ama babanne gel diye bağırıyor..o da koşa koşa gidiyor...benim otorite sıfır..
haliyle çocuk bana gelmiyo..
kaynana dört köşe

Saol canım teşekkürler...
Bak bizde o yok işte Elif, benim yanımda kimse dediğimin üstüne laf edemez, halası bile yeliz gidiyim vereyim gibi mudahale etmek ister, Hayır.!. Sen eminim konuşmuşsundur onunda kötü niyeti yoktur şüphesiz ama ruzeye iyilik yapayım derken sana kötülük yapıyor. Bence tekrar tekrar tavrını koy. Karışmamaları gerektiği söyle.

öle yapıcam zaten yoksa bu elbise aşkı biymeyecek benim cadının çorap takıntısı hep var zaten oda ayrı birşey hepimizin kuzualrında varrr malesef

ee bizdede aynı benim izin vermediğim şeye ağladığında anneanneye ve dedeye gidiyor onlarr yapıyor diyorum yapmayn yüz buluyor biryeri yumuşak gördünmü şımarıyor ozaman benim dediğimi dinlemiyor söylüyorum ama hiççç ama evde babasıylayken izin vermiyorsa bende destekliyorum babayı yada o beni

işin kötüsü ben kızınca babaya şikayet ediyor baba kızınca bana şikayet ediyor cimcimeee birde dün ağlama numarası başladı birşey istiyor olmaz diyince elini yüzüne kapatıp ağlıyor numarsı yapıyor başınıda kanepeye bırakıyor cimcime ağlıyo diyorrrsırnaşık şey

Benı tınlayan kımkı...
GeÇenlerde yıne aynı konu vardı sofrada..
KÜÇÜk gÖrÜmcemde kızdı...hepımız el bırlıĞı etmıŞ gıbı annemle konuŞuyorduk...
Bana cevap olarak
"ne yapayım dayanamıyorum.ben herkesden Çok sevıyorum ÇÜnkÜ onu" dedı..
Bende bozuldum kalktım sofradan..
Ne denırkı bu ınsana artık...

Neyse boŞverın..
Bu da geÇecek elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…