- Konu Sahibi DreamLover
-
- #5.041
merhaba kızlar, harala gürele günler geçiyor bu aralar daha da hızlı. Eee nasılsınız bakalım, bu aralar kimseleri göremez oldum. Ben yavaş yavaş bayram temizliği gibi birşeyler yapıyorum, kızımın bayramlığını aldım yarın papalarını bakmaya gideceğiz, ilk bayramımız. Geçen sene karnımdaydı bu sene kucağımda kuzum ne güzel.
Tatar doğum günün kutlu olsun, çoluğun çocuğunla nice sağlıklı yaşlar diliyorum
Ali'nin annesi sende hoşgeldin tekrar, keyifler nasıl
herkese günaydın, dün yine tüm günümüz hastanede geçti ardanın hırıltısı devam ediyordu, tekrardan gittik, dr bu sefer penisilin iğne yağtı, hemşireler test yapmadan iğneyi vurmak istediler, ben de bunu kabul etmedim, oğlum deneme tahtası mı yani, ya alerjik bir reaksiyon olursa, sorumluluğu da üstlenmiyorlar, ben de yaptırmak istemiyorum dedim ve çıktım, antibiyotik tedavisine devam ediyoruz
berkan da ishal olmuştu, onu da muayene etti dr, öksürüğü devam ediyordu, ona da antibiyotik, bir sürü ilaç verdi, eve geldik kualağım ağrıyor demeye başladı, eşim masaj yaparak uyuttu, çok şükür bu sabah daha iyiydi uyandığında
günlerim böyle hastalıklarla geçiyor,evin heryeri ilaç, allah beterinden korusun ama çok zormuş ya
sanada günaydın tatlım denizimin yaptıklarını okumak içime huzur neşe verdi ,ne güzel duygu değilmi ,benim 3. olduğu halde ağzın içine bakıyorduk ne zaman dillenip bişeyler söyleyecek diye ,4 gündür ,başladı,ede,ede dede,abi ,diyor anlayacağın benim kız ,abici olacak,arada ,anni kelimesi çıkıyor, eşimde baba demesini dört gözle bekliyor ,akşam olsada bir eve dönsem kızımı sevsem diyormuş görmelisiniz muhabbetlerin ALLAHIm bozmasın ,üçüylede çok güzel ilgileniyor ,ama küçük şimdiden bir sinirli ,sofrada abisi ile gözgöze gelsin yeter bir bağırıyor anlatamam böyle kendini sıkarak hepimize bir kahkaha,Herkese günaydın güzel mutlu sağlıklı huzurlu neşeli bol bereketli bir geçiririz umarım.
Denom haftasonundan beri iyiden iyiye anne demeye başladı babası soruyor bu kim kızım Annee diyor..
Ben soruyorum ben kimim kızım Anneee diyor..Nasıl güzel bir duygu anlatamam..!
Allahım herkese nasip etsin..Bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın..Yavrularımızı bizlere bağışlasın.(aminnnnn)
Sabah sabah pek bir duygu yüklüyüm ben nedense..!
sanada günaydın bacım iyi dilekerin için sağol seninde günün güzel geçsin..a.s.Herkese günaydın,
güzel bir gün tatlı sohbetler diliyorum hepinizea.s.
yelizim günaydın çok güzel dimi anni anne daha otmatiğe bağlasın deno bak sen o zaman göreceksin:lepi:
biizmki gece anne diyor ben efendim diyorum sonra o bla bla bişey söylüyor sonra yine anniiiiiiiiiiiiiiiii efendim sonra yine bla bla bişeyler ve gecemiz inan hep aynı kelimelerle geçiyorkafamçokkarıştı
Allah her isteyeni anne olmayı nasip etsin gerçekten hiç birşeye değişilmeza.s.
canım geçmiş olsun yavrularına üzüldüm inan ,neden hiç bir test yapmadan iğneye yeltenirler bilmemherkese günaydın, dün yine tüm günümüz hastanede geçti ardanın hırıltısı devam ediyordu, tekrardan gittik, dr bu sefer penisilin iğne yağtı, hemşireler test yapmadan iğneyi vurmak istediler, ben de bunu kabul etmedim, oğlum deneme tahtası mı yani, ya alerjik bir reaksiyon olursa, sorumluluğu da üstlenmiyorlar, ben de yaptırmak istemiyorum dedim ve çıktım, antibiyotik tedavisine devam ediyoruz
berkan da ishal olmuştu, onu da muayene etti dr, öksürüğü devam ediyordu, ona da antibiyotik, bir sürü ilaç verdi, eve geldik kualağım ağrıyor demeye başladı, eşim masaj yaparak uyuttu, çok şükür bu sabah daha iyiydi uyandığında
günlerim böyle hastalıklarla geçiyor,evin heryeri ilaç, allah beterinden korusun ama çok zormuş ya
Günaydin mavicem ve mavilim..
çok geçmiş olsun ruzemize diş dir sanirim fitil atsaydin cnm kim bilir nasil huzursuzdur yavrucak..allah kolaylik versin prensesede kolayca çikarsin dişlerini..
sanada günaydın canım günün aydın güzel neşe dolu geçsin inşallaha.s.günaydın herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın kızlar..güzel bir gün diliyorum herkese...
Merhaba eylül ün annesi..
Saol canim çok saol...demekki duygularda doyumsuzuz bakasana senin 3. Bebe
ama halen ağzinin içine bakiyormuşsun... Bende istiyorum 3 tane
hatta 4-5-6 gitti yere kadar heryanim çocuk olsun istiyorum çok seviyorum
çocuklari..ama nerdeeeeeeeeeeee...
Yaaa sorma münümmm nasil güzel birşey...
çok bekletti ama beni...bir laptop u var orada a harfinde anne diyor
bende aldim önüme sen anne diyene kadar bunu basicam ben dedim..
Oyunca anne anne anneeee bizimkiler nasil gülüyor ama
omu tetikledi bilmiyorum ama dedi sonunda.... Birde konuşurken kafasini yem yiyen
kuşlar gibi öne arkaya sallayim söylüyor...:):):):)))))
senin ege gibi deniz babasina yapiyordu , baba efendim baba efendim baba
efendim
bak geliyorum şimdi oraya ham yapicam diyor..tabana kuvvet kaçiyor denoda..
sanada günaydın bacım iyi dilekerin için sağol seninde günün güzel geçsin.
seninki ingilizce vs. konuşuyordurda sen anlamıyorsundur bla bla demek duyduğuma göre annem seni çok seviyorum demekmiş yerimseniben
saol canım..ama ateşi 39 dereceydi..en son fitil attım zaten ama tam bi saat sonra düştü ateşi..
doktor diş ateşi 39 dereceyi bulmaz dedi..
görümcemin çocukları hasta galiba onlardan geçti...
denomu da okudum sonunda zafer senn demek canım..
sonunda anne dedi...
allahım eksikliğini göstermesin....
ruzede süreli anne diyor sonra birde sonuna neneneneee gibi bişi ekliyor...
anneanne gibi oluyor...başka hiçbişey demiyor..taktı kafaya anne anne geziniyor ortalıkta
Günaydın şekerler
İrem gece yine çok huysuzdu çok sıkıntısı var kuzumun ya popişi bir yandan, dişler öbür tarafdan 4 tane birden çıkılırmı yaaa, birde burnu tıkanıyor tam oluyor.
Ne güzel bir duygu değilmi yelizcim onun o küçücük dudaklarından dökülen anneyi duymak. İnşallah karşılıklı sohbet ettiğiniz günleride görücez Allah'ın izniyle... Ben bayılırım annemle uzun uzun sohbet etmelerimize kızımda sever inşallah benimde birlikte olmayı
Hülyacım çok geçmiş olsun bitanem dediğin gibi Rabbim beterinden korusun. Geldimmi üst üste gelir zaten...
Mavilim ruzemizede çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?