Bebeklerimiz ve Biz

edacım merhaba,
bende diyorum bu kız nerelerde kaç zamandır sen gelmişsin dün:1rolleyes:
Asya yeni cicileri ni güle güle giysin inşallah
papalarınıda alınacakmış bugün nasıl güzeloluyor onlara birşey alınca kendimizi unutuyoruz:lepi:

Yaaa sorma münümmm nasil güzel birşey...
çok bekletti ama beni...bir laptop u var orada a harfinde anne diyor
bende aldim önüme sen anne diyene kadar bunu basicam ben dedim..
Oyunca anne anne anneeee bizimkiler nasil gülüyor ama
omu tetikledi bilmiyorum ama dedi sonunda.... Birde konuşurken kafasini yem yiyen
kuşlar gibi öne arkaya sallayim söylüyor...:):):):)))))
senin ege gibi deniz babasina yapiyordu , baba efendim baba efendim baba
efendim
bak geliyorum şimdi oraya ham yapicam diyor..tabana kuvvet kaçiyor denoda..

canım günaydın,
hoşgeldinŞeniz
aaa olurmu öyle şey ya test yapmadan vuramazlarki hayret hemde sorumluluk kabul etmemek diye birşey varmı hülyacım ya peki özel mi burası ya çok şşaırdım:1shok:
canım ya hepiniz çok hastasınız çok çok geçmiş olsun noldu nazaramı geldiniz ya
Allah beterinden korusun tabiki canım bence berkanın kulak ağrısı devam ederse kbb ye götür onuda hemen.dikkate et bol bol sende kendine canım benim.

günaydın kızlar..güzel bir gün diliyorum herkese...
ben dün sabah işe geldim...
şirketin yaptığı bi hastane inşaatının başkanımızla açılışı vardı...
herkes oraya gitti bizi de eve yolladılar...
giremedim yani...
kızımla vakit geçirdik bolca..
ama kuzum gece çok ateşlendi..ne yaptıysam düşüremedim...artık hastaneye gidiyorduk düştü..
sabah da 37 idi...birazdan arayacağım bakalım....

çokommm çok geçmiş olsun canım....
hala düzelemediniz demek....
allahım tez zamand acil şifalar versin..penisilini iyiki yaptırmamışsın canım..1000 kere penisilin olmuş bir insan bile 1001. iğnede ölebiliyormuş..çok tehlikeli allah korusun...

tatarın doğumgünüymüş galiba...
kutluoyırum canım.ailenle çocuklarında mutluj bir ömür sürersin inşallah....

soytarım mücüm günaydın canlarım....

Hülyacim çok geçmiş olsun canim
penesilin yaptirmamakla çok iyi yapmişsin burada okudunmu bilmiyorum ama bir anne yazmişti penesilin iğne yaptiklari için bebeğin kalbi durmuş ve zor hayata döndürmüşler...
Allah dermansiz dert vermesin acil şifalar cnm..ama o hirilti için iyi bir tedavi gerekiyor gerçer gibi yapip en ufak bir hastalikda hemen nüksediyor..
Deniz 2 gece kalmişti hast.göğsündeki hirilti yüzünden

Günaydin mavicem ve mavilim..
çok geçmiş olsun ruzemize diş dir sanirim fitil atsaydin cnm kim bilir nasil huzursuzdur yavrucak..allah kolaylik versin prensesede kolayca çikarsin dişlerini..

sanada günaydın tatlım denizimin yaptıklarını okumak içime huzur neşe verdi ,ne güzel duygu değilmi ,benim 3. olduğu halde ağzın içine bakıyorduk ne zaman dillenip bişeyler söyleyecek diye ,4 gündür ,başladı,ede,ede dede,abi ,diyor anlayacağın benim kız ,abici olacak,arada ,anni kelimesi çıkıyor, eşimde baba demesini dört gözle bekliyor ,akşam olsada bir eve dönsem kızımı sevsem diyormuş görmelisiniz muhabbetlerin ALLAHIm bozmasın ,üçüylede çok güzel ilgileniyor ,ama küçük şimdiden bir sinirli ,sofrada abisi ile gözgöze gelsin yeter bir bağırıyor anlatamam böyle kendini sıkarak hepimize bir kahkaha,
ALLAH ım yaşamak evlat duygusunu tatmak isteyen her anne babaya yaşatsın inşallah ,onlara evlat versin bizim yavrularımızıda bize bağışlasın mevlam...
kız ben pek bbir duygulandım bugün yoksa duygulanma günüde haberimizmi yoksenağlama

sanada günaydın bacım iyi dilekerin için sağol seninde günün güzel geçsin..a.s.
seninki ingilizce vs. konuşuyordurda sen anlamıyorsundur bla bla demek duyduğuma göre annem seni çok seviyorum demekmiş yerimseniben

canım geçmiş olsun yavrularına üzüldüm inan ,neden hiç bir test yapmadan iğneye yeltenirler bilmem klava:kendi çocuklarına yaptırırlamı acaba,benim debüyük kızda başladı önce onu doktora götürdük, eve geldik eylülsenada rahatsızlandı,hemen onuda götürdük ,antibiyotik verdi neredeyse 1 hafta olacak ,hala arada burnu akıyor güzelimin deli olacağım iyice ben üstüne düşdükçe hastalığı bitmiyor ,kimisi hiç ilgilenmiyor bakıyorum maşallah çocukları hiç hasta olmuyor,:sm_confused:

Günaydin mavicem ve mavilim..
çok geçmiş olsun ruzemize diş dir sanirim fitil atsaydin cnm kim bilir nasil huzursuzdur yavrucak..allah kolaylik versin prensesede kolayca çikarsin dişlerini..

saol canım..ama ateşi 39 dereceydi..en son fitil attım zaten ama tam bi saat sonra düştü ateşi..
doktor diş ateşi 39 dereceyi bulmaz dedi..
görümcemin çocukları hasta galiba onlardan geçti...

denomu da okudum sonunda zafer senn demek canım..
sonunda anne dedi...
allahım eksikliğini göstermesin....
ruzede süreli anne diyor sonra birde sonuna neneneneee gibi bişi ekliyor...
anneanne gibi oluyor...başka hiçbişey demiyor..taktı kafaya anne anne geziniyor ortalıkta

Merhaba eylül ün annesi..
Saol canim çok saol...demekki duygularda doyumsuzuz bakasana senin 3. Bebe
ama halen ağzinin içine bakiyormuşsun... Bende istiyorum 3 tane
hatta 4-5-6 gitti yere kadar heryanim çocuk olsun istiyorum çok seviyorum
çocuklari..ama nerdeeeeeeeeeeee...

Günaydın şekerler
İrem gece yine çok huysuzdu çok sıkıntısı var kuzumun ya popişi bir yandan, dişler öbür tarafdan 4 tane birden çıkılırmı yaaa, birde burnu tıkanıyor tam oluyor.
Ne güzel bir duygu değilmi yelizcim onun o küçücük dudaklarından dökülen anneyi duymak. İnşallah karşılıklı sohbet ettiğiniz günleride görücez Allah'ın izniyle... Ben bayılırım annemle uzun uzun sohbet etmelerimize kızımda sever inşallah benimde birlikte olmayı
Hülyacım çok geçmiş olsun bitanem dediğin gibi Rabbim beterinden korusun. Geldimmi üst üste gelir zaten...
Mavilim ruzemizede çok geçmiş olsun

canım benim ALLAHım gönlüne göre versin inşallah ,doğum gününmüş geç oldu ama ,iyiki doğdun tatlıma.s. nice mutlu huzurlu yıllara, eşin çocukların ve ,sevdiklerinle nine olup yine doğum gününü ,kutlarsın inşallah:Saruboceq:

canım ya çok güzeldir olmazmı:asigim:
laptop iyi olmuş canım ya ama bir süre böyle inat ediyorlar bazı kelimeleri söylememek için.
kızçocuğu işte nasılda babacı bak denoda öyle babaya cilve yapıyor biizmkide bana görsen nasıl öpüyorum dudaklarımdan böyle baygın baygın.
demek kafasını arkaya öne geitriyor kız alem bunlar ya bir araya getirsek hepsini ne olur bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Aha şu görümce çocuklari yokmu :):):):)))))))))))))))))
anacim bizimkilerde gidip gidip ağzina giriyor çocuk bişeyde diyemiyorsun...
Allah dermansiz dert vermesin cnm

evet zafer benim sonunda...deno anneden önce anneanne dedi...çok enteresan değilmi..:)
sevilim günaydin canim irem ede çok geçmiş olsun çikarcanim tatarin kizi 6 tane birden
çikarmişti allah kolaylik versin senin prensesede...
Ayyyy inşallah bacim yaaa o günleride görürüz inşallah...bir tuhaf oldu içim şimdi....

mavice,mavili ,berfinsena,sevilcim günaydın hoşgeldiniza.s.
ruzeye çok geçmiş olsun canım ara bence ekif sık sık ateşin ne zaman düşüp yğükseleceği belli olmuyor,gerçi kız çocukları erkeke bebelere göre daha dayanıklılar ateşeama önlem almakta fayda var.

Berfin cim tatarimizin doğum günüydü canim benim değil kariştirdin sanirim..
Hemde nasil babaci...oda senin anlattiğin gibi babasini bir öpüşü var görülmeye
değer

mücüm bence süper olur.. Onlar oynarken izlemek...

Mesajimin arasina telefon görüşmeleri girince bazen çok saçmaliyorum
kusura bakmayin...anlarsiniz siz artik kime ne demek istediğimi :))

canım sağol valla benimki ingilizce konuşuyor sanırım ama anasınında katkısı çok bu konudahihoyyyt
bir no demeyi öğretmişim oğluma görseniz nasıl seksüüüüüüü söylüyor nööööööööööööööööööööööö diyor dana:roflol::roflol:

canım ateş en fazla 38,5 yaparmışbizimkide öyle demişti.demekki kuzenlerinden geçti ruzeyede:a015: aman çok fazla iç içe olmasınlar bu ara bence kaynoşa söylede tikkat etsinyerimseniben

canım 4 tane birden de çıkar 8 tane birdende:1shok:
biizmki hatırlarsan önce 6 diş gelirkene 2 diş daha bastırdı ve şimdi tam 16 dişi var ben nasıl çıktılar anlamadım dersem yalan olur anamdan emdiğim süt burnumdan geldi o dişler çıkana kadar-tatlicadiarzu-
Yani zor oluyor ama bu toplu diş çıkarma eylemi sonucunda diğer çıkan dişleri pek anlamıyorsun çok fazla tecrübe kazandığı için bebeleirmiz.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…